- 3 Ocak 2013
- 698
- 410
- 303
Evet canım.Sevgilim git bi bak tanıdık falan deyince bende stres yaptım.Daha doğru düzgün bakamadım bile modellereAslında erken değil normalı 3 ay önceden başlamak.Bizimde tam 4 ay kaldı.Prova bulamazsın diyolar...Sende bakmaya başla istersen
Ayy benim Kbr gelinimde gelmiş hoşgelmiş...Meraak ettim seni, ne yaptın diye.Gelmeyincede dedim ters bişey olmamıştır İnşallah.Attım özelden bir mesajEvet canım ama yavaş yavaş arttırıyorum suyu.Bide Ankara bu ara soğuk.Hiç su içmek gelmiyo içimden Takip et şekerim.Şu havalar bi ısınsa tempom artcak ama işte
AMA ama ben daha zayıflamadım :( bıde nerden alacağıma bile karar veremedim. puff bizim senle aynı gündü düğünümüz.sen dıktırıcekmısın?
yok yok herşey tam gaz yolundahavalara bağlamayalm işi o su içilecek
Bende zayıflamadın 2 kilocukla olmaz ama bi gidip konuşcam bakalım.Nasıl yönlendirecekler,ne diecekler zaten düğünden 1 hafta önce teslim ediyolar.Bende bilmiyorum ama dikilecek gibi görünüyor.Denemek,bakmak istiyorum.Kafamda bi model yok fikrim yok.Bi tarafdan hazır mı alsam diyorum diğer tarafdan hazır alırsam benim kafamdaki model olacakmı herşey karışmış durumda:44::44::44:
kız gelincik benim gelinlik modelim bile belli onu diktircem nasipse inşallah
şahane modeller var aslında nasıl bir şey istiyorsun ki merak ettim :44:
ben prenses modelleri hoşuma gider etek kabarık olacak ama incikli cincikli olmucak üstü de sade olucak
Bugün menü veremiyorum.Pek yol gösteric tasvip edilecek şeyler yemedim doğrusu
kısa süre sonra kilo verememek metobolizmanın yavaş olduğunu gösterirr. bnm yengemde aynı sıkıntıyı çekti çnkü doktora görnmeden diyet yapmasan dha sağlıklı olur bnce yani :)
kuzum pronovias ın gelinlik modellerine bak ordaki modellerden birinin kapalı halini ben diktrcem almaya kalknca çok pahalılar ama fikir almak için çok şık çok başaralı gelinlkleri var :)
Canım bende ordan baktım gelinlik modellerine ama bir yeriini begensem diğer tarafı olmadı.Bakalım 2 gelinlik modeli var birinin altı diğerinin üstü hoşuma gitti o kalıpda kendi begendiğim bir güüpürle diktirmeyi düşünüyorum.Bakalım nasıl bişey olacak
Merhaba kızlar bende 2 ay sonra gelin oluyorum 2 aydırda diyetteyim 7 kilo verdim ben verdiysem herkes verir bende sağlık sorunları çokhiç kendimi kasmadım yeri geldi dayanamadım dondurma yedim yeri geldi gözleme yedim 63 kg dan 56 kg ya düştüm ideal kilom 54 müş size katılıp 2 kg daha vermek istiyorum fit bir gelin olmak istiyorum göbekli değil hadin beraber zayıflayalım.
Tamam o zaman bende yazayım sevgili gelin adayları bugünkü menüm.
2 dilim kepekli ekmek
2 adet üçgen peynir
10 çilek
Bir porsiyon patatesli yumurta
Çeyrek et dürüm
3hurma bir adet çikolatalı kurabiye
Afiyet olsun canım.Spor yapıyomusun?Su nekadar tüketiyosun günlük veee en önemlisi hazırlıklar nasıl gidiyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?