Şişman Kadın vs. HSG

3.5 - 4 civarı çıkıyor 200 mg içtiğim halde. Daha fazlasıda doz aşımına giriyor..

Bide gebelikte hepten ucuyo o değerler... Gebelik için 2bucugun altına dusmeliymis hem sabret bekle Rabbim zamanını bilir... Bn gebelikten önce 100 mg ile 0.11 dusmustum o ara hamile kaldim büyük olasılık doktorum ilacın dozu düşürdü 50 mg a hamilelikte eklenince oldu 11... Sora 100 mg tekrar hoppa değer düştü 6 ya ama hala yusek doktor diyo zeka geriliği yapar bu kadar yuksek olmasi düşün ne haldeyim... Sağlıklı bi bebek için bekle sabret inan daha iyi... Simdik 125 mg kullanıyorum inşallah düşmüştür...

İnşaAllah düşmüştür..Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..Yer gök dua ile derler boo bol dua et..

Canım senin konularına baktım sen istanbulda mı yaşıyorsun? Nasıl imkanım yok diyorsun anlamadım? İstanbulda hsg çekilecek yer sormuşsun

Canım senin konularına baktım sen istanbulda mı yaşıyorsun? Nasıl imkanım yok diyorsun anlamadım? İstanbulda hsg çekilecek yer sormuşsun
Eşimin işi heryerde şubesi olan biryer bursa orhangaziye taşınmıştık o konuyu açtığımda deniz otobüsüyle karşıya geçmeyi düşünüyordum şimdi ise anadoluda çok gelişmemiş bir ilçeye taşındık..

Anladım.. bşr yerden başlamanız lazım önce sperm testi ve yumurta takibi ile başlamanı öneririm.

Nasıl yapıldığından biraz bahsedermisin rica etsem,anestezi limi oldun anestezisiz mi,birde kilonu merak ediyorum söylemek istersen :) :)
anestezili yapıldı. 15.15 de girdim 15.40 da uyandım. hiçbir ağrı acı olmadı. sadece hafif kanama oluyor o kadar. 86 kiloyum bu arada.

Öncelikle istanbuldaysan
Echomarı şiddetle tavsiye ederim.
Bu ay cekildim. Kilom 80 e yakın. .
Geçen sene erken doğumla bebeğimi
Kaybettim doğum kilolarını veremedim
Haliyle. .

Gayet de normal çekim oldu
Agrisiz bir sekilde..
Rahimde perde cikti onunla
Uğraşıyorum şimdide. ..

Merhaba arkadaşlar. Ben de beş yıldır çocuğu olmayan kilolu bi evliyim.iki yıl önceki yarıda kesilen başarısız hsg deneyimimden sonra bugün anestezili hsg çekildim. Tüplerim temiz çıktı şükür. Doktorum insülin direncim olduğu için yumurtamın çatlamadığını söylüyor hep. O yüzden kilo vermemi ısrarla istiyor. 109 kilodan 95e düştüm Karatay beslenmesiyle. Doktorum devam etmemi söyledi. Demem o ki ben sizden daha kiloluyum ve hsg gayet net ve temiz çıktı.doktorun iyisini bulmak çok önemli en azından hastayı ümitsizliğe düşürmemesi gerekir. Moralinizi bozmayın sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…