Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorumun bana verdigi her seyi yedim canim, proteinimi de vitaminimi de kararinda karbonhidratimi da aldim, zorlamayacak kadar spor da yaptim, ikimiz de saglikliydik bu yuzden. Ama nolursa olsun hamilelik kilosu aklima gelmedi. Hani sismanlar kendini kandirir mutluyuz diye demissin ya, dogumdan sonra kilo veremezsen aynaya bakip kendine hatirlat bunuçok komiksin birde anne olacaksın nasıl benim en önceliğimin bebeğimin sağlığını düşünmem olmadığını söylersin ben ekstradan hiçbir ilaç almıyorum zor durumda olsam bile hatta kadın doğum doktorumun verdiği ilaçları bile alırken 1000 kez düşünüyorum.belli kilonu hiiiiç düşünmediğin 5 kilo almandan belli hiiiiç dikkat etmemişsin maşallah
bak mesajlarıma bakalım ben kınamışmıyım.nerenle okudun merak ettim.vitaminlerden bahsetmiyorum ben hem onlar ilaç değildir adı üstünde vitamin.kilonun aklına gelmediğide kaç kilo aldığını kontrol ederek zaten ispatladın!anlamadığın çok belli benim mesajlarımıDoktorumun bana verdigi her seyi yedim canim, proteinimi de vitaminimi de kararinda karbonhidratimi da aldim, zorlamayacak kadar spor da yaptim, ikimiz de saglikliydik bu yuzden. Ama nolursa olsun hamilelik kilosu aklima gelmedi. Hani sismanlar kendini kandirir mutluyuz diye demissin ya, dogumdan sonra kilo veremezsen aynaya bakip kendine hatirlat bunuCunku kul kinadigini yasamadan olmezmis
Ya senin doktorun sana kontrollerde aldigin kiloyu soylemiyor mubak mesajlarıma bakalım ben kınamışmıyım.nerenle okudun merak ettim.vitaminlerden bahsetmiyorum ben hem onlar ilaç değildir adı üstünde vitamin.kilonun aklına gelmediğide kaç kilo aldığını kontrol ederek zaten ispatladın!anlamadığın çok belli benim mesajlarımı
keşke doktoruna hayır duymak istemiyorum kilomu benim için hiiiiiç önemi yok .... deseydin heheheheh hakkaten önemli değilse neden hep muayenelerde kilo kontrolü yaparlar?Ya senin doktorun sana kontrollerde aldigin kiloyu soylemiyor mu![]()
Sen seni bozan cevabi aldin da simdi nasi kivirsam diyosunkeşke doktoruna hayır duymak istemiyorum kilomu benim için hiiiiiç önemi yok .... deseydin heheheheh hakkaten önemli değilse neden hep muayenelerde kilo kontrolü yaparlar?
ah canım verecek cevabında yok yazık sana sanada iyi günler:)Sen seni bozan cevabi aldin da simdi nasi kivirsam diyosunHamile kadina doktoru kilosunu soylemeyecek takip etmeyecek tabi evet canim cok mantikli. Hadi sana iyi gunler
![]()
Bence insanlara kizmayin. Bende standartın üstünde uzunum. Hep boyumla ilgili yorumlar yapılır. Ama bende takmıyorum. Kizmayin çünkü "imaj" dünyası kadın dediğin onlara göre;Evet kızlar ben şişkoyum. Buna rağmen mutlu mutlu geziyorum ortalıkta. Ama insanın biraz utanması olur değil mi yahu?!
Şaka bir yana, bıktım gerçekten. Şişko olmaktan değil insanların benim yerime depresyona girmesinden bıktım.Beni her gören sanki amansız bir hastalığa tutulmuşum gibi vah vahh diyerek başlıyor dizlerini dövmeye. Beni zorla teselli etmeler mi dersiniz elime diyet listesi tutuşturanlar mı...
Üniversite sınavına hazırlandığım için kilo aldım ve bu kilomda sağlıksız hissettiğim için diyete ve spora başladım ama bunları keyifle yapıyorum. İnsanlar istiyor ki benim tek derdim kilo vermek olsun bunu takıntı haline getireyim. Benim moralimi bozmak için ciddi anlamda çok uğraşıyor herkes. Neymiş efendim aynaya bakıp kendimden tiksinmediğim sürece kilo veremezmişim! Popom ve göbüşümle olan seviyeli ilişkimi kıskanıyorlar herhalde
Kendimi beğeniyorum çirkin göründüğümü söyleyebilirsiniz ama eğer bu kilo benim için sağlıklı olsaydı asla diyet yapmazdım. Ben mutluyum. Buradan beni üzmeye çalışanlara sesleniyorum! Benim kiloma acımak yerine, mutluluğunuzu kilo gibi basit kriterlere göre ölçtüğünüz için kendinize acıyın. Diyet listeme yorum yapmayı da bırakın lütfen. Benim için sağlıklı olanı yapıyorum illa zayıf olmak zorunda değilim.
çok komiksin birde anne olacaksın nasıl benim en önceliğimin bebeğimin sağlığını düşünmem olmadığını söylersin ben ekstradan hiçbir ilaç almıyorum zor durumda olsam bile hatta kadın doğum doktorumun verdiği ilaçları bile alırken 1000 kez düşünüyorum.belli kilonu hiiiiç düşünmediğin 5 kilo almandan belli hiiiiç dikkat etmemişsin maşallah
neden bukadar agresıfsınız merak ettımbu arada ikinci hamileliğim gayette kararında kilo aldım.tek derdim kilom değil merak etme sen
Bibi sonradan almadın değil mi kiloyu? Dolayısıyla eşin seni böyle gördu,sevdi beğendi,kimene yahu? Ayrıca sonradan aldıysan dahi eşinin bununla bir sorunu yoksa,sen mutluysan kime ne ?Hala obezlerden kocaları soğur iğrenir diyenler var yeminle kıtsınızöyle mallar yok mu elbette var, o da onların karaktersizliği.
Bide şunu eklim bende alamadığım kıyafetlere üzülüyorum ama hayatımı etkilicek kadar mutsuz olmuyorum hala mutlu olamazsınız diyorsunuz ikra geldi sizden bizden daha iyi biliyorsunuz bizi bu nasıl kafa yapısı![]()