Sitede rahatsızlık duyduklarımız..

Arkadaşlar lütfen sataşmalardan vazgeçin. Aksi halde gereken yapılıp, topiğe kilit vurulacaktır.

e kimse bunu istemez kanımcasengözlerimebaksanab:aba altından sopa gösteren kuzu smilesi:

arkadaslar benimde rahatsizliktan ziyade üzüldügüm bir durum var maalesef..
birkac defa ilgimi ceken bir iki geyik topigine yazmistim,hani aralarina katilirim muhabbet ederiz diye..
kimse farkina bile varmadi..yani yeni katilan bir üye olarak kimsenin seni tinlamamasi,cevap verilmemesi gercekten üzücü bir durum..
söylemek istedim

Son düzenleme:
HOOOOOOOOOFFFFFFFFFF
şiştim senelerdir şu eski üye yeni üye muhabbetinden
ben mümkünse hergün yeni üyelik yapıp hergün yeni üye olmak istiyorum benneyaptımki

o sana açıklasın sen de bana açıkla kanka
çok rep olunca rep manyagi gibi mi görünüyoruz uzaktan anlamıyorum ki

bunu biraz daha açarmısın arkadaşım kan şekerim düştü algıda güçlük çekiyorum benneyaptımki

yada rep dene bu illetin limiti olduğunu sanıyorlar galiba
%100 olunca artık pasif olmalısın

doğru söylüyor kız ne işiniz var hala doymadınız mı rep e yasakkelime :mymeka: -tatlicadiarzu-

evet gercek hayatla KK yi karistirmamak gerekiyor,benimde dilim sürcüyo bazenkaydirigubbakcemile3
bende kullaniyorum o kelimecikleri, bunlar yapilan yorumun espirili fazla ciddiye alinmamasi icin yazilan kelimeler, cünki burada sadece yazilar var vucut dili olmadigindan karsidaki yanlis anlamasin diye
seviyorum o kelimecikleriŞenizhihoyyyt

vay be bir yorumdan neler çıktı hemde yanlış yazdığımı söylediğim halde varmı başka arkadaşlara yandaşlık edecek.zaten yazdıklarım adresini bulur.dallandırmaya gerek yok.evet bende sinir oluyorum yeni üye muhabbetine ama doğru eskiler yandaş çabuk buluyor.

ben de kullanmıyorum demiyorum ama bazen rahatsız oluyorum işte...
o kelimeciklerden ziyade konuşma tarzı, bütün kelimeleri özenle değiştirmek falan...
gördüm ki bunları fazla abartmışım, sonradan yazdıklarımı okuyunca bile rahatsız olduğum oluyo kaydirigubbakcemile3

her konuyu geyiğe alanlara gıcık oluyorum..
bir kaç kişinin densizliği yüzünden konuların kitlenmesine..
sürekli kaç kişi konuyu okuyor kopya yapiştır yapılmasına..
heryerde sivirilik yapıp konunun içine edenlere konuyu başka yere çekenlere

1- rep. muhabbetine sinir oluyorum ne rep.i fazla olan benim gözümde değerlidir ne de az olanı kaale almamazlık ederim.
2- nan lu nun lu konuşmalar nedense bana batmıyor zaten kimse ilk gördüğü üyeye bu şekilde konuşmaz diye düşünüyorum.
3- bekara karı boşamak kolay lafını kullananlara sinir oluyorum. kimsekimsenin ne yaşadığını bilemez kardeşim. ayrıca bazen kendi hayatımızda uygulayamasak bile başkalarına çok güzel öğütler verebiliriz.
4- namus bekçilerine sinir oluyorum. sanırsın ki bir erdem abidesi kişilikler..
5- çok acayip bir tükçeyle yazanlara da sinir oluyorum. yarım yarım sözcükler eksik harfler ıyykk.

ay ilk aklıma bunlar geldi..

Son düzenleme:
kımse Üzerıne alınmasın ama puanı Çok olan arkadŞalr daHA mı bı rahat konusuyolar yorumlarını daha mı rahat yapıyolar ne.. :)))

her konuyu karşılıklı konuşmaya dökenlere sonra geyik..
bu konuyuda görün bakın öğle yapıcaklar uyuz oluyorum öğle yapılınca..

1. Cep telefonuna mesaj yazar gibi burada derdini anlatanlardan (Hızlı yazdığı için veya klavyesi iyi olmadığı için böyle yazanları tenzih ederim. Kastettiğim her cümleden en az 8-9 sesli harfi eksik yazanlar ve "y" harfini kullanmayanlardır..)

2.Özellikle bir derdim var bölümünde yazanların daha derdini tam anlamadan asıp kesenlerden,

3. Karşımızdaki kişinin davranışını insanca eleştirmek yerine onun kişiliğini eleştirenlereden, (Burası bir paylaşım sitesi olabilir ama kimsenin kişliğine hakaret edilmemesi gerekir. Öenmli olan davranışlardır. Onlara da hakaret edilmemeli, güzel bir üslupla eleştiri yapılmalı fikir beyan edilmelidir.)

4. Gruplaşmalardan ve bir topik açıldığında bu grupların birden topiğin ortasına düşüp özellikle topiği açan yeni üyeyse bir anda ortalığı toz duman edip konunun kilitlenmesine sebep olmalarından (ya hakaret ederler, ya kişinin üstüne giderler ya da konuyu geyiğe çevirirler...)

5. İlk üye olduğumda benim de ara ara yaptığım gibi forum manifestosunu, konu açma ile ilgili açılan başlıklar kuralları okumadan konu açıp sonra da sitem edenlerden ve her fırsatta yönetimi suçlayanlardan rahatsız oluyorum.

Bunları ilk zamanlar ben de yapmışsam özür diliyorum...a.s.

Son düzenleme:
kımse Üzerİne alınmasın ama puanı Çok olan arkadŞalr daHA mı bı rahat konusuyolar yorumlarını daha mı rahat yapıyolar ne.. :)))

Rahat konuşmanın puanla falan alakası yok canım..( tabi bence )
Puan hemen öyle birden de yükselmiyor..
Mesela benim puanım yüksek ama ben 2 yıldır bu sitedeyim...
Yani artık birçok kişyi tanıyorum biliyorum..
Ee tanıdğım insanlarla ve forumda da rahatça konuşuyorum..kaydirigubbakcemile5

kımse Üzerİne alınmasın ama puanı Çok olan arkadŞalr daHA mı bı rahat konusuyolar yorumlarını daha mı rahat yapıyolar ne.. :)))

ben üstüme alamam bişeyi kusura bakma üstüne atlarım -tatlicadiarzu-

puandan değil o canım 3-4 senelik üye olmanın verdiği bi rahatlık

bu tarz konuları bu sitede ben diyim 1500 kere gördüm sende 2500 kere

fundacım site için önerilerimizde evet
ama şunu söylemek istiyorum farkındaysanız hep kişilerin yaptıgı rahatsızlık verici şeyler bunlar siteyle alakalı değil üyelerle alakalı kimsede kendini değiştiremez yani yapan kişiler o rahatsızlıgı veren kişiler huyundan vazgecer mi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…