- 3 Ocak 2013
- 698
- 410
- 303
Bende başladım bugün.10 dk bi yaptım sonra bi 10 dk daha kendimi daha huzurlu hissediyorum.Evde olsam daha kolay olurdu fakat devamlı dışarda olunca ister istemez tam uyamıyosum.Kendine belli kurallar belirle ve ona göre devam et.Bize ne yiyosun ne içiyosun haber ver şekerim.Gelen bi yazıyo sonra kaçıyo:) sen uyma onlara
günaydınn herkese :) sahsen ben üzerıme alınmış bulunmaktayım :))) ıkı gundur gıremedım nete evıme gıttım.halıyle dıyetıde bozdum bırazmalum anne yemeklerı olunca. ama hemen toparlanıyorum bu hafta :)sizde durumlar nasıl kızlar?
öyle umuyorum azimliyim aslında okudukça evet yapabiliyorm dyorm elimde çikolataylaolcak inş :) söz verdim kndime erkek bohçası gününden sonra diyetime katı bi şekilde başlamaya burayada yazcam hergün inş :)
Çikolatayı bırak al eline keçiboynuzunu onu ye bikere ve yerkende dikkat et ben az kalsın.Ön dişi kırık bi gelin olacaktım nasıl canım sıkılmıştı
Bak bz seni takip ederiz ama sende hem kendi tpiğinle ilgilen hemde bizlerle ilgilen
yiyemem ben öyle şeyler yaa( bi başlasam şu dyete buraya ne zmn baksam gaza geliyorum sonra tırt
Şekerim gözün ve gönlün o zaman hep buralarda kalsın şekerim.Sen erkek bohçası falan demişsin.Biraz bahsedermisin.Ne aldın,ne yaptın.Bizde hazırlamaya başladıktaaaHep diyet hep diyet bi yere kadar benim topiğmde her telden olsun beaa.
Bende Kayınvalideme sevgilime 2 abisi eşleri,erkek kardeşi ve ablasına yapcam.Kayınbaba vefat etmiş yıllar evvel.Büyük olarak başkada kimse yok.Kend içlerinde baya kalabalıklar aslında onlarda bakma
Kayıvalideme yelek yada kazak alıncak,tülbent,seccade takımı,patik,havlu lif,iç çamaşırı ve kaynana takımı.
Kardeşinede kaynanamınkinde yervercem gömlek,çorap ve iç çamaşırı
Diğer kardeşleri hep evli oldugu için kadınlara tülbent,havlu,erkek gömleği,erkek ve bayan çorabı,lif bu kadar düşündük ama gerekirse eklenir.
Ettilerimin ikisi ve görümcemde bana ayrı ayrı bohça hazırlamış ama onlar bize göre kalabalık.Aynısını yapmaya kalkarsam iin içinden çıkılmaz valla.
Nişanlımada pamuklu pijama seti alcam kışlık ve yazlık pijama alcam.Terlik alcam,Traş seti,Seccade takımı,altlı üstlü iç çmaşırı,ayrı ayrıda alcam,boxer,çorap,içlik,parfüm,havlu,lif,gölek,tişört ,kazak falan koycaz.Kemeri cüzdanıda damatlık alırken alcam ayakkabı falan...
Kaynanamda bana yaptı oda bi dünya şey aldı.
Bende kendi bohçama konulacak hemen hemen herşeyi kendim seçtim.Biz öyle alışveriş merkezine falan gitmedik fakat 2 kere çıktık.Kayınvalidem bide büyk eltimle çıkmış bişeyler almışlar.Aslında bizim begenerek almamız güzel.En azından düşünceli davranılıyo.Biz kulancaz biz seçiyoruzDediğin gibi bizim işimiz daha zor.Benim için hazırlanan her bohçada havlu vardı.Bizde adet lif,tülbent ve pati onuda o yüzden koyduk.Birde nişandan sonra 1 tepsi baklava alıp gidecekmişiz bizde.Bohça götürmeye.
ne bohçası ya ben bilmiyom öyle şeyleri ta adanaya bohça mı götürcez biz off ne değişik işler varmış :26:
çıkılmaz içinden bunca adetin gelenek göreneğin ayy gözümde büyüyo valaha :18::18::18::18::18:
Ben Ankaralıyın oda Siirtli.Evet benziyomuş adetlerimiz.Sen öncülüğü yap bakalım.Bizede anlatki tecrübelerinden faydalanalımAyy sen şimdi ne heycanlısındır yaa.Allah yardımcın olsun valla.Haberlerini dört gözle bekliycem.Siz nerelisiniz bu arada?
Kız sen nerden buldun taa adanalardanSeen burda takıl öğren işte.Ben bu işler olmadan ne bohçasıymış diyodum ama çok zevkli işler yaa Ben sevdim,hediyeşeşiyoruz aslında bi nevi.Kayıvalidembi jest yapmış evlenmemiş yaşlı teyzeme de bohça hazırlamış mesela ve biz çok mutlu olduk.Önemli olan hatırlanmak düşünmek.Mavimi szde aileler anlaşır ona göre yapılır.
mavimi, bide adanalı işin çok zor Allah yardımcın olsun :)
anlatırım ya yarın akşama detaylı detaylııamiiin ya hepimizziin :) ben giresun nişanlım rizee saf kan laz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?