- 3 Ocak 2013
- 698
- 410
- 303
ayy ben de düğün için zayıflamaya karar verenlerdenim tatlımmm ama henüz düğün tarihim belli değil hoş nişanlı bile değiliz ama olsun yumurta kapıya dayanmadan zamanım bolken stres yapmadan zayıflayım dedim ohh mis pek de iyi yaptım çok da iyi yaptım
ayy ben de düğün için zayıflamaya karar verenlerdenim tatlımmm ama henüz düğün tarihim belli değil hoş nişanlı bile değiliz ama olsun yumurta kapıya dayanmadan zamanım bolken stres yapmadan zayıflayım dedim ohh mis pek de iyi yaptım çok da iyi yaptım
ahhh canımm sormaben dıyetı bozdum bır haftadır yuzum yok buraya yazmaya neler yedım hıc anlatmıyım. :) arkadasa uydum bu hafta tutamadım kendımı ama dıkkat ettım ekmek yemedım kılomu korudum. arkadasım gıdıyo yarın bende baslayacam tekrar. aksamları hıc bısey yemıycem ceza olarak hergun sporumu da yapoıcam acığı kapatmam lazım ::)
evet tatlım haklısın bu konuda herkes biz gibi hassas olmadığı için " aman ye şundan bişi olmaz bu kadardan kilo alınmaz " diye diye engel oluyorlar margarinlerimizi eritmemize :18:
annem de öyle kuş kadar yedin şundan da ye börek de ye çörek de ye der hep ama ona uymamaya çalışıyorum.
bakalım hafta sonu annemlerin yanındayım beni neler bekliyor görücez hepimiz
günaydın kızlar :)) herkes nerde kımseden ses cıkmıyor yıneben ara verdıgım yerden dıyete baslamıs bulunmaktayım sızler ne alemdesınız
Canım merhaba.Günaydın diyemecek bi saatteyiz :) Sen sabah sabah tüm enerjinle gelmişsin ama biz misknlik yaptık.Ben iki gündür Allaha emanetim.Regli dönemindeyim tabir etmek gerekirse resmen tatlı canavarı oldum yaaa
Allahdan hem az yiyorum hemde kendimi çok salmadım.Ama menü vermeyede yüzüm tutmadı.Sabah tartıldım 68,7 kg çıktımYarım tam gaz devam edecegim.Bundan sonrada her pazar tarılcam.Sen neler yaptın bakalım.
aslında enerjık olmakla pek ılgısı yok ben pazarlarıda calısıyorum cunku o sebeple :)) ama cok ısterdım evde keyıf yapmak
bende bı kac gune olacagım regl cok zor ınsan sısmıs hıssedıyor kendını.
bende sabah 68.9 geldım.bu ayın sonunna kadar 65 ı gormem lazımmmmmsabah menum klasık benım. ogle ve aksam yemegı olarak bır parca tavuk (fırında) bır kepcede corba ıctım aksamda leslımı yaparım bıde ıp atlarım tamamm
kızzzz tombul kelebek geliniii nerdesin sen bakiim ne yedin ne içtin kötü şeyler mi yapıyon da yazmıyon yoksa
Benim gülen yüzüm.Bugün gayet iyiyim.Tam açtım yazcam çok yağmurluya hava int. bağlantım koptu.Hemen menümüde veriyim.
Sabah 1 yumurta 1 dilim peynir ve 1 dilim ekmek
Arada mavi yeşilin çubuk krakeri var 10 tane ondan yedim,1 tane elma
Öğlen 2 dilim ekmek ve mercimek çorba
Akşamda 1 tabak bulugur pilavı,az tavuk ve halis organik %100 Adanalı 1 bardak şalgam suyu
Şimdide azcıcık irmik helvası ve çay o kadarcıkk
Yakındaysan gel bacım sanada ikram edeyim.Hasretn gider belki.Az kaldı azz.İnşallah gelecek bak.biri adana mı dedi %100 adana dedi
sevgilimi özledim
afiyet olsun şekerim bol bol leptin olsun
Yakındaysan gel bacım sanada ikram edeyim.Hasretn gider belki.Az kaldı azz.İnşallah gelecek bak.
Sonra bizleri ihmal edecen.Sevgilimde sevgilim diycem.Biz kıskancaz bu seferde
20 dk lık sporumuda yapmış bulunuyorummm
oyyy kıskanma tatlımmmm sen de kocişim de kocişim diceksin az kaldı az asıl biz kıskanırız kocişimiz yok diye
sağol balımmm afiyet olsun
hatunlar nasıl gıdıyo :) ben bugün doktora gıttım reflu varmıs bende azcık moralım bozuldu dadoktorda bır suru yasak koydu bana o yasak bu yasak hersey yasak neyse barı bu sayede zayıflarım napım
hatunlar nasıl gıdıyo :) ben bugün doktora gıttım reflu varmıs bende azcık moralım bozuldu dadoktorda bır suru yasak koydu bana o yasak bu yasak hersey yasak neyse barı bu sayede zayıflarım napım
reflü mü çok geçmiş olsun tatlımm ya :18:
belirtileri nelerdi tatlım ne sorunlar yaşıyodun neler yasaklandı şimdi :44:
İyi gidiyo canım.Gelmiş olsun.Dikkat et ne aç kalmaman gerek , baharatlı soğanlı sarımsaklı asitli şeyler tüketmeyeceksin zor valla.Hep sıkıntı stres mideyi etkileyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?