E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi D'arbanwille
-
bunu biraz daha açarmısın arkadaşım kan şekerim düştü algıda güçlük çekiyorum benneyaptımki
yeni üyelerinin alginlanligina ve her seferinde topicleri birinbirine katlamalarina gicik oluyorum.......
o sana açıklasın sen de bana açıkla kanka
çok rep olunca rep manyagi gibi mi görünüyoruz uzaktan anlamıyorum ki
bunu biraz daha açarmısın arkadaşım kan şekerim düştü algıda güçlük çekiyorum benneyaptımki
yada rep dene bu illetin limiti olduğunu sanıyorlar galiba
%100 olunca artık pasif olmalısın
bir de hem kendime özeleştiri hem de burdaki arkadaşlarıma....
lütfen konuşma dilimizi bozmamaya çalışalım...
ben de bunu yaptım, sevimli olmak için mi nedendir bilmiyorum ama laa nan gibi kelimecikler biz farkında olmuyoruz ama dışarıdan hiç güzel olmuyo arkadaşlar...
bir de bu kelmecikler ve konuşma şekli ağzımıza yapısıyo, işyerinde bile bi arkadaşım senin konuşman değişti son günlerde dedi...
bence bu konuda da dikkat etsek güzel olacak.... a.s
evet gercek hayatla KK yi karistirmamak gerekiyor,benimde dilim sürcüyo bazenkaydirigubbakcemile3
bende kullaniyorum o kelimecikleri, bunlar yapilan yorumun espirili fazla ciddiye alinmamasi icin yazilan kelimeler, cünki burada sadece yazilar var vucut dili olmadigindan karsidaki yanlis anlamasin diye
seviyorum o kelimecikleriŞenizhihoyyyt
kımse Üzerİne alınmasın ama puanı Çok olan arkadŞalr daHA mı bı rahat konusuyolar yorumlarını daha mı rahat yapıyolar ne.. :)))
kımse Üzerİne alınmasın ama puanı Çok olan arkadŞalr daHA mı bı rahat konusuyolar yorumlarını daha mı rahat yapıyolar ne.. :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?