Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu tarz bir konu açılmıştı neler okudum orda resmen tiksiniyorlar bizdenBen de sisman insanlar hakkinda boyle dusunenlerden rahatsiz oluyorum ama ayni ulkede,sehirde, mahallede yasiyorum ne yazik ki. Katlaniyoruz iste birbirimize.
Bu tarz bir konu açılmıştı neler okudum orda resmen tiksiniyorlar bizden![]()
Birisi demiştiki şişmanlar pişik olur kokar yaaaBirisi kilolu diye ondan neden tiksinilir? Resmen psikolojik sorunlular.
Biraz fakir tesellisi gibi olmuş şişmanım ama mutluyum:)canım sen şişman olduğum için değil başka nedenlerden mutlusun kim istemez ki fit bir vücut...
Onlara ağırlık yapıyorsa demek ki :)Akrabalar da herkesin hayatına müdahil.
Siz,mutlusunuz ama onlar mutlu değil demek ki sizin kilolarla :)
Herkes kendi hayatına baksın ya. Benim de görsel olarak sevmediğim şeyler var ama kimseye de ay tiksiniyorum, mide bulandırıcı deme cüretini gostermiyorum. İnsanın sağlığı bile kendine, kimseyi ilgilendirmez. Kilolu değilim ama gıcık oluyorum bu tur şeylerle insanlara eziyet edenlere.Bu tarz bir konu açılmıştı neler okudum orda resmen tiksiniyorlar bizden![]()
Kendi fikrimi söyledim öncelikle.şahsen fit bir vücudum olsun isterim.yorumum başındada espri yapmistim eğer 36 beden olmak tercihinizse olursunuz bu kesinlikle sizi çok mutlu edecek te demedim ama her kadın (istisnalar hariç) güzel bir vücudu olsun ister Bence.36 bedenim ve asla "vücudum çok fit çok mutluyum" kafasında olmadım. Konu sahibi de zaten belirtmiş,"kilolu olduğum için mutlu değilim,kilolu olmam mutlu olmama engel değil" diyerek. Genel kafa yapısı olarak "şişmanlar mutsuz olmalı" falan diye mi düşünüyoruz acaba? Bir insanın özgüvenli olmasını neden züğürt tesellisi olarak adlandırıyorsunuz anlayamadım.
Senelerce 1,72 boya 52 kiloydum.Biraz fakir tesellisi gibi olmuş şişmanım ama mutluyum:)canım sen şişman olduğum için değil başka nedenlerden mutlusun kim istemez ki fit bir vücut...
Kendi fikrimi söyledim öncelikle.şahsen fit bir vücudum olsun isterim.yorumum başındada espri yapmistim eğer 36 beden olmak tercihinizse olursunuz bu kesinlikle sizi çok mutlu edecek te demedim ama her kadın (istisnalar hariç) güzel bir vücudu olsun ister Bence.