- Konu Sahibi D'arbanwille
-
geyik mi şakkıdı şakkıdı
geyik yüzünden ban alan üye mi :1ninca:
:roflol:tanıdıkmı geldi fındaammm
bana baya tanıdık geldi dee delikafadulden
sırtımın teri soğumadı daha sitim o kadar tanıdık yani
eskiden duramıyordum. anında atış serbest.
ama kendimi tutmayı öğrendim
ilk üye olduğum aylar. devamlı ban.
ne günlermiş.
hey gidi hey..
eskiden duramıyordum. anında atış serbest.
ama kendimi tutmayı öğrendim
ilk üye olduğum aylar. devamlı ban.
ne günlermiş.
hey gidi hey..
ay yok kızz :kedi: :kedi:
boşver fındamm erkek üyeyle oturup derdimizi konuşacak halimiz yoktu, kibardı ama o kadarda değil dimi kaydirigubbakcemile5
:roflol:
çok kibar çocuktu şimdi allah için :kedi:
kıyamam bide demişti ya tesüf ederim die zemuszemus opuyorumnanaktan
Sana katılıyorum demek aynı fikirdeyim aynı şeyi düşünüyorum demek değilmidir yoksa Türkçe'mde problemmi var?Ben de hakaret edip sütten çıkmış gümüş kaşık muamelesi yapanlara,birisinin yorumunu beğenmeyene toplu arkadaş grubuyla sana katılıyorum deyip kendi fikrini direkt yazmayıp, ismi vermeden hakaret edenlere sinir oluyorum, hadi burdan yakın
hoşgörüü arkadaşlarrr hoşgörüüüü!.....zemuszemus
pasaklııı ne savaşıı laaa ben barıışş istiyorumm heryerde yolarımm bakkk vallaaaa!....:roflol:
derin ben beyaz bayragimi cekmisim cevabimi alamamisim daha hosgoru olmuyo iste biz burda hulyayla beyaz bayrak muhabbeti yapiyoruz pasakliya bak savas aciyo
geyik mi şakkıdı şakkıdı
geyik yüzünden ban alan üye mi :1ninca:
çok kibar çocuktu şimdi allah için :kedi:
kıyamam bide demişti ya tesüf ederim die zemuszemus opuyorumnanaktan
bida gelmez onun gibi erkek üye kaydirigubbakcemile3
bende bugüne kadar hiç hakkıyla bir ban yemedim vallaa
sadece aldığım bir uyarıyı haketmiştim diğerlerini değil
yani sabıkalıyım ama bugüne kadar kimseye hakaret ettiğim için ban yemedim:çok üzgünüm:
puanima bak -427şutarafagitti ee yani bu gruplasma degilde nedir buyrunnnnnnnnn
bana koyun demek mi istiyosun derin mafoldumbengelll mandm gelll ben heçç gruplaşmayıı sevmimmm!:1hug:
sadece kafa dengimm olanlarııı seviiimmmm!opuyorumnanaktan
ayrıcaa koyunlarr içinnn gruplarrr benceeee!
puanın da çok marjinalll duriiiii!....:lepi::roflol:
bir gruplaşmadır tutturulmuş durumda, ben de bunu anlayamıyorum, bu site çok geniş arkadaşlar yani ortak zevkleri ve ilgi alanları ortak olan insanların gruplaşmasından daha normal bir şey göremiyorum,
kimisinin bebeği olmuyor, kimi tüp bebekle uğraşıyor, kiminin çocukları aynı yaşlarda, onların sorununu konuşuyorlar, kimileri dikiş nakışta usta, kimileri mutfakta harikalar yaratıp paylaşıyor, kimileri edebiyat-şiir konuşuyor, kimilerinin kafa yapısı birbirine yakın, iki insan 3-5 konuda hemfikir oldu diye her konuda anlaşacaklar diye bir şey yok,
kimsenin o denli koyun olduğunu sanmıyorum :tomato:
tucayi sevmem ama bu yorumuna katılıyorumbir gruplaşmadır tutturulmuş durumda, ben de bunu anlayamıyorum, bu site çok geniş arkadaşlar yani ortak zevkleri ve ilgi alanları ortak olan insanların gruplaşmasından daha normal bir şey göremiyorum,
kimisinin bebeği olmuyor, kimi tüp bebekle uğraşıyor, kiminin çocukları aynı yaşlarda, onların sorununu konuşuyorlar, kimileri dikiş nakışta usta, kimileri mutfakta harikalar yaratıp paylaşıyor, kimileri edebiyat-şiir konuşuyor, kimilerinin kafa yapısı birbirine yakın, iki insan 3-5 konuda hemfikir oldu diye her konuda anlaşacaklar diye bir şey yok,
kimsenin o denli koyun olduğunu sanmıyorum :tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?