şişman bebek diye diye ...

Benim oğlanlar da kilolu doğdular, 1 yaşına kadar tombiktiler, sonra yürümeye başlayınca zatıfladı büyük, minik daha tombiklikten dönemiyor 5 aylık.

Doktorunuz sorun yok diyorsa sorun yoktur bence.

Benim oğlum da 2. Muzu isterdi, hala istiyor ama yasak. Diyet yaptırmayın ama her şeyin sağlıklı bile olsa fazlası zarar unutmayın.

Doktor ne diyorsa onu düşünmelisiniz. Siz çevreye bakmayın. Çocuk zayıf olsa sütün mü az besleyemiyor musun vs, kilolu olsa obez derler derler de derler. Cahil çok.

Fotoğrafa yetişemedim ama sanırım biraz totik doktorun dediklerini uygulayın ilerde de spor yapmasını desteklersiniz. Benim kardeşim de biraz topikti voleybol oynadı falan derken büyüdükçe zayıfladı. Üzülmeyin ama dikkatli olun hep

kızım 33 aylık yaklaşık 12,5 kg ama hep zayıf bir bebekti. bence doktora götürmekte fayda var ne de olsa risk grubunda şeker hastalığı çok kötü bence gerekiyorsa diyet yaptırın ve bir muz yiyip bir tane daha istemesi veya bir biberon daha istemesi bence pey hayra alamet değil çocukların %90 ı ilk muzunu ya da ilk biberonu bile bitirmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…