- 11 Ekim 2025
- 8
- 3
- 1
- Konu Sahibi Classieholm
Aslında nasıl kullanacağımı pek bilmemekte olmama rağmen, sitede aklı başında düzgün insanların olduğunu farkettim ve bu siteye şans vermek istedim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimse bu mesajı gorupte beni etiketlememis yazıklar olsunAslında nasıl kullanacağımı pek bilmemekte olmama rağmen, sitede aklı başında düzgün insanların olduğunu farkettim ve bu siteye şans vermek istedim![]()
Çok teşekkür ederim, bayağı karışık gözüküyor siteMerhabalar, hoşgeldiniz![]()
Pek anlayamadım hsdhsdKimse bu mesajı gorupte beni etiketlememis yazıklar olsun![]()
Site karışık değil dolaştıkça alışırsınızÇok teşekkür ederim, bayağı karışık gözüküyor site
Bizi berhudar ettiniz eksik olmayın bir sorum olacaktı acaba poponuz gerçek mibu siteye şans vermek istedim
Birazdan özele mesaj gelir raat olMerhaba yas kac? Ressam mısın?
Çok ayıp hanfendi abazamisiniz (!)Bizi berhudar ettiniz eksik olmayın bir sorum olacaktı acaba poponuz gerçek mi
Ay ben yazacaktım birazdan meşaz kutum dolsun inşallah amin ç.k fotosu filan gelmesin de sbsjsjdBirazdan özele mesaj gelir raat ol
Yoo ben abaza diilim ama burda poposuz hanımlar var malum onlar görüp de şeyapmasın dedimÇok ayıp hanfendi abazamisiniz (!)
![]()
Sanatla uğraşıyorum evet, 26 yaşındayımMerhaba yas kac? Ressam mısın?
Okuyunca otomatikmanYoo ben abaza diilim ama burda poposuz hanımlar var malum onlar görüp de şeyapmasın dedim
Maşallah maşallahSanatla uğraşıyorum evet, 26 yaşındayım
Fotoshop yok da eden böyle bir tabir kullandınız anlamadım lasdhasdBizi berhudar ettiniz eksik olmayın bir sorum olacaktı acaba poponuz gerçek mi
Kapalı mesaj kutum…Birazdan özele mesaj gelir raat ol
Ben de kalca sana mı aitSanatla uğraşıyorum evet, 26 yaşındayım
En son aldıgımda aklım gitti kapadım skskslslYoksa çoktan mesaj alırdın yavri
![]()