SİSTİT

aynur yalman

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2022
7
1
1
34
SEVGİLİ ARKADAŞLAR HERKESE İYİ AKŞAMLAR BİR KONUDA DANIŞMAK İSTİYORUM AĞRILI MESANE/ İNTERSİYEL SİSTİT HASTASIYIM YENİ TEŞHİS KONDU BU HASTALIKLA MÜCADELE EDEN ARKADAŞLAR VARSA TAVSİYELERİNİZİ ALABİLİR MİYİM VE ANKARADA DR ALİ ERGENE GİDİYORUM BU DOKTORA GİDİP MEMNUN KALAN VAR MI PAYLAŞIR MISINIZ SEVGİLER

Son düzenleme:
Merhaba, ben de kendimi bildim bileli sistit oluyorum kullanmadığım ilaç kalmadı ancak maalesef geçen bir şey değil. İlaçlar sadece kısa bi süre rahatlatıyor ve hastalık sürekli tekrarlıyor bende. Bol bol su için ayakkarınızı sıcak tutun. İdrarınızı tutmayın.

Merhaba, ben de kendimi bildim bileli sistit oluyorum kullanmadığım ilaç kalmadı ancak maalesef geçen bir şey değil. İlaçlar sadece kısa bi süre rahatlatıyor ve hastalık sürekli tekrarlıyor bende. Bol bol su için ayakkarınızı sıcak tutun. İdrarınızı tutmayın.

Sistit sorunu için pek çok çözüm denerken siteden bir hanımın önerisi ile Monoville Nioli yağı kullandım. Çamaşıra birkaç damlab damlatılıyor. Benim sorunumu çözdü. Çok rahatladım.

Sistit sorunu için pek çok çözüm denerken siteden bir hanımın önerisi ile Monoville Nioli yağı kullandım. Çamaşıra birkaç damlab damlatılıyor. Benim sorunumu çözdü. Çok rahatladım.
yardımınız için çok teşekkür ederim sevda hanımcım size de geçmiş olsun sağlıklı günler dilerim...

Back
X