Şişman Gelin Olmak İstemeyenler Gelin Birlikte Zayıflayalım....:)

en güzeli canım vaktın varken rahat rahat verr bende sözde rahat verecektm ama ole bole derken zaman kalmadı 3 ay kaldı yazda geldııı offf napacam ben

en güzeli canım vaktın varken rahat rahat yayıla yayıla ver bende sözde ole yapacaktım ama ole bole derken olmadı uc ay kaldı, yazda geldı offff napacam ben

Canım üzülme arada olur böylee şeyler.Ben seni beklyorum.Ekmek yememekle en güzelini yapmışsın.Arkadaşını bi an önce gönder bak düğünümüze az kaldı

Kuş kadar yedin derlerken minik kuş (!) olduk çıktık valla.Uymayın kızlar kimseleree.Ben kilo almaya başlayınca babaannem sen daha güzelleştin demişti rahmetli.Malum eskinin kadınları etli butlu seviyooo

günaydın kızlar :)) herkes nerde kımseden ses cıkmıyor yıne ben ara verdıgım yerden dıyete baslamıs bulunmaktayım sızler ne alemdesınız

günaydın kızlar :)) herkes nerde kımseden ses cıkmıyor yıne ben ara verdıgım yerden dıyete baslamıs bulunmaktayım sızler ne alemdesınız

Canım merhaba.Günaydın diyemecek bi saatteyiz :) Sen sabah sabah tüm enerjinle gelmişsin ama biz misknlik yaptık.Ben iki gündür Allaha emanetim.Regli dönemindeyim tabir etmek gerekirse resmen tatlı canavarı oldum yaaa

Allahdan hem az yiyorum hemde kendimi çok salmadım.Ama menü vermeyede yüzüm tutmadı.Sabah tartıldım 68,7 kg çıktımYarım tam gaz devam edecegim.Bundan sonrada her pazar tarılcam.Sen neler yaptın bakalım.

aslında enerjık olmakla pek ılgısı yok ben pazarlarıda calısıyorum cunku o sebeple :)) ama cok ısterdım evde keyıf yapmak
bende bı kac gune olacagım regl cok zor ınsan sısmıs hıssedıyor kendını.
bende sabah 68.9 geldım.bu ayın sonunna kadar 65 ı gormem lazımmmmm sabah menum klasık benım. ogle ve aksam yemegı olarak bır parca tavuk (fırında) bır kepcede corba ıctım aksamda leslımı yaparım bıde ıp atlarım tamamm

Kıyamam sana...Pazar çalışmak zor gelir insanaGerçi sen alışmışsındır.Bende şişkinlikten ziyade acayip bi sinir, stres ve duygu yogunlugu oluyo.Çok zor geçiyoİnşallah istediğin kiloya kavuşursun.B kaçgündür aksattım ama bende leslie çalışıyorum 1 mille başladım.Çok iyi geliyo.

kızzzz tombul kelebek geliniii nerdesin sen bakiim ne yedin ne içtin kötü şeyler mi yapıyon da yazmıyon yoksa

kızzzz tombul kelebek geliniii nerdesin sen bakiim ne yedin ne içtin kötü şeyler mi yapıyon da yazmıyon yoksa

Benim gülen yüzüm.Bugün gayet iyiyim.Tam açtım yazcam çok yağmurluya hava int. bağlantım koptu.Hemen menümüde veriyim.
Sabah 1 yumurta 1 dilim peynir ve 1 dilim ekmek
Arada mavi yeşilin çubuk krakeri var 10 tane ondan yedim,1 tane elma
Öğlen 2 dilim ekmek ve mercimek çorba
Akşamda 1 tabak bulugur pilavı,az tavuk ve halis organik %100 Adanalı 1 bardak şalgam suyu
Şimdide azcıcık irmik helvası ve çay o kadarcıkk

biri adana mı dedi %100 adana dedi

sevgilimi özledim

afiyet olsun şekerim bol bol leptin olsun

biri adana mı dedi %100 adana dedi

sevgilimi özledim

afiyet olsun şekerim bol bol leptin olsun
Yakındaysan gel bacım sanada ikram edeyim.Hasretn gider belki.Az kaldı azz.İnşallah gelecek bak.
Sonra bizleri ihmal edecen.Sevgilimde sevgilim diycem.Biz kıskancaz bu seferde

Yakındaysan gel bacım sanada ikram edeyim.Hasretn gider belki.Az kaldı azz.İnşallah gelecek bak.
Sonra bizleri ihmal edecen.Sevgilimde sevgilim diycem.Biz kıskancaz bu seferde

oyyy kıskanma tatlımmmm sen de kocişim de kocişim diceksin az kaldı az asıl biz kıskanırız kocişimiz yok diye

sağol balımmm afiyet olsun

20 dk lık sporumuda yapmış bulunuyorummm

hatunlar nasıl gıdıyo :) ben bugün doktora gıttım reflu varmıs bende azcık moralım bozuldu da doktorda bır suru yasak koydu bana o yasak bu yasak hersey yasak neyse barı bu sayede zayıflarım napım

oyyy kıskanma tatlımmmm sen de kocişim de kocişim diceksin az kaldı az asıl biz kıskanırız kocişimiz yok diye

sağol balımmm afiyet olsun

Tşk ederim canım
Sende kıskanma inşallah sevgilin geldiğinde sizde resmi adımlarınızı atarsınız.Mutlu olursunuz

hatunlar nasıl gıdıyo :) ben bugün doktora gıttım reflu varmıs bende azcık moralım bozuldu da doktorda bır suru yasak koydu bana o yasak bu yasak hersey yasak neyse barı bu sayede zayıflarım napım

reflü mü çok geçmiş olsun tatlımm ya :18:

belirtileri nelerdi tatlım ne sorunlar yaşıyodun neler yasaklandı şimdi :44:

İyi gidiyo canım.Gelmiş olsun.Dikkat et ne aç kalmaman gerek , baharatlı soğanlı sarımsaklı asitli şeyler tüketmeyeceksin zor valla.Hep sıkıntı stres mideyi etkileyen

reflü mü çok geçmiş olsun tatlımm ya :18:

belirtileri nelerdi tatlım ne sorunlar yaşıyodun neler yasaklandı şimdi :44:

cok saol canım ya. mıdede sureklı bır yanma vardı ılacla falan yatıstırıyordum ama artık onlarda kesmez oldu duramadım son bır hafta sonunda gıttım ve endoskolpı yaptırdım. ole sonuc aldım. cay kahveyı cok sevıyordum ve tuketıyordum basta onlar yasak
sonnnraaa aslında hersey yasak kızartma, acı,turşu sırke, baharatlı seyler, erık ,çağla, soğan vss hersey ıste en sevdıgım seyler

İyi gidiyo canım.Gelmiş olsun.Dikkat et ne aç kalmaman gerek , baharatlı soğanlı sarımsaklı asitli şeyler tüketmeyeceksin zor valla.Hep sıkıntı stres mideyi etkileyen

cok saol canım. sorma stres zaten her seyın bası napcaz care yok omur boyu dıkkat etcez artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…