- Konu Sahibi D'arbanwille
-
bunu biraz daha açarmısın arkadaşım kan şekerim düştü algıda güçlük çekiyorum benneyaptımki
o sana açıklasın sen de bana açıkla kanka
çok rep olunca rep manyagi gibi mi görünüyoruz uzaktan anlamıyorum ki
yada rep dene bu illetin limiti olduğunu sanıyorlar galiba
%100 olunca artık pasif olmalısın
Arkadaşlar lütfen konuyu dönüp dolaştırıp "rep" olayına getirmeyiniz. Eteğinizdeki taşları dökün, repe mepe karışmayın.
Ay yettiniz be:mymeka:
yanlış anlamışsın funfik
bu kadar reple burda ne işiniz var cehennemin dibine gidin kalan repler bizim olsun demek istiyo herhalde sanırsam benneyaptımki
bunu biraz daha açarmısın arkadaşım kan şekerim düştü algıda güçlük çekiyorum benneyaptımki
1. bazı üyelerin türkçe öğretmenliğine soyunup tdk alıntılarıyla konuları sanki karşılarında çocuk varmışçasına gereksiz yere yönlendirmesi,
2. forumda birçok konunun yeri olmadığı halde din kültürü ve ahlak bilgisi platformuna taşınması,
3. aktif konularda sürekli aşağıdaki toplam okuyucu adlarının kopyalanıp ardı arkası kesilmeyecek şekilde konuya yapıştırılıp gereksiz yere mesaj sayılarının arttırılması.
evet canım bende yeni üyeyim ya repi bilmiyom senden öğreneyim bari.acaba benim % de kaçtır bir bakıversene..hazırsınız işte aralardan bir kelimeyi çekipte birilerinin üstüne gelmeye.
ev sahibi olarak bu yazdıklarını görmemezlikten geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?