- 23 Temmuz 2015
- 2.032
- 3.703
- 48
- 37
ne insanlar var ya bu nasil bir ruh hastaligidir? nasil cikti ortaya peki bir de piskin piskin kendimi anlatti?sen daha perşembe günü üye olmuşsun o yüzden gerçek sanman normal
öyle inandırıcı acıklı hikayeler yazılıyor ki burada bu ne ilk nede son
mesala bir kız bizi aylarca işletti annem kanserden öldü öksüzüm diye konu açıp dururdu
intihar edecekti
sonra bir gün kanserim yazdı herkesi üzdü meğer koca bir yalanmış 1 sene işletilmişiz
Evet esmaeslem de fakemiş. Kazen bulmuştu sanırım.Eslem mi bu? O da mı fakeymiş? Nasıl çıktı ortaya?
ne insanlar var ya bu nasil bir ruh hastaligidir? nasil cikti ortaya peki bir de piskin piskin kendimi anlatti?
bırak Allah aşkına..Ben bu ekşiye hep insanları aşağılarken rastladım. O yüzden gerçekten bilgilendirici bi site mi bilmiyorum, önyargılıyım çünkü. Sürekli goy goy yapılıyor. İnsanlarla alay ederk cool, entel, bilgili falan olduklarını zannediyorlar da hiç öyle değil. Şişme bebek konusu troll olsa bile gayet mantıklı cevap verenler de olmuş, ne kadar iyi kalpli arkadaşlarımız var aramızda. Bu bizim kezban olduğumuzu göstermez. Şu sitenin üyelerini aşağılayınca aranızda çok eğleniyorsunuz belli..
ben o konuya cevap vermedim ama bir kadının kocası gerçekten böyle bir şey yapmış olabilir yada p... izliyor vs.olabilirBen bu ekşiye hep insanları aşağılarken rastladım. O yüzden gerçekten bilgilendirici bi site mi bilmiyorum, önyargılıyım çünkü. Sürekli goy goy yapılıyor. İnsanlarla alay ederk cool, entel, bilgili falan olduklarını zannediyorlar da hiç öyle değil. Şişme bebek konusu troll olsa bile gayet mantıklı cevap verenler de olmuş, ne kadar iyi kalpli arkadaşlarımız var aramızda. Bu bizim kezban olduğumuzu göstermez. Şu sitenin üyelerini aşağılayınca aranızda çok eğleniyorsunuz belli..
ıyıkı varmısız bızden baska konusabıldıklerı tek konu popo meme okadarBaşka işleri güçleri yok bizi mi takip ediyor bu ağır gerizekalılar?
evet ondan bahsediyorum kanserim yazınca çıkmıştı ortaya ne üzülürdük onaEslem mi bu? O da mı fakeymiş? Nasıl çıktı ortaya?
Bir sürü konusu var,neymiş erkek miymiş,fake mi? Merak ettim yahulimoncu28 diye arat canim bir uye kendisi. konularina bakarsan anlarsin ne demek istedigimizi :)
yok kazen çıkarmıştı ortaya kendi anlatır mı hiçne insanlar var ya bu nasil bir ruh hastaligidir? nasil cikti ortaya peki bir de piskin piskin kendimi anlatti?
o konuyu açan zaten bir ekşicinin yakınıymış dalga amaçlı açılmış ne üzgünü ne kırgını
kendisi suan banlandigi icin burda olmadigi icin fazla anlatmak istemiyorum. Ama genel olarak para duskunu, kocasini assagilayan ve dindar kesime hakaret eden biriydiBir sürü konusu var,neymiş erkek miymiş,fake mi? Merak ettim yahu
ekşide öyle yazılmış dalga amaçlı açılmışanaa konu fakemiymiş
ya valla supermis nasil cikardi ortaya hayret konusu. Korkulur bu kazen ve mune'den :)yok kazen çıkarmıştı ortaya kendi anlatır mı hiç
ay inanmıyorum yaekşide öyle yazılmış dalga amaçlı açılmış
evet onlardan bir şey kaçmaz adresine kadar uluşırlarya valla supermis nasil cikardi ortaya hayret konusu. Korkulur bu kazen ve mune'den :)
Kafa bu kadar basıyor.ıyıkı varmısız bızden baska konusabıldıklerı tek konu popo meme okadar
öyle yazılmış ama ne kadar doğru ne kadar yalan bilemiyeceğimAaaa cidden mi? Ekşi de mi yazıyor?
Kafa bu kadar basıyor.
Eee tabiki ilk 6 ay anne sütü çok önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?