Şişman Gelin Olmak İstemeyenler Gelin Birlikte Zayıflayalım....:)

günaydınn herkese :) sahsen ben üzerıme alınmış bulunmaktayım :))) ıkı gundur gıremedım nete evıme gıttım.halıyle dıyetıde bozdum bıraz malum anne yemeklerı olunca. ama hemen toparlanıyorum bu hafta :)sizde durumlar nasıl kızlar?

Amanda aman kimler gelmiş...Alınma canım sen üzerine.Nede iyi yapmışsın, annene yemekleri ne iyi gelmştir ama löp löp et olmadan kendine gel hemen

Şekerler bu arada gece nasıldi?İstediğiniz rüyaları görebildiniz mi.Ben şahsen içimden o an ne geçtiyse gördüm

Hemencecik gün içinde yediklerimide yazayım
Sabah 2 dilim Balık ekmek(Yani yumurtaya bulanmuş ve kızartılmış ekmek biliyorum iyi deiiilll)
Arada küçücük bi porsiyon masum kazandibi
Öğlen 1 tabak tarhana çorbası ve 1 dilim ekmek
Arada Form bisküvü,normal çay,sonrasında koca bi bardak yeşil çay ve elma

Akşamıda ilerleyen zamanlarda yazarımm
1,5 lt su tükettim.
Spor yapmadan yatmıycamm

Çikolatayı bırak al eline keçiboynuzunu onu ye bikere ve yerkende dikkat et ben az kalsın.Ön dişi kırık bi gelin olacaktım nasıl canım sıkılmıştı

Bak bz seni takip ederiz ama sende hem kendi tpiğinle ilgilen hemde bizlerle ilgilen

yiyemem ben öyle şeyler yaa ( bi başlasam şu dyete buraya ne zmn baksam gaza geliyorum sonra tırt

yiyemem ben öyle şeyler yaa ( bi başlasam şu dyete buraya ne zmn baksam gaza geliyorum sonra tırt

Şekerim gözün ve gönlün o zaman hep buralarda kalsın şekerim.Sen erkek bohçası falan demişsin.Biraz bahsedermisin.Ne aldın,ne yaptın.Bizde hazırlamaya başladıktaaaHep diyet hep diyet bi yere kadar benim topiğmde her telden olsun beaa.

ayy karatay diyetine bayıldım yapıcam ya güveniyorm kendımee
şimdik kuzum ben anneannesine kayınwalıdeme kaynpderıme görümcelerime hatta görümcemin eşine çocuğunada hazrladım aldım bişeyler yazim hepsini
kayınvalideme, pike takımı yaptırdım eşarp aldım tülbent, seccade takımı
kayınpederime, gömlek sadece :)
anneanneye pike takımı yaptırdım yne seccade takımı tülbent ama gycek bşyler almadım.
küçük görümceme öyle polo çok sever baya bişeyler aldım giyecek
nişanlıma bohça kutusu aldım ilk önce traş takımı aldım parfüm aldım pijama takımı iç çamaşırı takımı terlik cüzdan kemer çorap 3 gömlek bi tshirt aldım
hepsinide bugün güzelcee bohçalara yerleştirdiikk :)
nişanlımnkini abarttm baya öle içimden geldi
iç çamaşırı herkese almıştım ama koymadım onlarınkisinde yoktu bnde çıkardm aman ne gerek var dedim :)

sn naptn nası başladın :)

Bende Kayınvalideme sevgilime 2 abisi eşleri,erkek kardeşi ve ablasına yapcam.Kayınbaba vefat etmiş yıllar evvel.Büyük olarak başkada kimse yok.Kend içlerinde baya kalabalıklar aslında onlarda bakma
Kayıvalideme yelek yada kazak alıncak,tülbent,seccade takımı,patik,havlu lif,iç çamaşırı ve kaynana takımı.
Kardeşinede kaynanamınkinde yervercem gömlek,çorap ve iç çamaşırı
Diğer kardeşleri hep evli oldugu için kadınlara tülbent,havlu,erkek gömleği,erkek ve bayan çorabı,lif bu kadar düşündük ama gerekirse eklenir.
Ettilerimin ikisi ve görümcemde bana ayrı ayrı bohça hazırlamış ama onlar bize göre kalabalık.Aynısını yapmaya kalkarsam iin içinden çıkılmaz valla.
Nişanlımada pamuklu pijama seti alcam kışlık ve yazlık pijama alcam.Terlik alcam,Traş seti,Seccade takımı,altlı üstlü iç çmaşırı,ayrı ayrıda alcam,boxer,çorap,içlik,parfüm,havlu,lif,gölek,tişört ,kazak falan koycaz.Kemeri cüzdanıda damatlık alırken alcam ayakkabı falan...

Kaynanamda bana yaptı oda bi dünya şey aldı.

bzdede aynen öyle kndi içlerinde çok kalabalıklar tek aile büyüğü anneanne oldgu için bnde öyle yaptım. ama senin eksik yok tam olmş baya baya da lif patik fln koyulmuyo artık ya havluyu bende koydum da öyle iğne oyası falan uğraşmadım kervandan aldım. hatta büyük görümcemin eşinede bşyler aldım kndisine özel bişey diktrdim kızınada elbise aldım. kız tarafının işi daha zor ya. :) bnm bohçamda ben herşeyimi kndim seçtim htta alışveriş merkeznde dokundgm herseyı denedm hepsnıde aldılr dyeblrm erkek tarafının işi kolay kızlar herşeyi 30 kez eler seçer tek bi aile büyüğü ve anne baba krdeşler kafi oluo kız tarafı için ama düşününce işte öle yapmzlar ayıp olr şöle ypmzsam böle olr derken o bohça oluyo dolap dolusu eşya :)

Bende kendi bohçama konulacak hemen hemen herşeyi kendim seçtim.Biz öyle alışveriş merkezine falan gitmedik fakat 2 kere çıktık.Kayınvalidem bide büyk eltimle çıkmış bişeyler almışlar.Aslında bizim begenerek almamız güzel.En azından düşünceli davranılıyo.Biz kulancaz biz seçiyoruzDediğin gibi bizim işimiz daha zor.Benim için hazırlanan her bohçada havlu vardı.Bizde adet lif,tülbent ve pati onuda o yüzden koyduk.Birde nişandan sonra 1 tepsi baklava alıp gidecekmişiz bizde.Bohça götürmeye.

Bu arada akşam yemeğimde melemen ve 2 dilim çavdar ekmeği yedim.Ardından da çay içtim.Biraz evvelde 20 dk lık sporumu tamamlamış bulunuyorum.Spor yapalı diyet olayına daha bi adapte oldum ben

bzde 3 kere çıktık bu bohça kutusu iç çamaşırı muhabbetine anamız ağlamıştı bncede bizim seçmemz çok daha iyi düşünceli we manyklı bı hrkt :) annemde görümcemle çıkmış almş bşyler adetler aynı demkkı annem derken artk anne diyorum kayınvalideme baba abla fln diyorum ailedenmişm gbi havlu tülbent fix zaten ya onlar hep var :) hahahaha evet kız tarafı baklava alıyomuş biz yarın gidiyoruz baklavamızla sz nerelisiniiiz eniştemiz nerelii :)

ne bohçası ya ben bilmiyom öyle şeyleri ta adanaya bohça mı götürcez biz off ne değişik işler varmış :26:
çıkılmaz içinden bunca adetin gelenek göreneğin ayy gözümde büyüyo valaha :18::18::18::18::18:

Ben Ankaralıyın oda Siirtli.Evet benziyomuş adetlerimiz.Sen öncülüğü yap bakalım.Bizede anlatki tecrübelerinden faydalanalımAyy sen şimdi ne heycanlısındır yaa.Allah yardımcın olsun valla.Haberlerini dört gözle bekliycem.Siz nerelisiniz bu arada?

Kız sen nerden buldun taa adanalardanSeen burda takıl öğren işte.Ben bu işler olmadan ne bohçasıymış diyodum ama çok zevkli işler yaaBen sevdim,hediyeşeşiyoruz aslında bi nevi.Kayıvalidembi jest yapmış evlenmemiş yaşlı teyzeme de bohça hazırlamış mesela ve biz çok mutlu olduk.Önemli olan hatırlanmak düşünmek.Mavimi szde aileler anlaşır ona göre yapılır.

mavimi, bide adanalı işin çok zor Allah yardımcın olsun :)

anlatırım ya yarın akşama detaylı detaylıı amiiin ya hepimizziin :) ben giresun nişanlım rizee saf kan laz

iş yerinden buldum ki iyiki bulmuşum
ayy ya evlenelim diyoruz büssürü ayrıntısı milyonlarca detayı var
incelik yapmışlar tatlım ne güzel hep böyle olun birbirinize karşı inşallah

anlatırım ya yarın akşama detaylı detaylıı amiiin ya hepimizziin :) ben giresun nişanlım rizee saf kan laz [/QUOTE]

Ne güzel aynı yöre insanısınız huyunuz suyunuz benzer.Bekliyoruz canım.

mavimi, bide adanalı işin çok zor Allah yardımcın olsun :)

anlatırım ya yarın akşama detaylı detaylıı amiiin ya hepimizziin :) ben giresun nişanlım rizee saf kan laz

niye ya niye zormuş uşağuuum anlat acuk daa:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…