Sitede rahatsızlık duyduklarımız..

Konu Başlıklarını neden doğru düzgün Türkçe yazmıyorlar deli oluyorum kötükedihüso
biri yeni konu açmış az önce gördümmm
güselllllll bişeeee falan yazıyo başlıkta ay delirtcekler beniiiiiiiiii
yorumlarda bende çoğu zaman saçmalıyorum ama konu başlığında da bu şekilde emolar gibi yazmayın yaaaaa klava:

Hoşgeldin avatarına bayıldığım kk daşım.:1hug:

hoşbulduk çalımkuşum opuyorumnanaktan opuyCADIARZUorumnanaktan
kıs sen benı funnyda odumu biliyon deeemi

ay bi kaç gündür forumda bi gariplik var diyodum sen yoktun dimikaydirigubbakcemile3

mahpıstaydım yefrım şakkıdı
gedikli oldum anasını satam yaa

oooooooooooo fundişim oşş geldin yavrim...ŞenizŞenizŞeniz

zemusummm Şeniz Şeniz Şeniz

Bilmem mi canım benim. İyiki varsın. iyiki kk dasın.a.s.
Kaybolma bir yerlere gözüm seni aradı hep yokluğunda...:1hug:

gel esmerim gel,anca beraber kanca beraber.
sensiz olmuyor da,birde öyle kaybolmasan daha d ,iyi olacak ta..zemuszemus..

:roflol:

ama esmeralda hamileymiş onun yerine ben şey ettireyimklava:

o yorulmasınlmaz:

siper oluruz biz onun önünde Çok üzgünüm çoook, bir şeycikler olmaz essmeraldama opuyorumnanaktan

hee tamam bu daha iyi fikirmiş onada kamuflajda yapalımkaydirigubbakcemile5

evet ya onu geri plana alalım.haberleşmede dursun,:roflol:

hayır ben aktif olarak görev almak istiyorum. gerçi konuyu bilsem daha yararlı olurum ama neyse. kaydirigubbakcemile3

ayrıca beni kamuflajla saklayamazsınız büyüyorum ben :1shok:

Haklısınız aslında, ama herkes sizin gibi beyaz bayrak sallayamıyor, ben bu konuda berbatımdır..Uzun zaman geçmesi lazım mesela..Kızdığım birine beyaz bayrak sallamakta kötüyümdür.Aslında gurur yapmayıp, bir adım atsam belki de karşımdakilerle çok iyi arkadaş ta oluruz..
Koskocaman bir sitede, karşıt fikirler elbet olacak,umarım herkesle anlaşılacak bir nokta bulunur zaman zarfında..
Yine de haklı olduğunuz konu sabit, dediğim gibi bizde de sorun var, kendimde misal.a.s.

Bu tip Başlıklar Görüldüğünde Görevli Arkadaşlara Bildirirseniz Gerekli İşlem Yapılır.

Kalbim, fena kırıldığında o kişi için değil kalbimin kırıldığına üzülürüm..Ama zıt fikir tartışılırken bile incitici kelimeler kullanılıyorsa o kişi benim için uzak bir mesafededir.Önyargılı değilim, uzaktan kişinin yorumlarını izlerim, hep aynı tarzda yazarlar ve bir yerde insan cevap verme ihtiyacı duyar...Kronick in de dediği gibi Eyvah',sen misin cevap yazan hurraa saldırırlır..ışte bu yanlış..Biz 3 sene öncesinde kavga da etsek forumda, sohbete geldiğimizde olay biterdi.Şimdilerde bu yok, forumda tartışan her yerde gardını alıp düşman gibi gezmeye başladı, bu hoş değil..Tabii karakter meselesi ama istenirse aşılır,bilmiyorum benim yapım bu ama dediğim gibi karşı taraf ta daha hoşgörülü daha kırmadan yazıyorsa o kişiyle arkadaş olmak isterim, tersi olunca insan ister-istemez karşı duruyor, çekiniyor..Yine de o günleri görmek isterim...Zaman herşeyin ilacı bakalım.

iyi iyi,2 kişi,deniz güneş,ve gurbaa, birde ben ,ettimi, 3
,varmı artıran,savaşa gidiyoruz..
zafer bizimdir.:lepi:.

bende varım :lepi:

şimdi de çete kurdular diye hakkımızda misilleme yapacaklar
kargalar sürüyle kartallar yalnız uçar hesabı şşşşş yerimseniben
bence savaş boyalarımızı sürüp bölgeye dağılalım ki
topluluk halinde görülmeyelim

ay deli miyiz nee gözümün önüne geldi de birden :roflol: :roflol: :roflol:

Bazı art niyetli ve kıskanç üyelere gıcık oluyrum :umursamaz:

bende bende
ne alıp veremedikleri var onu da bilmiyorum :1closedeyes:

bende bu konuda şunu söylemek istiyorum

zaman zaman olmadık saldırılara maruz kalıyorum öyle şaşırıyorumki
çünkü bana saldıran kişiyi tanımıyorum yani o güne kadar hiçbir diyaloğum olmamış birisi
genellikle sonuçta oraya çıkan tablo şu oluyor ben forumda o kişinin hiç sevmediği birini seviyorum sırf o yüzdende bana durduk yere saldırıyor

böyle saçma birşey olabilirmi yaa hiç anlayamıyorum

bugüne kadarki saldırılarda karşımdaki kişilere son derece hoşgörülü davrandım
ve onları incitmedim yaptığından utanıp vazgeçenler oldu hatta sonra onlarla güzel diyaloglarımızda oldu

ama biri varki resmen bana saldırmak için fırsat kolluyor ve hoşgörüden anlamıyor

onu uyarıyorum

eğer bana bir daha saldırırsa karşılığını alacaklmaz:lmaz:lmaz:

aslında en iyisi böylelerini kaale almamak. o yazsın dursun.yok sayacaksın...
işte önemli olan bunu başarmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…