Böyle durumlarda dr ne diyorsa onu takarım başkalarının sözüne sinir olmam.başımın etini yediler 5 kg doğdu diyabet anası benim yüzümden 19 aylık 86 cm 16 kg bence balık etli ama kızımın suçu anası obez olduğu için onunda olacağı ön yargısı çocuğa tatlı hazır gıda aburcubur hatta çorbasının içine koymak dışında ekmek bile vermiyorum ama eşim ve ailesi beni çok bunaltıılar benim se aşırı zoruma gidiyor kızımın kilosuna laf etmelri çünkü benim 30 yılım şişman piskolojisiyle geçmiş zaten çocuğuma laf etmeyin yaa evt kabul ediyorum göbekli ama 1,5 yaşındaki çocuğada diyetmi yaptırımyaa
ben aşırı zayıf bi bebekkken 10 yaşımdan sonra şişmanlamışım ee demkki illede benim kzızım obezmi olacak 5 kg doğdu diye sizden fikir öneri ve deneyimlerinizi paylaşmanızı istiyorum ben zaten bilinçli bi anne olduğumu bende şeker olduğu için ondada olacağı ihitimaliyle zaten şekerle tanıştırmadım çocuğumu hiç ama iştahlı bi çocuk yani 1 muz yiyince bi daha diyen 1 biberon süt içinde doymayıp ağlayan bi bebek çok bunaldım bi yandan bi tarafım korkmuyorda değil ya hep böle kilosu iştahı fazla olursa...
konunuza yorum yapmayacağım en iyisini doktor bilir çünkü ama çocuğunuzun fotosunu kaldırın buradan bence, üye olmayan bir sürü insan da görebiliyor burayı bir anne olarak huzursuzum bu tarz şeylerden çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?