Şişman Gelin Olmak İstemeyenler Gelin Birlikte Zayıflayalım....:)

cok saol canım. sorma stres zaten her seyın bası napcaz care yok omur boyu dıkkat etcez artık

Evet canım malesef stres.Bi süre benimde ağrım çok oldu.Doktora gittim ilaç verdi rahatlattı.Kontrole gel dedi fakat ben düzgün kullanmayınca ilacı gitmedim((Şimdi ara ara gene ağrıyo.

Merhabalar...Evet bugünki menümüzü yazalım
Sabah gene tembellk yaptım ve poğaça çayy
Ara küçük paket süt
Öğlen salata ve et sote
Akşam etli kabak dolması 3 tane
1,5 lt su

Merhabalar...Evet bugünki menümüzü yazalım
Sabah gene tembellk yaptım ve poğaça çayy
Ara küçük paket süt
Öğlen salata ve et sote
Akşam etli kabak dolması 3 tane
1,5 lt su

tatlım tatlım tatlım kocişine de mi poğaça çayla yaptırcaksın kahvaltını olmaz ki ama bu alışkanlık böyle

yap yumurtanı koy zeytin peynirini doğra domates salatalığını yıka marul maydanozunu ohh mis sapsağlıklı hem de toptok mis mis

Son düzenleme:

mavimi canım senın hedefe de az kalmıs ne guzel bize görebılcekmıyız acaba o gunlerı ben takıldım kaldım aynı kıloda

Canım benim,kocişim de aynen sana benzer bişey söyledi bu sabah.Bu şişko gelin pek bi tembel sorma...pöffffffff

Canım benim,kocişim de aynen sana benzer bişey söyledi bu sabah.Bu şişko gelin pek bi tembel sorma...pöffffffff

tembel şişkoluk yapma tatlımmm hem sağlıklı beslenme hem de güne birlikte huzurlu mutlu bi başlangıç , ımmh enfes kocişler boğaça börek göreceklerine gül yüzümüzü görsünler

mavimi canım senın hedefe de az kalmıs ne guzel bize görebılcekmıyız acaba o gunlerı ben takıldım kaldım aynı kıloda

sağol tatlım da ben de duraklaya duraklaya geldim umutsuz olduğum da üzüldüğüm de oldu ama hiç pes etmedim, her şey güzel olucak tatlım sen devam et

aynı ben sırıne sen gıbıyım aynı. sabahları cok zor bı ıhtımal kocısıme kahvaltı hazırlamak anca hafta sonu

Ben şimdi kendime kahvaltı hazırlamaktan acizim ama evlenince mecbur hazırlıycam.Benimki evden kahvaltı yapmadan çıkmaz.Şimdide o yüzden kızıyo bana alış sende.Senin için diyo.İşin kötü yanı annesi sabah namazında kalkıyo pogoça börek yapıyo yandım yani.benden de beklerse:2:

Mavimi havalar düzelse bi bende enejik olcam ama işte kaçgündür nasıl bi hava var :82::82:

Mavimi havalar düzelse bi bende enejik olcam ama işte kaçgündür nasıl bi hava var :82::82:

bahaneler bahaneler aynı gökyüzü altındayız bacım
ama havalar da düzelsin be mayıs gelsin mayıs :98::98:

Merhaba kızlar....
Sabah Peynir 1 dilim ekmek ve çay
Ara 1 muz
Öğlen 1 tabak tarhana çorbası ve 1 dilim ekmek
Ara 1 çay ve 4 adet mavi yeşil büskivi
Akşam 3 adet kabak:))

1 lt su

Merhaba kızlar....
Sabah Peynir 1 dilim ekmek ve çay
Ara 1 muz
Öğlen 1 tabak tarhana çorbası ve 1 dilim ekmek
Ara 1 çay ve 4 adet mavi yeşil büskivi
Akşam 3 adet kabak:))

1 lt su

slm canım :) menün çok güzel ama suyu cok az ıcmıssın
bende menümü yazayım
sabah ıkı dılım domates,peynır,uc zeytın,bır dılım ekmek
oğlen;ıkı kaşık bulgur pilavı,salata,
akşam;1 adet haşlanmış patates,domates,salatalık,ıkı dılım kıtır ekmek
bu kadarcık regl olmuşum spor falan yapamadım

kuzum suyu çok az içiyosun ama sen ya bnde başladım bu arada senn yzdklrına bakıp o şeklde yicem bundan snra artk takip edebldgm kadr :)

ımm bu arada msj atmşsn ama 100 msjdan az olan şeyedemiomş bni untmdgna çk sevndm :)))

Ayy benim Kbr gelinimde gelmiş hoşgelmiş...Meraak ettim seni, ne yaptın diye.Gelmeyincede dedim ters bişey olmamıştır İnşallah.Attım özelden bir mesajEvet canım ama yavaş yavaş arttırıyorum suyu.Bide Ankara bu ara soğuk.Hiç su içmek gelmiyo içimden Takip et şekerim.Şu havalar bi ısınsa tempom artcak ama işte

Merhaba canım...Evet su biraz az ama yavaş yavaş artırcam inşallah.Senin menünde güzel.ben patates yememeye özen gösteriyorum.Diyetisyenler pek önermiyo.Bende geçen hafta oldum bitti çok şükür.İnsanın tüm düzenini bozuyo valla

Bügünki bildirimimi atlamadan hemen yazayım bendeee.
Sabah 1 dilim peynir,2 dilim ekmek ve çay
Ara diyet büsküvi 1 tane
öğlen koca bir tabak tarhana çorbası ve 1 dilim ekmek
Arada gene diyet büsküvi
Akşamda taze fasulye

Kızlar bu arada hafta sonu gelinlikçiye gitcem bakalım nasıl olacak.

gelınlık mııı? erken degılmı canım daha ? ama stres yaptım ben şimdi

gelınlık mııı? erken degılmı canım daha ? ama stres yaptım ben şimdi

Evet canım.Sevgilim git bi bak tanıdık falan deyince bende stres yaptım.Daha doğru düzgün bakamadım bile modellereAslında erken değil normalı 3 ay önceden başlamak.Bizimde tam 4 ay kaldı.Prova bulamazsın diyolar...Sende bakmaya başla istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…