Şişli memorial tüp bebek yaptıranlar ❗️Medical Park Bahçelievler tüp bebek yaptıranlar ❗️

meryytoo

Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2025
129
34
13
25
Kızlar selam benim kısa bir vaktim var karar vermem için medical park Bahçelievlerde normalde muayene oluyorum doktorumuz tüp bebek tedavisine yönlendirdi şişli memorialı çok duydum yaptırmış olanlar lütfen deneyimlerini yorumlarını yazarsa çok sevinirim bizim erkekten kaynaklı bir durumumuz mevcut

Kızlar selam benim kısa bir vaktim var karar vermem için medical park Bahçelievlerde normalde muayene oluyorum doktorumuz tüp bebek tedavisine yönlendirdi şişli memorialı çok duydum yaptırmış olanlar lütfen deneyimlerini yorumlarını yazarsa çok sevinirim bizim erkekten kaynaklı bir durumumuz mevcut
Ben yeditepe uni ve maslak acibademde 2 olumsuz tup denemesi sonrasinda 3.denemede sisli memoriale gectim. Bana da kadinlar kulubunden birisi bahsetmisti allah ondan razi olsun. Yoksa acibademde tekrar deneyecektim. Çok memnunum Laboratuarlari ve doktorlari cok iyi. Kesinlikle tavsiye ederim 🙏🏻 insallah olumlu devam eder sureciniz

Ben yeditepe uni ve maslak acibademde 2 olumsuz tup denemesi sonrasinda 3.denemede sisli memoriale gectim. Bana da kadinlar kulubunden birisi bahsetmisti allah ondan razi olsun. Yoksa acibademde tekrar deneyecektim. Çok memnunum Laboratuarlari ve doktorlari cok iyi. Kesinlikle tavsiye ederim 🙏🏻 insallah olumlu devam eder sureciniz
Bende büyük ihtimalle şişli memorialı seçeceğim çok duydum ve olumsuz neredeyse bir şey yok hakkınızda hayırlı olsun en kısa sürede rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin size de 🌸

Olumlu sonuç alanlar ,farklı ne yapıldı şişlide ,neler uygulandı ,hem opudan önce yumurta büyütmede kullanılan ilaç dozları nasıl oldu? hem de transferde neler uygulandı
Gidenler yazsın lütfen🙏🏻

ben şişli memorialdeyim canım doktorundan ilgilerinden emriyologlardan memnunum.her konuda sizi bilgilendiriyorlar. benim de eş kaynaklıydı problemim ön görüşmede tedaviye başladık fiyat da konuştuk kendimizi o fiyata ayarladık. öncelikle eşime üç aylık bir iğne tedavisi verdi o üç ayda zam geldi ve bize zam üzerinden tekrar fiyat verdiler biz itiraz ettik ama benim adetimin ikinci günüyle gittiğim o ilk muayeneyle başlıyormuş asıl tedavi öncesini hiç saymadılar. bizim sağlık sorunlarımızdan kaynaklı gecikme olduğu için kabul ettik artık. tek olumsuz olarak bunu diyebilirim süreçle alakalı. onun dışında muayenelerde hiç beklemedik doktorum çok ilgiliydi bilgilendirdi her konuda. emriyologlar zaten çok titiz her aşamada bize bilgi verdiler işlem öncesi yüz yüze görüşüp bilgi verdiler. mahremiyetinize önem veriyorlar benim tav olduğum bir özellik de buydu. sadece burda şöyle bir durum daha var bazen doktorunuz merkezde bulunmayabiliyor bu durumda muayene ve işleme başka doktor denk gelebiliyor.

Back
X