Tabiki öyle bir standart yok ama ''kullanmayacaksan kaydıraktan in bence sen fazla büyümüşsün vs. diye güleryüzle uyarırsanız inerler.Şimdiki ergenler çok büyük duruyorlar ama onlarda ortaokullu çocuklar daha.
Buarada yazdıklarınızı okuyunca aklıma geldi geçen gün ablamlardayım kuzenimi sitenin parkına indirdim akşam. Aynen anlattığınız gibi her tarafta ergenler, bir de iki grup kavga etmiş, kızlar arada koşuşturuyor bi o guruba bi öbür gruba gidip ortamı kızıştırıyorlar, erkekler tişörtlerini kaldırıp kaslarını yarıştırıyor filan kavga öncesi hazırlık modunda. Salıncaklarda ayakta sallanan kızlar var daha ufak olanlar şu saçma akülü arabalara biniyor. Bizim ufaklık baktı onlara şöyle bir sonra havalı havalı ''Bu partaki çocuklar da çok çılgınlar yae '' dedi. Gitti oynamaya başladı batım beş dakka sonra bir tane akülü araba bulmuş kendine arkasında yaşıtı bir çocuk onu ittiriyor, ergen grubun ortasından geçmece oynuyorlar
Özellikle baktım çocuklara birşey diyip uyarıcaklar mı kalkıp başka yerde oynayın diye, hiç seslerini çıkarmadılar.