Sitede rahatsızlık duyduklarımız..

acilan konularin gerekliligini sorgulanmasindan ( cok gereksizse ve herkes boyle dusunuyorsa bir iki cevapla arka sayfalara duser gider. konuyu kapattirmaya varicak konusmalari hic hos bulmuyorum)

toplumda cok karsilasilmamis bir durumla karsimiza gelen bir insani bunu yaptigina pisman ettirecek yorumlar yazilmasindan. (biz kinayinca o olay hic yasanmamis gibi yok olmuyor. kirip atmak kolay iraz daha yapici olmak lazim)

erkek misin, o musun bu musun seklinde inandirici bulunmayan konulara yorum yapilarak ve gegiye cevirerek prim verilmesinden

kotu icerik butonunun geregince kullanilmamasindan

rahatsizim hakim bey:1ninca:

bunu biraz daha açarmısın arkadaşım kan şekerim düştü algıda güçlük çekiyorum benneyaptımki

o sana açıklasın sen de bana açıkla kanka
çok rep olunca rep manyagi gibi mi görünüyoruz uzaktan anlamıyorum ki

Emekli olcanız artık limitiniz dolmuş:1closedeyes:

Yaşlandınız emekliye ayrılınız gençlerin önünü açınız

yada rep dene bu illetin limiti olduğunu sanıyorlar galiba
%100 olunca artık pasif olmalısın

evet canım bende yeni üyeyim ya repi bilmiyom senden öğreneyim bari.acaba benim % de kaçtır bir bakıversene..hazırsınız işte aralardan bir kelimeyi çekipte birilerinin üstüne gelmeye.

Arkadaşlar lütfen konuyu dönüp dolaştırıp "rep" olayına getirmeyiniz. Eteğinizdeki taşları dökün, repe mepe karışmayın.

Ay yettiniz be:mymeka:

Arkadaşlar sanırım yazdıklarım gözünüzden kaçtı:mymeka:

yanlış anlamışsın funfik
bu kadar reple burda ne işiniz var cehennemin dibine gidin kalan repler bizim olsun demek istiyo herhalde sanırsam benneyaptımki

aynen öyle demek istiyor...
daaaa ben anlamadim repin cok senin artik bir anlami yok bir sitede olmanin diye diyen birimi var...

Benimde aynen herkesin sinir olduğu şey olan konuyu toplam şu kadar kişi okuyor hadiya... ben kaç kişi okuduğunu bilmiyordum kocaman en altta yazmıyor sanki gelip sanki milletin gözüne sokar gibi kopyalayıp yapıştırıyor konunun tam ortasına sırf bugün sinirim bozuldu verdim -rep bu zamana kadar kimseye yapmadığım şey di
1- konular geyiğe dönüşüyor yorum şu "na ber lan yinemi sen" "allah cezanı versin " bunlar nedir ne çirkin cümleler
2-Bazen öyle bir yazı stili çıkıyorki insanın karşısına görünce direk gözlerim bozuluyor yazmış büyük harflerle insan görünce bunalım geçiriyor bırak okumayı
3-Bir konu açılıyor yorum yazacak kişi almış internetten yazıyı sanki kendi yazısıymış gibi oraya yazmış bide o kadar düşünmüşki sadece okuduğu okulu değiştirmiş hani burda kımse anlamayacak kadar saf tövbe yarabbim
not:bugün bana galiba her şey batıyor

sey ben bu ücüncü maddeyi bi kac kez sacma bi baslikta yapmistimm,burdan kendi adima özür diliyorumm:yavastan yavastan arazi olan smiley::1ninca:

yeni üyelerinin alginlanligina ve her seferinde topicleri birinbirine katlamalarina gicik oluyorum.......

simdi kac kisi okuyor yapistircam gorceksiniz. lülülülülülü

dert deyince akliniza illa rep gelmesin... yok mu baska sikintiniz??:bbo:

üye olduğum ilk günden bugüne değin beni en rahatsız eden şey
bize benzemeyeni,bize göre yanlış yapanı, aynı değerde,aynı görüşte olmayanı
eleştirirken dozu kaçırmak
bu sitede yanlış yapana çok laflar edildi.çok şeyler söylendi
ama daha bugün söylenen bişey ki bu laftan ötesi yok dedirtti bana
ve pes dedirtti aynı zamanda
kimsenin hakkı değildir bu.ayıp oluyor
doğrudan sapmış bile olsa.şiddetle kınıyorum ve rahatsızlığımı bu konuyla bi daha dile getiriyorum
lütfen kişiliği değil yapılanı eleştirelim.yapılan ya yanlıştır ya doğru(bize göre ya da toplum normlarına göre)daha da başka bi şey değildir

1.sitede sayısı gittikçe artan bazı üyelerin kendini sitenin sahibi gibi görmesi
ve buna bağlı olarak da uğradıklar her topikte yaptıkları ukalaca yorumlardan..

2.en olmadık başlıklarda bile yapılan kanka muhabbetlerinden..

3.yine 1.maddede belirttiğim grubun yeni üyelere çok çirkin bir tavırla yaklaşmaları,önyargılı olmaları.

(hatta bu konuyla ilgili öyle bir sey var ki şahit olduğum,
bir üyeye daha ilk mesajı diye,topiğinde,
hem de ilk mesajından sonra çok çirkin bi hakaret edildi.
hemen yandaşları da yetişti.
aynı çirkinlik devam etti.
ve ne yazik ki bunlar her yerdeler.

siteyi çok seviyesizleştirmeye başladılar.. yazık...)

çok rahatsızım

Son düzenleme:
evet canım bende yeni üyeyim ya repi bilmiyom senden öğreneyim bari.acaba benim % de kaçtır bir bakıversene..hazırsınız işte aralardan bir kelimeyi çekipte birilerinin üstüne gelmeye.

ev sahibi olarak bu yazdıklarını görmemezlikten geliyorum

ben rahatsızlıklarımı sıraladım arkadaşlarım madem böle bir konu açılmış fikrim budur.rep derken eksi olanlarından bahsettim.ayrıca topik karıştırma gibi bir niyetim yok.linç girişimlerinizi daha seviyesiz olanlara yapalım lütfen.sadece yanlış yazmışım.

bir de hem kendime özeleştiri hem de burdaki arkadaşlarıma....
lütfen konuşma dilimizi bozmamaya çalışalım...

ben de bunu yaptım, sevimli olmak için mi nedendir bilmiyorum ama laa nan gibi kelimecikler biz farkında olmuyoruz ama dışarıdan hiç güzel olmuyo arkadaşlar...

bir de bu kelmecikler ve konuşma şekli ağzımıza yapısıyo, işyerinde bile bi arkadaşım senin konuşman değişti son günlerde dedi...

bence bu konuda da dikkat etsek güzel olacak.... a.s

Konuyu Toplam 30 Kullanıcı okuyor. (27 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
balbocEGiii, *KurabiYe*, bhk, Çenebaz, cucu-pete, duyguçıkmazı, epaq, essmeralda, eylul_13, EzBuZ, fatosbrn, funnyda, GoSSiP_GiRL, gulce2008, GökyüzündeDans, hanlev35, hasretim34, hot chocolate, icimdeki_sen, ilona, kelebek088, KIRMIZIdonluKIZ+, mnla, sila66, vampirella888, yoncagülüm, zemus

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

vurun beni :roflol:
aha buna sinir oluyorum

sen görmezden gel diye yazdım zaten.çok sağol süpersin.burası senin evinse yanlış gelmişim pardon tatlım.herkese açık biliyodum ben burayı.korkma fikrimi yazdım hemen gidicem.

tesekkür butonu gibi repde kalacak bu gidisle ki kalksa iyi olur bazilari rahatlar hic olmazsa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…