Sitede istenmeyen aile olduk.

Google da aratın benzer durumu yaşayan çok fazla insan, açılan davalar var. Benzer yolları izleyebilirsiniz. Ayrıca hayvanlarla ilgili derneklerle de iletişime geçin, size yardımcı olurlar. Ev almayı planladığımda en büyük korkudur. Ne yazık ki hemen hemen bütün site yönetim planlarında bu ibare var. Çok korkunç...

bence bu salak sıteden bı an once kurtulun
ne manyak ınsanlarmıs ya
adınıza uzuldum cok gereksız yere gergınlık

Apartmanlari 4 daire uzeri,6 katli olarak baz alirsak,48 daire eder. Sizi ve yan komsunuzu cikarirsak 46 kalir. "Kari-koca birbirinin topragidir" sozuyle hareket edersek tam 92 yetiskin beyizsiz demek..
Way anasini istesen toplayamazsin bu kadarini.

Sanki köpek onlarin evinin içine giriyor ya hayret bisey ben kendim icin söyluyorum evde hayvan beslemem kuş balik haric ama besleyen insanlarada saygi duyarim rahatsiz etmedigi sürece banane yani noluyo bu insanlara yaw hadsizler zor durumdasiniz valla ne desem bilemedim takmişlar kafayi size..

Oncelikle allah kolaylik versin. Nefret ediyorum hayvan dusmani insanlardan.

Olay yargiya tasinacak gibi olursa; anladigim kadariyla evi alirkan hayvan beslenmeyecegi kuralindan habersizmissiniz. Evi satin aldiginiz kisinin yonetim planini size ibraz etmedigini gosterir bu. Oyle olmasaydi almazdiniz evi, degil mi? Bahceye, apartmana vs. Bir zarar verdigini hayvancagizin kanitlamalari gerekir ki, dediginiz gibi sessiz sakin bir hayvansa onu da yapamazlar. Bir de sosyal medyayi kullanin derim. Facebookta, insatagramda ya da eksisozlukte bir platform olusturabilirsiniz, epey farkindalik yaratacaktir. Iyi de bir avukat bulun, kiraci olsaniz neyse de sahibi oldugunuz evden oyle dan diye cikaramazlar sizi.

Insanlar cok kotu kalpli, 1 tane hayvani 10 tane insana degismem.

Annem 67 yaşında ve biz gözümüzü açtığımızdan beri evimizde hep kedilerimiz olmuştur.Hepimiz evlendik annemin hala 2 kedisi ve 1 köpeği var evinde.
Tam 20 yıl boyunca hayvan sevmeyen komşularına inat hayvanlarından asla vazgeçmedi kentsel dönüşüm sebebiyle annemin oturduğu bina yıkıldı annem son ana kadar kedilerini ve köpeğini kabuş edecek bir ev aradı sonun da taşınma süresinin bitmesine 15 gün kala Allah'ın hikmeti öyle bir ev buldu ki annemin ağzından yazayım.
"Kızım ev sahibine benim köpeğim ve kedilerim var X bey sorun olurmu'' diye sordum. "X bey de ayyy çok güzel hayvanları çok severim hayvan seven insandan zarar gelmez ve size evimi bahsi geçen kiranın altında vereceğim" diyen ev sahibi 1250 liradan 1000 liraya inmiş.
Velhasıl apartman bitişik nizam değil bağımsız bahçe içinde otoparklı bahçesinde oturma yerleri olan 14 daireli bir bina ve binanın Golden cinsi bir köpeği var bahçede annem hem kedilerini hem köpeğini hemde kaplumbağasını getirdi.Kaplumbağası bahçede ve binada ki hemen herkesin kedisi yada köpeği var :)
Annem şimdi çok mutlu bahçede de onlarca kedi var su kapları mama kapları yatacak barınacak yerler mevcut.
Annem cennete düştüm diyor ha bire

Insanlik olmus kara cahiller o kopek kadar degerleri yok gozumde bence bunlara laf islemez kanuni olarak arastirin bi bakalim ins.davalik olmazsiniz boyle bir ortamda oturmak istemem şahsen imkan varsa satin gitsin evi

Köpek fobim var. Havlamasina dahi korkum var :)
Buna rağmen sağım solum köpek dolu. Ne ilişkimi kestim, ne şikayet ettim.
Üstelik gece gündüz susmayan köpekler.

Hayvan bakanlar eğer çevreye ve insanlara saygılı iseler şikayet durumunu anlayamıyorum.
O kapılar ardından kaç insan kılıklı yaratıklar var bir bilseler.

emsal davalari bi arastirin bence iyi bir avukata tanisin insanlarin isi gucu yok mu anlamiyorum kucucuk kopekle ugrasiyorlar

Apartmanda gürültü yapar eder diye kedi köpek beslemek yasaksa çocuk beslemek de yasak olsun o zaman. Zira bazı çocuklar kedi köpekten, kuştan bin kat daha fazla gürültü yapıyorlar mesele gürültüyse. Aileler de terbiye vermeyince çocuk değil canavar oluyor onlar. Ama hep "amaan çocuk o daha" deyip anlayış beklerler. Sözüm meclisten dışarı, çocuğu olanlar üstüne alınmasınlar ama yapılan haksızlığı belirtmek için bunu söyledim ben o insanlar için. Kıyas saçma ama öyle. İroni yaratmak için çocuk beslemek lafını kullandım zaten. Haksızlık yani. Ne zararı var küçücük köpeğin?

Biz bu yüzden apartmandan villaya taşındık , sırf Şila'mız rahat etsin diye.
İnsanlar pis , yapma dedğin herşeyi yapar burunlarnı karıştırıp sağa sola sürerler asansöre işerler çöp suları dökülür silmezler .
Bağırır çağırırlar yüksek sesle konuşurlar
Ama sorarlarsa 'binada köpek beslenmez' niye ?
Sizden daha insan diye mi .
Sene olmuş 2016, biz bu sizin komşuların kafasıyla ilerlersek çok şey kaybederiz .

Sen de sitedeki proje dışı klimaları, kapalı balkonları şikayet etmekle tehdit et.
Bakanlıktan gelip ceza keserler hem de iyi para.2012 yılında 5 bin küsür lira para cezası varmış canlarına okursun valla.

Son düzenleme:

Evi satma imkaniniz var mi? O insanlarla ömürmmü geçer

Merhaba oturdugunuz il de bulunan hayvan koruma derneklerine basvursaniz? Belki size yardimci olacak danismanlari falan vardir.
Yeni bir yere tasininca insan bi hevesle gidiyor siz o insanlara aldirmamaya calisin onlar size sorun cikariyorsa sizde onlara sorun cikarip tehtid edin anladiklari dil o. Saygisizlar.

Hayvan sevmedikleri için insan sevmiyorlar işte bu tipler hiç bir yaptırımı olamaz size orada içiniz rahat olsun. Kiracıya yapılabiliyor sanırım ama ev sahibine mğdahale edilemez. Velev ki şikayet etti korkunç görünen ve tehlikeli bir hayvan olması gerek. E o da değil. Siz onlara güler yüz göstermeye devam edin. Utanacaklardır. Gerçekten Allah yardımcınız olsun, terlikle kovalamak lazım o komşuları

Yorumları tek tek okudum herkese çok teşekkür ederim.
Şuan bir hamleleri yok bizde sessizce bekliyoruz. Yeni yılda alınacak karara bakıp belki dava açacaklar.
İyi geçinmeyi falan da bıraktım. Onlar ne kadar tersse bende o kadarım.
Emsal davalar var dün onları araştırdım biraz daha içim rahat.

+1
Ornegin bizim sitedeki cocuklar! Biz 2. Katta otururken bahceden iceri erik firlatmişliklari var. Kedi bunu asla yapmaz! Ayrica gece geç saatlere kadar bagira cagira oynuyorlar bahcede. Yaz gunu cami da kapatamiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…