• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şişmanım ve mutluyum. İnsan azcık bile utanmaz mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim de kilo fazlam var.

Geçen senelerde diyet yapmaya, spor yapmaya başladım.
Mutsuz oldum. Sürekli ne yiyeceğimi hesaplamak, sevmediğim şeyleri yemek zorunda kalmak, akşam yorgun argın eve gelip spor yapmak beni mutsuz etti. Sürdürebileceğim bir şey değildi.

Sonra oturdum düşündüm. Hangisi beni mutsuz ediyor? Popom göbeğim mi, diyetle sporla uğraşıp kilo vermeye çalışmak mı?
İkincisi.

Hayatımı mutsuz yaşamamaya karar verdim.

Benim için diyet+spor+kiloya dikkat ederek geçen bir hayat daha mutsuz edici. Ben mutlu olmak istiyorum. O yüzden boşverdim.

Sağlığınızı etkileyen bir durum yoksa, ki bende insülin direnci başlamıştı, biraz kilo vererek ve bir dönem ilaç kullanarak düzelttim, boşverin.

Hayat sizin hayatınız.

Ben zayıf (kalmaya uğraşarak) mutsuz bir hayattansa kilolu ama mutlu bir hayatı tercih ettim.

Takmayin kimseyi,ne yaparsaniz kendiniz icin yapin.

Kilolu kadinlarin cogu da ortalama guzelligin ustunde oluyo yalniz,tesaduf mu bu acaba?

Geldim gidiyorum hayatımda hiç diyet yapmadım
Diyetisyene gittim mi ? Evet gittim ama verdiği liste nerdeyse depresyona sokacak cinstendi
Siz mutluysanız sorun yok
Mutlu mutlu yaşamak varken neden kendinizi cendereye sokasınız :)

Valla benim bolgesel sorunum var kamufle edebiliyorum ama vermeyi cok istiyorum rabbim biliyor ya. Çünkü ben 48 kiloyken daha mutluydum, her sey olurdu o zaman bana. Daha atiktim. Metroda hic yuruyen merdiven kullanmazdim. Hep merdiven iner cikardim gunde 4 kere metro inis çıkışı yapardim. Hic nefesim de kesilmezdi.
Kosardim mesela, az yerdim, simdi yedigim zaman midem kalbime baski yapiyor ve carpintilarim oluyor. Ama zayifken boyle sorunlarim yoktu.
Ben kendim icin hayirlisiyla kilo vermek istiyorum. Cunku fazla kilo gerçekten insandan cok sey goturuyor.
Ha ben kilolu insanlaei gordugumde onlara bir sey demiyorum ama icimden onlara dua ediyorum. Rabbim insallah saglikli bir sekilde kilo verirler diyorum. Cunku eminim ki kimse kilolu olmak istemez...

Birisi kilolu diye ondan neden tiksinilir? Resmen psikolojik sorunlular.
Birisi demiştiki şişmanlar pişik olur kokar yaaa :KK14: hiç pişik olmam hiç de kokmam oysa ki :KK45: dışarı çikarken duş alırım bide geldiğimde benim için çok önemli bu tarz şeyler insanları rahatsız etmek istemem bu sıcaklarda özellikle :işsiz:

Herkes zayıf olmak zorunda degil ki kimsenin vucudu da kimseyi ilgilendirmez. Hoslanmiyorsan tiksiniyorsan bakma arkadaş! Kimsenin giyinme ozgurlugunu kısıtlayamazsın.

Biraz fakir tesellisi gibi olmuş şişmanım ama mutluyum:)canım sen şişman olduğum için değil başka nedenlerden mutlusun kim istemez ki fit bir vücut...

36 bedenim ve asla "vücudum çok fit çok mutluyum" kafasında olmadım. Konu sahibi de zaten belirtmiş,"kilolu olduğum için mutlu değilim,kilolu olmam mutlu olmama engel değil" diyerek. Genel kafa yapısı olarak "şişmanlar mutsuz olmalı" falan diye mi düşünüyoruz acaba? Bir insanın özgüvenli olmasını neden züğürt tesellisi olarak adlandırıyorsunuz anlayamadım.

Bu tarz bir konu açılmıştı neler okudum orda resmen tiksiniyorlar bizden :olamaz:
Herkes kendi hayatına baksın ya. Benim de görsel olarak sevmediğim şeyler var ama kimseye de ay tiksiniyorum, mide bulandırıcı deme cüretini gostermiyorum. İnsanın sağlığı bile kendine, kimseyi ilgilendirmez. Kilolu değilim ama gıcık oluyorum bu tur şeylerle insanlara eziyet edenlere.

36 bedenim ve asla "vücudum çok fit çok mutluyum" kafasında olmadım. Konu sahibi de zaten belirtmiş,"kilolu olduğum için mutlu değilim,kilolu olmam mutlu olmama engel değil" diyerek. Genel kafa yapısı olarak "şişmanlar mutsuz olmalı" falan diye mi düşünüyoruz acaba? Bir insanın özgüvenli olmasını neden züğürt tesellisi olarak adlandırıyorsunuz anlayamadım.
Kendi fikrimi söyledim öncelikle.şahsen fit bir vücudum olsun isterim.yorumum başındada espri yapmistim eğer 36 beden olmak tercihinizse olursunuz bu kesinlikle sizi çok mutlu edecek te demedim ama her kadın (istisnalar hariç) güzel bir vücudu olsun ister Bence.

Biraz fakir tesellisi gibi olmuş şişmanım ama mutluyum:)canım sen şişman olduğum için değil başka nedenlerden mutlusun kim istemez ki fit bir vücut...
Senelerce 1,72 boya 52 kiloydum.

Fit olmayı da kilolu olmayı da biliyorum.

Fit olmak ister miyim isterim tabii ki. Kimse "aa yok ben özellikle kilo vermiyorum" demiyor zaten. Sadece fit olup o zayıflığı korumak için hayatım boyunca çaba sarf etmem gerekiyor ve istemiyorum.

Yoksa oturduğum yerden kilo vermeyi buldular da ben kabul etmedim değil yani :D

Kilolu olmak mutluluk sebebi değil. Ama mutsuzluk sebebi de değil.

Zaten merak etmeyin biz görüyoruz bakışlarınızı içinizden geçenleri sözlü saldırılara değinmiyorum bile :deli: bi gün bana hastanede bir mal ben oraya buraya koştururken aman çekil ezmesin dedi yanındakine anında bir duruş ve dönüşüm vardı ki adama bembeyaz oldu ezicem sandı heralde :KK70::KK70:

Kendi fikrimi söyledim öncelikle.şahsen fit bir vücudum olsun isterim.yorumum başındada espri yapmistim eğer 36 beden olmak tercihinizse olursunuz bu kesinlikle sizi çok mutlu edecek te demedim ama her kadın (istisnalar hariç) güzel bir vücudu olsun ister Bence.

Güzel bir vücudu herkes ister ama veremiyordur ya da bu delirircesine diyet kovalamıyordur. Kilolular da mutlu olabilir ve bu züğürt tesellisi değildir. Espri anlayışlarımız farklıymış. İyi geceler dilerim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X