şişman bebek diye diye ...

19 aylik 16 kilo cok fazla gelmedi tabiki fazla ama aşırı değil , benim oğlum 29 aylik 12.4 kilo ama almıyor yani hic almiyor...
Endokrinoloji bölümüne gidebilirsiniz aslında neden kayankli olduğunu bulurlar belkdie normal derler...

Normal görünüyor ama ilerde obez olmaması için beslenmesine doktor ile devam etmeniz daha doğru değil mi?
Kilo almamak ,kilo vermekten daha kolay.

Ben de beş kiloya yakın doğdum ama hamilelik dışında 55 kilonun üzerine çıktığımı hatırlamam. Ama siz yine de bir doktora gidin. Hormon testleri falan yapilsin yavrunuzun. Bahsettiğiniz kilo cidden çok geliyor insana.

boyuda iyiymis çok da tombi durmuor yani dr a kosacak kadar obezitelik bisey goremedim benresimde masallah kizina

benim oglan 22 aylik 13 kg,19 aylikkende buralardaydi
etrafimdan gordgum kadariyla kilolu çocuklarin anneleri resmen izdirap çekiyolar, çocuga yeme desen dinlemiyor ileriki ayslar için diyorul .. ye desen olmuyor, onunden alsan açim diye agliyor vs çok zor

yazin bol bol parka baga bahçeye gpturun kossun oynasin hareket etsin ,seker li kalorili seyler vermiyirmusunuz zaten baska napabilisiniz bilemedim ..

selam canım yaşadıklarımızın çogu aynı kılo vs konularında bılıyosun,
benım kzıım 25 aylık oldu ve 4,200 dogmustu 6-7 aylarında baya kiloluydu anne sütüne bağlı sanırım çünkü ilk 6 ay sadece emmişti,ben 9.ayda kv ye bırakıp işe döndüm ancak kv böyle yedikçe yedirecek kişilerden..kılosunu kontrol altında tutup anasının yaşadıklarını yaşamasın diye lıste bıraktım kv ye saat saat ölçü ölçü
bunun dışına kesınlıkle cıkma bızım gıbı obez olmasın dıye gözünü korkuttum..
daha sonrasında bende oda dikket ettık..
25 ay boyunca tatlı,abur cubur,karbonhıdrat börek çörek vs..hiçbirsey vermedım en fazla çubuk kraker yer oda haftada 1 falan üzerindeki tuzları ayıklayıp veririm..
diyeceğim o ki,çocuk iştahlı diye yemesı gerekenden fazlasını verme,
benımkı 1 kase corba içip,anne daha diyor ama vermıyorum
ıspanak,pırasa,sebze çorbaları,yogurt ,meyve,brokkolı,vs. vs.. alıstırdım
patatesi bile kızartmam kesınlıkle püre yapıp veririm..
çok aşırı değil ama bıraz daha dıkkat edersen ya 2 yasına bu kıloda girmesını saglarsın ya da 1-2 kg verir zaten daha düzenli ve dengelı beslenmeyle

zaten 4 aylıktı döndü 6 aylıktı emekledi 10 aylıktı yürüdü hareketlide bi çocuk resmini niye attım boyuda uzun diye dr boyuda fazla kilosuda iri bi bebek demişti en son 3 ay önce babasıda bende iriyiz ben obezim ama bakıldığında çok şişman denilemez ama göbek önden giidyooo o çok işte insanın kednine değilde çocuğuna denilmesi ilerd eşişman olacak korkusu acayip üzülür oldum yaa allahım kızıma yaşatamasın bu çektiğim şişman piskolojisini

Maşşallah yavrukuşa. Benim kardeşim de 5 kilo doğmuştu,ama ilkokula başlamadan vermişti.Sizin içiniz rahat etmiyorsa arkadaşların dediği gibi doktora götürün tabi.

yani bu tabloya gore 5 cm boy 5 de kg fazla ama bilemedim soiz onlem almaya çlaisin yinede ..
anne baba iri olunca çocukda oyle olur tabi, bmw fabrikasindan mercedes çikmiyor :))

Canim once bebegin resmini kaldir yoneticilere mesaj at kaldirirlar.cunku cocugun mahremi internette baskalari kullanabilir bunu orda burda.benim kizim 1.5 yasinda 12 kilo ama sizinki cok asiri gelmedi bana zaten beslenmesine dikkat ediyormussunuz bi saglik problemi yoksa cokta takmayin.

atımm hala silinmedi

Bıtun cocuklar bebekken ozellıkle bır ıkı yas aradsı gobeklı olur teyzemn kızı bır bycuk yasında cop gıbıydı ama kocaman gobegı vardı

oda çok asiri zayifmis
benim kiz 26 kg 8.5 yasinda kemikleri sayiliyor , bir ruzgar esse uçacak sanki (

Boya gidiyor zibidi:)) Ekmek, cips, abur cubur yemiyor çocuk. Protein ağırlıklı besliyoruz artık. Süt içiyor her gün, yumurtasını yiyor. Onlar rahatlatıyor bizi. Allahtan sütü çok seviyor.

Böyle tombis bebekler çok tatlı. Fosur fosur yumuk yumuklar. Benim Kaynanam 5 kilo çocuk doğurmus 20 yıldır onunla övünuyor sense uzuluyorsun canım. Git bir doktora onlar söyler yapılması gerekeni. Boş ver milleti, demek zayıf diyemeyince şişman diye darliyorlar.

Kilosu fazla durmuyor ama yine de fazla. Maşallah çok tatlı. Bence sorun Şu anki kilosu değil de bundan sonrası. Eğer çok istahliysa sonra atamayabilir. Bir de Şu var ne kadarını anne sütüyle aldı. Anne sütüyle alinani çok önemsemiyor doktorlar sonra atar diye. Benim kızım üç buçuk yaşında on beş kilo. Iştahı da iyi maşallah. Hareketli olunca dengeliyor. Doktora danışın gerekeni o söyleyecektir zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…