- Konu Sahibi Classieholm
Aslında yeni gelenler hellööö ben yeniyim diye akışa yazardı ama konu açmak da bir yöntem tabii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet, bir problem mi var pek anlamadım aşsdlasjdşBen de kalca sana mı ait
Bakalım benim ki gidecek miEn son aldıgımda aklım gitti kapadım skskslsl
Evet, bir problem mi var pek anlamadım aşsdlasjdş
Yok caniğğmmm ne problemi, hepimizde bı popo merakı var daEvet, bir problem mi var pek anlamadım aşsdlasjdş
İşte aradığım SherlockEki Görüntüle 3656970
İşimizin basındayız cok sükür kızlar.
İşte aradığım Sherlock![]()
Eki Görüntüle 3656971 Yüzüde güzelmiş. Türkçeyi nasıl öğrenmiş bi sorsana![]()
Abi instagram hesabı sana mı aitEki Görüntüle 3656970
İşimizin basındayız cok sükür kızlar.
Neyse ki benim kapalı skwkkekelsksGeldi özelden mesajsonra guncellerim
![]()
![]()
Photoshop olmadığını ve kendine ait oldugunu sen söyledin.Profili direkt olarak kendimi koyacağımı kim söyledi, sağ tık yaparak görüntülere bakarak sherlock mu oldun çen, uza
Sakin ol sanat sepet abi popo benim dedin yalnızca popo kısmı mı sana aitProfili direkt olarak kendimi koyacağımı kim söyledi, sağ tık yaparak görüntülere bakarak sherlock mu oldun çen, uza
E gerçek dedin yaProfili direkt olarak kendimi koyacağımı kim söyledi, sağ tık yaparak görüntülere bakarak sherlock mu oldun çen, uza
Ama olmadı böyle, kadınlarin olduğu bı foruma kim popoyla dalmak ister biz biliyoruz da sen biraz tecrubesizsin sanırımAklınıza ilk gelen profilse, demek ki kadın olmadığınızın kanıtı kuş beyinliler
Sensin abiAbi instagram hesabı sana mı aitClassieholm
Hepiniz düştünüz dimiAklınıza ilk gelen profilse, demek ki kadın olmadığınızın kanıtı kuş beyinliler