• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şişmanım ve mutluyum. İnsan azcık bile utanmaz mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaten merak etmeyin biz görüyoruz bakışlarınızı içinizden geçenleri sözlü saldırılara değinmiyorum bile :deli: bi gün bana hastanede bir mal ben oraya buraya koştururken aman çekil ezmesin dedi yanındakine anında bir duruş ve dönüşüm vardı ki adama bembeyaz oldu ezicem sandı heralde :KK70::KK70:

Yahu böyle kendiyle barışık,mutlu olmayı bilen insanların hayranıyım. Harikasınız! :KK28::p

Senelerce 1,72 boya 52 kiloydum.

Fit olmayı da kilolu olmayı da biliyorum.

Fit olmak ister miyim isterim tabii ki. Kimse "aa yok ben özellikle kilo vermiyorum" demiyor zaten. Sadece fit olup o zayıflığı korumak için hayatım boyunca çaba sarf etmem gerekiyor ve istemiyorum.

Yoksa oturduğum yerden kilo vermeyi buldular da ben kabul etmedim değil yani :KK70:

Kilolu olmak mutluluk sebebi değil. Ama mutsuzluk sebebi de değil.
Canım bende hamileyim ve haliyle de kilo alıyorum .şimdiden zayıflama planları yapıyorum.herkesin kendi tercihi tabiki eğer rahatsız etmiyorsa başkaları istedi diye zayıflayacak değil.bence genelde şişmanlık mutsuzluk sebebidir yok kocası bisey der yok etraf...ne kadar takmiyorum desede uzulur

Güzel bir vücudu herkes ister ama veremiyordur ya da bu delirircesine diyet kovalamıyordur. Kilolular da mutlu olabilir ve bu züğürt tesellisi değildir. Espri anlayışlarımız farklıymış. İyi geceler dilerim.
Napalim benimde boyle bir espri anlayışım var insanlar eleştirmek isteyince mutlaka bulur biseyler kilo ,espri anlayışı...fikrimi söyledim ve kotu niyetli değildim.saldırmaya ve kotu düşünmeye okadar hazirsinki .sanada iyi geceler

Canım bende hamileyim ve haliyle de kilo alıyorum .şimdiden zayıflama planları yapıyorum.herkesin kendi tercihi tabiki eğer rahatsız etmiyorsa başkaları istedi diye zayıflayacak değil.bence genelde şişmanlık mutsuzluk sebebidir yok kocası bisey der yok etraf...ne kadar takmiyorum desede uzulur
Evet geceleri sessiz sessiz ağlayıp gözyaşlarımı yastığa akıtıyorum. Hıçkırıklarım duyulmasın diye yorganı başıma çekiyorum. Sonra forumda "acımadı kii" yapıyorum. Öyle de dengesizim işte :bicak:

Allah Allah insanların mutsuz olduğunu, üzüldüğünü onlardan iyi biliyorsunuz ne kadar şahanesiniz :) Ben etrafın lafıyla mutsuz olup üzülmüyorum, ne kilo konusunda ne başka konuda. Gerçi siz benden iyi biliyorsunuz neye üzüldüğümü, pardon :)

Evet geceleri sessiz sessiz ağlayıp gözyaşlarımı yastığa akıtıyorum. Hıçkırıklarım duyulmasın diye yorganı başıma çekiyorum. Sonra forumda "acımadı kii" yapıyorum. Öyle de dengesizim işte :bicak:

Allah Allah insanların mutsuz olduğunu, üzüldüğünü onlardan iyi biliyorsunuz ne kadar şahanesiniz :) Ben etrafın lafıyla mutsuz olup üzülmüyorum, ne kilo konusunda ne başka konuda. Gerçi siz benden iyi biliyorsunuz neye üzüldüğümü, pardon :)
Bide kocası laf eder demiyorlar mı :bicak::bicak: neyseki benim pis koca laf edemez ilk günden beri şişkoyum şansa bak :KK70::KK70:

zaten dedi, ben senle buluştuğumda pastaya baktım didi :KK53: hemen bir konu açayım araya bir iki siyasette serpiştiririz mune görmeden içimiz de soğur :KK70:

:D :D
Hadi diyet arkadaşlığı kuralım :KK70: pis şişkolar sizi :KK70:
Bibi mutsuzmuşuz ya biz!
Ne yapacağımı şaşırdım ben hep mutlu sanıyordum kendimi. Napmam lazım şimdi mutsuzken?

Çok iyiymiş başkalarının larıyla üzülmüyorsanız tebrikler bende isterdim öyle olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X