cok saol canım. sorma stres zaten her seyın basınapcaz care yok omur boyu dıkkat etcez artık
Merhabalar...Evet bugünki menümüzü yazalım
Sabah gene tembellk yaptım ve poğaça çayy
Ara küçük paket süt
Öğlen salata ve et sote
Akşam etli kabak dolması 3 tane
1,5 lt su
tatlım tatlım tatlım kocişine de mi poğaça çayla yaptırcaksın kahvaltını olmaz ki ama bu alışkanlık böyle
yap yumurtanı koy zeytin peynirini doğra domates salatalığını yıka marul maydanozunu ohh mis sapsağlıklı hem de toptok mis mis
Canım benim,kocişim de aynen sana benzer bişey söyledi bu sabah.Bu şişko gelin pek bi tembel sorma...pöffffffff
tatlım tatlım tatlım kocişine de mi poğaça çayla yaptırcaksın kahvaltını olmaz ki ama bu alışkanlık böyle
yap yumurtanı koy zeytin peynirini doğra domates salatalığını yıka marul maydanozunu ohh mis sapsağlıklı hem de toptok mis mis
Canım benim,kocişim de aynen sana benzer bişey söyledi bu sabah.Bu şişko gelin pek bi tembel sorma...pöffffffff
mavimi canım senın hedefe de az kalmıs ne guzelbize görebılcekmıyız acaba o gunlerı ben takıldım kaldım aynı kıloda
aynı bensırıne sen gıbıyım aynı. sabahları cok zor bı ıhtımal kocısıme kahvaltı hazırlamak anca hafta sonu
Mavimi havalar düzelse bi bende enejik olcam ama işte kaçgündür nasıl bi hava var :82::82:
bahaneler bahaneler aynı gökyüzü altındayız bacım
ama havalar da düzelsin be mayıs gelsin mayıs:98::98:
Merhaba kızlar....
Sabah Peynir 1 dilim ekmek ve çay
Ara 1 muz
Öğlen 1 tabak tarhana çorbası ve 1 dilim ekmek
Ara 1 çay ve 4 adet mavi yeşil büskivi
Akşam 3 adet kabak:))
1 lt su
kuzum suyu çok az içiyosun ama sen ya bnde başladım bu arada senn yzdklrına bakıp o şeklde yicem bundan snra artk takip edebldgm kadr :)
ımm bu arada msj atmşsn ama 100 msjdan az olan şeyedemiomş bni untmdgna çk sevndm :)))
slm canım :) menün çok güzel ama suyu cok az ıcmıssın
bende menümü yazayım
sabah ıkı dılım domates,peynır,uc zeytın,bır dılım ekmek
oğlen;ıkı kaşık bulgur pilavı,salata,
akşam;1 adet haşlanmış patates,domates,salatalık,ıkı dılım kıtır ekmek
bu kadarcıkregl olmuşum spor falan yapamadım
Bügünki bildirimimi atlamadan hemen yazayım bendeee.
Sabah 1 dilim peynir,2 dilim ekmek ve çay
Ara diyet büsküvi 1 tane
öğlen koca bir tabak tarhana çorbası ve 1 dilim ekmek
Arada gene diyet büsküvi
Akşamda taze fasulye
Kızlar bu arada hafta sonu gelinlikçiye gitcem bakalım nasıl olacak.
gelınlık mııı? erken degılmı canım daha ? ama stres yaptım ben şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?