- 28 Temmuz 2008
- 7.750
- 4.854
- 773
- Konu Sahibi Audreyhorne
-
Ne yazık ki yasalar bu hakkı veriyorBu insanlar gercekten noral gelmedi bana. Kimseyi rahatsiz etmeyen bir hayvandan ne istiyorlar ki?
Bu sekilde davranmaya haklari yok.
Apartmanlari 4 daire uzeri,6 katli olarak baz alirsak,48 daire eder. Sizi ve yan komsunuzu cikarirsak 46 kalir. "Kari-koca birbirinin topragidir" sozuyle hareket edersek tam 92 yetiskin beyizsiz demek..Merhabalar
Oturduğumuz sitede yaşadığımız sorunlar var ne yapacağımı, nasıl davranacağımı bilemediğim için destek istiyorum sizlerden.
Geçen Nisan ayında eşimle ev aldık 2 bloklu bir sitede. Evi satarken herrkes çok iyi çok yardımcı davrandı. Sonra işler değişti.
Benim bir köpeğim var doğduğunda beri (6 yıldır) bizimle kalıyor. Dachshund cinsi bilen bilir fazla büyümezler. Taşındığımız gün tam köpeği siteden içeriye soktuk eve girecektik ki yönetici önümüzü kesti. Burada köpek besleyemezsiniz. Köpeği dışarı bağlayın, ya köpeği ya evi satın vs gibi sözler söyledi haliyle kendisiyle baya bir tartıştık. En son kapıyı tutup eve sokmam sizi dedi. Polis çağırıyordum ki çekildi kapıdan. Bu burda bitmez dedi.
4 ay geçti. Köpeğim bir kez bile rahatsız edici havlamadı. Kimseye saldırmadı zaten inanılmaz uysal bir köpektir. Sitede hiç dolaştırmadan direk çıkıyoruz başka parklara gidiyorum. Asansörde biri varken köpekle binmiyorum ki rahatsız olunmasın.
Son zamanlarda çocuklar ne yapsa köpeğin üstüne atıyorlar. Biri asansöre işemiş. Hemen dedikodu çıkmış köopek yaptı diye. Yerden 1m yükseklikteki yere nasıl yapacaksa 20 cm köpek.
Sadece bir tane konuştuğumuz yan komşumuz var. O hiç rahatsız olmadığı söylüyor her zaman. Meğer bu adam bize selam veriyor diye adamla konuşmayı bırakmışlar. Sitede şuan kimse bizimle konuşmuyor.
Şimdi sorun şu ki evin yönetim planında evcil hayvan beslenemez ibaresi bulunuyor. Yani iş mahkemelik olursa kaybetme oranım yüksek. Yılbasşında kurul toplanıp karar alınacakmış.
Sizce bir şekilde insanlarla iletişim kurup arada bağ mı oluşturmalı ? Yoksa kimseye boyun eğmemeli miyim?
Maddi durumum el verse bir saniye kalmam.
Sanki köpek onlarin evinin içine giriyor ya hayret bisey ben kendim icin söyluyorum evde hayvan beslemem kuş balik haric ama besleyen insanlarada saygi duyarim rahatsiz etmedigi sürece banane yani noluyo bu insanlara yaw hadsizler zor durumdasiniz valla ne desem bilemedim takmişlar kafayi size..Merhabalar
Oturduğumuz sitede yaşadığımız sorunlar var ne yapacağımı, nasıl davranacağımı bilemediğim için destek istiyorum sizlerden.
Geçen Nisan ayında eşimle ev aldık 2 bloklu bir sitede. Evi satarken herrkes çok iyi çok yardımcı davrandı. Sonra işler değişti.
Benim bir köpeğim var doğduğunda beri (6 yıldır) bizimle kalıyor. Dachshund cinsi bilen bilir fazla büyümezler. Taşındığımız gün tam köpeği siteden içeriye soktuk eve girecektik ki yönetici önümüzü kesti. Burada köpek besleyemezsiniz. Köpeği dışarı bağlayın, ya köpeği ya evi satın vs gibi sözler söyledi haliyle kendisiyle baya bir tartıştık. En son kapıyı tutup eve sokmam sizi dedi. Polis çağırıyordum ki çekildi kapıdan. Bu burda bitmez dedi.
4 ay geçti. Köpeğim bir kez bile rahatsız edici havlamadı. Kimseye saldırmadı zaten inanılmaz uysal bir köpektir. Sitede hiç dolaştırmadan direk çıkıyoruz başka parklara gidiyorum. Asansörde biri varken köpekle binmiyorum ki rahatsız olunmasın.
Son zamanlarda çocuklar ne yapsa köpeğin üstüne atıyorlar. Biri asansöre işemiş. Hemen dedikodu çıkmış köopek yaptı diye. Yerden 1m yükseklikteki yere nasıl yapacaksa 20 cm köpek.
Sadece bir tane konuştuğumuz yan komşumuz var. O hiç rahatsız olmadığı söylüyor her zaman. Meğer bu adam bize selam veriyor diye adamla konuşmayı bırakmışlar. Sitede şuan kimse bizimle konuşmuyor.
Şimdi sorun şu ki evin yönetim planında evcil hayvan beslenemez ibaresi bulunuyor. Yani iş mahkemelik olursa kaybetme oranım yüksek. Yılbasşında kurul toplanıp karar alınacakmış.
Sizce bir şekilde insanlarla iletişim kurup arada bağ mı oluşturmalı ? Yoksa kimseye boyun eğmemeli miyim?
Annem 67 yaşında ve biz gözümüzü açtığımızdan beri evimizde hep kedilerimiz olmuştur.Hepimiz evlendik annemin hala 2 kedisi ve 1 köpeği var evinde.Ben de sinir oluyorum,kedi köpek beslenemez diyolar,benim ust komsunun çocukları patır patır koşuyor bağırarak,yan komşunun muhabbet kuşlarından küçük odada oturulmuyor,alt komsunun yeni bebeği oldu gece gündüz ağlıyor ama köpek havlayınca sorun..yahu biz nasil konusuyorsak onlarda havlicak canlı bunlarda diil mi:)
Merhabalar
+1Apartmanda gürültü yapar eder diye kedi köpek beslemek yasaksa çocuk beslemek de yasak olsun o zaman. Zira bazı çocuklar kedi köpekten, kuştan bin kat daha fazla gürültü yapıyorlar mesele gürültüyse. Aileler de terbiye vermeyince çocuk değil canavar oluyor onlar. Ama hep "amaan çocuk o daha" deyip anlayış beklerler. Sözüm meclisten dışarı, çocuğu olanlar üstüne alınmasınlar ama yapılan haksızlığı belirtmek için bunu söyledim ben o insanlar için. Kıyas saçma ama öyle. İroni yaratmak için çocuk beslemek lafını kullandım zaten. Haksızlık yani. Ne zararı var küçücük köpeğin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?