- 14 Ağustos 2016
- 2.001
- 3.637
- 133
benimkide aynen oyle 140 oldu boy, banyoda kemikleri goruynce içim sizliyorBoya gidiyor zibidi:)) Ekmek, cips, abur cubur yemiyor çocuk. Protein ağırlıklı besliyoruz artık. Süt içiyor her gün, yumurtasını yiyor. Onlar rahatlatıyor bizi. Allahtan sütü çok seviyor.
benimkide aynen oyle 140 oldu boy, banyoda kemikleri goruynce içim sizliyor(
spora falan gidiyormu yegenin erkekler daha hvesli oluyor ya:)
Eşimin erkek kardeşi 5.5 kg doğmuş. Şuan 13 yaşında ve tabiri caizse çöp gibi. Üstelik ne bulsa yiyen bir çocuk. Şişman doğdu diye şişman kalacak değil. Hiç canınızı sıkmayınbaşımın etini yediler 5 kg doğdu diyabet anası benim yüzümden 19 aylık 86 cm 16 kg bence balık etli ama kızımın suçu anası obez olduğu için onunda olacağı ön yargısı çocuğa tatlı hazır gıda aburcubur hatta çorbasının içine koymak dışında ekmek bile vermiyorum ama eşim ve ailesi beni çok bunaltıılar benim se aşırı zoruma gidiyor kızımın kilosuna laf etmelri çünkü benim 30 yılım şişman piskolojisiyle geçmiş zaten çocuğuma laf etmeyin yaa evt kabul ediyorum göbekli ama 1,5 yaşındaki çocuğada diyetmi yaptırımyaa
ben aşırı zayıf bi bebekkken 10 yaşımdan sonra şişmanlamışım ee demkki illede benim kzızım obezmi olacak 5 kg doğdu diye sizden fikir öneri ve deneyimlerinizi paylaşmanızı istiyorum ben zaten bilinçli bi anne olduğumu bende şeker olduğu için ondada olacağı ihitimaliyle zaten şekerle tanıştırmadım çocuğumu hiç ama iştahlı bi çocuk yani 1 muz yiyince bi daha diyen 1 biberon süt içinde doymayıp ağlayan bi bebek çok bunaldım bi yandan bi tarafım korkmuyorda değil ya hep böle kilosu iştahı fazla olursa...
maasallahh :)onun doğum kilosuyla ılgısı yokkı benim oğlum erlen doğdu 32 haftalıktı ama 1,5 yaşlarındaylen oda 15-16 kiloydu sımdı 2,5 yaşında ve 22 kilo ancak boyuyla ortantılı gıttıgı ıcın doktorumuz sorun yok dıyor ve su anda 4,5 yaşın ortalama kılo boy orantısında yani resımden gordugum kadarıyla gayette normal cocugunuz bence
Maşallah kızınıza kızınız şişman değil boyu çok uzun maşallah.Kimseyi takmayın benim kızım bir yaşında 12 kiloydu çok boylu ve tombik bir bebekti iştahı çok güzeldi.Şuan nisanda 11 i dolduracak boyu 156cm 41 kilo çok zayıf yani.Kimseyi umursamayın siz onun annesisiniz onu en sağlıklı siz beslersiniz.Yemek yemeyi çok seviyor sa bol bol çiğ çerez yedirin ceviz, fındık,badem.. Atıştırmalık meyve sebze tutturun eline..Bol et, balık karbonhidrat a yüklenmediği sürece sıkıntı olmaz zaten şeker kullanmaması harika.Bence boyuna göre kilosu fazla değil.silemiyorum
23 gün önce Doğum yaptım. 37 haftalık doğurdum acil sezeryanla ve tam 4 kilo doğdu oğlum. 40 haftaya kalsaydı muhtemelen 5 kilo doğacaktı. Ben şeker hastası değilim 2 kez yapıldı test. Ayrıca obez de değilim su an 168 boyum var vE 68 kiloyum. Zayıf değişim ama şişman da değilim. Annem şeker hastası beni 4.5 kilo Doğurmuş ama ben şeker hastası değilim.Demem o ki ne senin obez olmanla alakalı nede şeker hastasısın diye şeker hastası olmak zorunda. Etrafında cahil cahil konuşan insanların takma. Bolca makale oku makalelerin çıktısını al vE eşine okut.başımın etini yediler 5 kg doğdu diyabet anası benim yüzümden 19 aylık 86 cm 16 kg bence balık etli ama kızımın suçu anası obez olduğu için onunda olacağı ön yargısı çocuğa tatlı hazır gıda aburcubur hatta çorbasının içine koymak dışında ekmek bile vermiyorum ama eşim ve ailesi beni çok bunaltıılar benim se aşırı zoruma gidiyor kızımın kilosuna laf etmelri çünkü benim 30 yılım şişman piskolojisiyle geçmiş zaten çocuğuma laf etmeyin yaa evt kabul ediyorum göbekli ama 1,5 yaşındaki çocuğada diyetmi yaptırımyaa
ben aşırı zayıf bi bebekkken 10 yaşımdan sonra şişmanlamışım ee demkki illede benim kzızım obezmi olacak 5 kg doğdu diye sizden fikir öneri ve deneyimlerinizi paylaşmanızı istiyorum ben zaten bilinçli bi anne olduğumu bende şeker olduğu için ondada olacağı ihitimaliyle zaten şekerle tanıştırmadım çocuğumu hiç ama iştahlı bi çocuk yani 1 muz yiyince bi daha diyen 1 biberon süt içinde doymayıp ağlayan bi bebek çok bunaldım bi yandan bi tarafım korkmuyorda değil ya hep böle kilosu iştahı fazla olursa...
1.5 yaşında diyet mi yaptırılır demişsiniz ama aslında bu yaşlarda kazandırılır beslenme alışkanlığı. Büyüdükten sonra daha zor. En kısa zamanda önce çocuk endokrin, daha sonra da diyetisyen e gitmenizi tavsiye ediyorum. Onlar normal derse de zaten problem yok. Fakat dikkatli olmakta fayda var. Diğer konu, kimsenin kızınızın yanında bu şekilde konuşmasına izin vermeyin. Gerekirse sert bir dille uyarın. Şöyle de birşey var çocuğun boyu 86 cm. Yani 16 kilo fazla evet ama boyuna göre kilosu değerlendirilirse çok az bir fazlalık var. Zaten kızınız obez değil. İri bir çocuk. Ama yine de içinizin rahat etmesi açısından doktora ve diyetisyene gidin.başımın etini yediler 5 kg doğdu diyabet anası benim yüzümden 19 aylık 86 cm 16 kg bence balık etli ama kızımın suçu anası obez olduğu için onunda olacağı ön yargısı çocuğa tatlı hazır gıda aburcubur hatta çorbasının içine koymak dışında ekmek bile vermiyorum ama eşim ve ailesi beni çok bunaltıılar benim se aşırı zoruma gidiyor kızımın kilosuna laf etmelri çünkü benim 30 yılım şişman piskolojisiyle geçmiş zaten çocuğuma laf etmeyin yaa evt kabul ediyorum göbekli ama 1,5 yaşındaki çocuğada diyetmi yaptırımyaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?