• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şişmanım ve mutluyum. İnsan azcık bile utanmaz mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

litha

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2013
1.195
2.212
333
Ankara
Evet kızlar ben şişkoyum. Buna rağmen mutlu mutlu geziyorum ortalıkta. Ama insanın biraz utanması olur değil mi yahu?!
Şaka bir yana, bıktım gerçekten. Şişko olmaktan değil insanların benim yerime depresyona girmesinden bıktım.Beni her gören sanki amansız bir hastalığa tutulmuşum gibi vah vahh diyerek başlıyor dizlerini dövmeye. Beni zorla teselli etmeler mi dersiniz elime diyet listesi tutuşturanlar mı...
Üniversite sınavına hazırlandığım için kilo aldım ve bu kilomda sağlıksız hissettiğim için diyete ve spora başladım ama bunları keyifle yapıyorum. İnsanlar istiyor ki benim tek derdim kilo vermek olsun bunu takıntı haline getireyim. Benim moralimi bozmak için ciddi anlamda çok uğraşıyor herkes. Neymiş efendim aynaya bakıp kendimden tiksinmediğim sürece kilo veremezmişim! Popom ve göbüşümle olan seviyeli ilişkimi kıskanıyorlar herhalde :D
Kendimi beğeniyorum çirkin göründüğümü söyleyebilirsiniz ama eğer bu kilo benim için sağlıklı olsaydı asla diyet yapmazdım. Ben mutluyum. Buradan beni üzmeye çalışanlara sesleniyorum! Benim kiloma acımak yerine, mutluluğunuzu kilo gibi basit kriterlere göre ölçtüğünüz için kendinize acıyın. Diyet listeme yorum yapmayı da bırakın lütfen. Benim için sağlıklı olanı yapıyorum illa zayıf olmak zorunda değilim.

Evet kızlar ben şişkoyum. Buna rağmen mutlu mutlu geziyorum ortalıkta. Ama insanın biraz utanması olur değil mi yahu?!
Şaka bir yana, bıktım gerçekten. Şişko olmaktan değil insanların benim yerime depresyona girmesinden bıktım.Beni her gören sanki amansız bir hastalığa tutulmuşum gibi vah vahh diyerek başlıyor dizlerini dövmeye. Beni zorla teselli etmeler mi dersiniz elime diyet listesi tutuşturanlar mı...
Üniversite sınavına hazırlandığım için kilo aldım ve bu kilomda sağlıksız hissettiğim için diyete ve spora başladım ama bunları keyifle yapıyorum. İnsanlar istiyor ki benim tek derdim kilo vermek olsun bunu takıntı haline getireyim. Benim moralimi bozmak için ciddi anlamda çok uğraşıyor herkes. Neymiş efendim aynaya bakıp kendimden tiksinmediğim sürece kilo veremezmişim! Popom ve göbüşümle olan seviyeli ilişkimi kıskanıyorlar herhalde :KK70:
Kendimi beğeniyorum çirkin göründüğümü söyleyebilirsiniz ama eğer bu kilo benim için sağlıklı olsaydı asla diyet yapmazdım. Ben mutluyum. Buradan beni üzmeye çalışanlara sesleniyorum! Benim kiloma acımak yerine, mutluluğunuzu kilo gibi basit kriterlere göre ölçtüğünüz için kendinize acıyın. Diyet listeme yorum yapmayı da bırakın lütfen. Benim için sağlıklı olanı yapıyorum illa zayıf olmak zorunda değilim.
Etliyim,butluyum,mutluyum kime ne :eğlence:

Kendini deşifre etseydin kimse üzerine alınmayacak şimdi :-)
Kendinle barışık olman çok güzel. Ama ben olsam özellikle elime diyet listesi tutuşturanları hayatımdan çıkarırdım.

Ben estetik kaygıdan ziyade şişmanlarin sağlıksız gorunmelerinden rahatsız olmamalarindan rahatsızım. Bu yüzden peşpeşe iki cocuk doğurmuş biri olarak acilen eski formuma donmeliyim. Ayrıca önemli olan kilo değil, yağ oranıdır. Yağlı görüntü hem çok çirkin hem de sağlıksızdir.

kilolu olmanın insanı mutlu etmeyeceği bir gerçek ( tabi aşırı şismanlıktan bahsediyorum)Sadece kendinizi kandırıyorsunuz. Belkide insanlar gerçekten sizi düşünüyordur
Ben mutluyum sağlığım yerinde huzurlu bir evliliğim var aç değilim açıkta değilim neden mutlu olmayayım.
Tabiki bende 38 beden olmak isterim ama bu benim mutsuz olduğum anlamına gelmez ;)

Ben mutluyum sağlığım yerinde huzurlu bir evliliğim var aç değilim açıkta değilim neden mutlu olmayayım.
Tabiki bende 38 beden olmak isterim ama bu benim mutsuz olduğum anlamına gelmez :KK66:
Ben evlilikte ki yada sosyal hayattaki mutluluğu kastetmedim. Kilo bir çok sağlık problemini bereberinde getirir, istediğin kıyafetleri alamassın, insanların tuhaf bakışlarına maruz kalırsın gibi gibi. Yani bu gibi faktörler tamam mutsuz etmeyebilir ama mutluda etmez. Kilolu insan bu bakımdan mutluyum diyemez.yani karaciğerim yağlandı ama olsun mutluyum denmez denilemez kastettiğim şey bu gibi dırumlar. Yanlış anlamayın amacım yermek falan değil.

kilolu olmanın insanı mutlu etmeyeceği bir gerçek ( tabi aşırı şismanlıktan bahsediyorum)Sadece kendinizi kandırıyorsunuz. Belkide insanlar gerçekten sizi düşünüyordur
Kilolu oldugum icin mutluyum demiyorum zaten. Mutlu olmama kilom engel degil bunu soylemeye calisiyorum. Su anki kilom sagliksiz ve ben gereken onlemleri aldim. Yani insanlarin abarttigi kadar dramatik bir durum degil fazla kilonuzun olmasi bunu vurgulamaya calisiyorum.

Mutluysan sıkıntı yok, senin açından iyi bile. Sağlıkla kilo verirsin, strese girenler veremiyor zaten. Balık etli kadın daha cazipti eskiden, sağlıklı görünürdü insanların gözüne:KK53: şimdi kızın ufacık ayva göbeği var, kilo aldım diye depresyona giriyor:KK51:

Ben evlilikte ki yada sosyal hayattaki mutluluğu kastetmedim. Kilo bir çok sağlık problemini bereberinde getirir, istediğin kıyafetleri alamassın, insanların tuhaf bakışlarına maruz kalırsın gibi gibi. Yani bu gibi faktörler tamam mutsuz etmeyebilir ama mutluda etmez. Kilolu insan bu bakımdan mutluyum diyemez.yani karaciğerim yağlandı ama olsun mutluyum denmez denilemez kastettiğim şey bu gibi dırumlar. Yanlış anlamayın amacım yermek falan değil.
Bu konularda haklısınız ama hayatımızı etkileyecek şekilde mutsuz olmamalı şişman insanlar neler var neler

Kilolu oldugum icin mutluyum demiyorum zaten. Mutlu olmama kilom engel degil bunu soylemeye calisiyorum. Su anki kilom sagliksiz ve ben gereken onlemleri aldim. Yani insanlarin abarttigi kadar dramatik bir durum degil fazla kilonuzun olmasi bunu vurgulamaya calisiyorum.
Zaten çok kilolu bile olsanız kişilerin üstünüze gelmesi çok yanlış.dediğim gibi sizin için endişede ediyor olabilirler mi? Ne güzel sizin sağlığınızın bilincinde olmanız.

Kk da açılmayacak konulardan biri bu aslında, şimdi birazdan ay şişkolar kokar kocaları onlarla nasıl sevişir görüntülerinden rahatsız oluyorum gibi şeyler okuyucaz :KK14: asıl ırkçılık bu şişmanlar ve zayıflar :işsiz:
Ben de sisman insanlar hakkinda boyle dusunenlerden rahatsiz oluyorum ama ayni ulkede,sehirde, mahallede yasiyorum ne yazik ki. Katlaniyoruz iste birbirimize.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X