- Konu Sahibi D'arbanwille
-
önyargılı,kendi cinsini hor gören,aklınca karşı fikirde hakaret edip sonra sütten çıkmış ak kaşık ayağına yatanlara sinir oluyorum bende yaa
gunaydinnnnnnn icim acildi valla.. hulya iste sorun burda asmaliyiz kendimizi.. bakma bana ben sutten cikmis ak kasik degilim manyagin onde gideniyim ama Allah inancim bunu engelliyor nekadar genele aykiri fikirlerim olsada uzulurum kalp kirdigimda ciddi ciddi kizarim kendime..
bende varım :lepi:
şimdi de çete kurdular diye hakkımızda misilleme yapacaklar
kargalar sürüyle kartallar yalnız uçar hesabı şşşşş yerimseniben
bence savaş boyalarımızı sürüp bölgeye dağılalım ki
topluluk halinde görülmeyelim
ay deli miyiz nee gözümün önüne geldi de birden :roflol: :roflol: :roflol:
bende bende
ne alıp veremedikleri var onu da bilmiyorum :1closedeyes:
olmuyor iste kayitsiz kalmamak.. sen bir yorum yapiyorsun vay sen bunu dedin niye dedin diye saldiri oluyor halbuki sen bambaska bisey soyluyorsun o kicindan anlamis lafi anlatiyosun yoook illa bunu dedin eee sonra kopuyor tabi hakaret ediyorsa karsindaki agzinin payini vereceksin sonra duruyon lan gunaha girdin durduk yere diye uzuluyosun cozum lazim yakinmakla olmuyor birde cozum topigi acmak farz oldu
Benim son zamanlarda sitede en çok rahatsızlık duyduğum konu, pohpohlanmak ya da sen haklısın sözünü duymak için konu açan birisine, yanlış yoldasın şöyle böyle yap dediğim zaman, yazdıklarıma pişman etmeleri..
Bazen diyorum ki kendi kendime ''sana ne kızım elalemin derdinden kocasından kaynanasından''
Bazen de ne halin varsa gör deyip çıkmak geliyor içimden topicten..
Yok yani o zaman konu açarken şöyle yaz; ''ben yazıp rahatlamak için konu açtım, beni pohpohlayın, beni haksız bulsanız da sen haklısın yazın ki, ben rahatlayım''
bu şekilde yaz da bilelim madem..
işte öylelerine çok kızıyorum. lafı sokup,aaa ben öyle demedim senin için fesat canım gibi birde yazmazlar mı:roflol:
önyargılı,kendi cinsini hor gören,aklınca karşı fikirde hakaret edip sonra sütten çıkmış ak kaşık ayağına yatanlara sinir oluyorum bende yaa
Ben de hakaret edip sütten çıkmış gümüş kaşık muamelesi yapanlara,birisinin yorumunu beğenmeyene toplu arkadaş grubuyla sana katılıyorum deyip kendi fikrini direkt yazmayıp, ismi vermeden hakaret edenlere sinir oluyorum, hadi burdan yakın
aynen oyle surekli biz biz diyerek ortalikta dolanan farkinda degilsiniz belki arkadaslar ama grubunuzdaki bircok kisi sizin sahsiniza da konusuyor celisiyor iste hersey..bu da insanlara batiyor sonra diyorsunuz bizde gruplasma yok cetelesme yok bal gibi var iste ben kimle kavga etsem panelde konuya msj yazmamis hiic alakasiz insanlar sana ne oluyor diye girismis şakkıdı bakiyosun bi sitede kankalarmis cagiriyor zaten gel kavga var diye cok gordumsengözlerimebaksanab
şahsen ben özel hayatımdada tartışmadan hoşlanmayan biriyim mümkün olduğunca tartışmalardan uzak dururum baktım anlaşamıyorum o insanlardan uzaklaşmayı tercih ederim bu benim yapım yapacak birşey yok ama çok damarıma basıldımıda
öfkem korkunçtur
yani az ama öz sinirlenir ve patlarım
şunuda hiç anlayabilmiş değilim yeni üye olmuş biri mesajlarına bakıyorsunuz çok az ama nasıl oluyorsa senin hakkında herşeyi biliyor
yani aslında eski bir üye
eee kardeşim yaa madem öyle biraz mert ol eski kimliğinle gelde öyle sataş değilmi ne gerek var böyle şeylere
kendini nasıl iyi hissedebiliyorsun böyle şeyler yaptığın zaman
hayret valla hayretzemuszemuszemuszemus
her konunun geyiğe dönmesi,konudan uzaklaşılması
arkadaş grubunu topluyup,sinir olduğu kişi ile alay edilmesine acaip derecede rahatsız oluyorum..
senin yapını yirim benopuyorumnanaktan
Aynen ben gibisin Barçmanım..opuyorumnanaktan
Tartışmalara girmemeye çalışır, sabır gösteririm..
Yavaş atın tekmesi olayı yani..kaydirigubbakcemile3
Patlama noktasına geldiğimde çevremdekiler şoka girer, bu sen misin? diye..:1shok:
Eeee ben de insanım de mi ama, sessiz duruyorsak, o kadar da değil..:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?