Sitede rahatsızlık duyduklarımız..

bu topiğin açılması çok iyi oldu tebrik ediorum fundacıma.s.
çünkü bu saydıklarınızı yapan kişilerin bundan rahatsız olunduğunu bilmeden yaptıklarını düşünüyorum
hatta benimde yaptığım hatalar varmış bundan sonra dikkat edicem bende

bende kaç kişi okuyor diye kopyalayıp yağıştırıyorlar ya ona sinir oldum
aynen bnm inadıma yapıyor kişi kaç kere yapıştırıldı
ne anlıyorsunuz anlamıyorum cidden:S

ben bir şey daha belirticem...
herkezin dini inancı ibadeti vs kendine..
kimseye yorum yapmak düşmez..

başıma geleni anlatıyorum

2el topiğinde arkadaşlardan birinin konusuna '' filistin kan ağlıyor sizin burda uğraştıklarınıza bakın ..dua edin biraz onlar için üzülün'' tarzında bir yorum yazılmıştı..

la havel çekip susmuştum..
göbek atmadık ama sana ne be arkadaşım yaa

evlilik konusundaki bekarsın sen ne anlarsın yazılanlara..
zamanında +18 de vardı o olay şimdi de arasıra jinekoloji de; sen bekarsın ne işin var cinsel konularda laflarına..
yani bekarlar evlilik ve cinsellik hakkında yorum yapamaz diyenlere..
kötü kaynana konusunda eğer kaynanaı seviyorsan sen anlamazsın seninki iyi yazanlara..

yani kendileri öyle diye herkesi empatiden yoksun zannedenlerden rahatsızım..

Her konunun sohbet muhabbete dönmesi artık iyice kabak tadı verdi...
Site içindeki topik başlıklarının %90 ını GEYıK SOHBETı yapalım olsun bitsin.Siz de kurtulun biz de kurtulalım...

bu benimde derdim füs
cidden ifrit oluyorum hatta bugün arkadaşlara bi daa gğnaydın diyene bilmem ne olsun diyerek bunu dile getirmişimdir :1closedeyes:

bazı başlıklarda bu normal yalnız...

sonuçta burdaki insanlar arkadaşımız oldu artık ; hayatlarımızı paylaşırız ... bir günaydın ; bir nasılsın çok da yanlış gelmiyor bana... yerimseniben

ama elbette kocam beni aldatıyor diye açılan bir konuda 2 başka iye kendi arasında nasılsın cicim muhabbet yaparsa hoş olmaz... buna ben de katılıyorum...

aynen canım bende...............3 maddede hem fikirim........alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Arkadaşlar lütfen konuyu dönüp dolaştırıp "rep" olayına getirmeyiniz. Eteğinizdeki taşları dökün, repe mepe karışmayın.

Ay yettiniz be:mymeka:

yoo herkes rep alıyor.bendede var arkadaşlarım.rahatsız olduğumuz konuları yazdık ben burda tek tek rumuzmu vericem bunlar benim rahatsızlık duyduklarım.çok anormal bişey değil yani yazdığım.

olm amma asabisin ha, naadar cok gicik oldugun gicikliklar varmis:mymeka:-tatlicadiarzu-

bende gicik oldugum bir konu ---->körler sagirlar birbirini agirlar misali, konu acan kisinin listedeki arkadaslari konu sahibesinin avukatligini yapmasi...sonradan konu sahibesinin gelip arkadasina tsk edip, bende tamda bunu yazacaktim demesi delikafadulden :dilcikar:

yada rep dene bu illetin limiti olduğunu sanıyorlar galiba
%100 olunca artık pasif olmalısın

yanlış anlamışsın funfik
bu kadar reple burda ne işiniz var cehennemin dibine gidin kalan repler bizim olsun demek istiyo herhalde sanırsam benneyaptımki

ne yani repler bittimi siteden gidiyormuyuz ben anlamadımCADIARZU
ben gitmem bir yere kazık çakacam buraya

evet ya rep konusundan böğğ geldi artık... lütfen çok rica ediyorum... bu konunun akibeti de diğerlerine benzemesin...
bunun için hepimiz uğraşalım...

a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…