- Konu Sahibi D'arbanwille
-
- #1.041
kuşum grubuma ihanet eder miyim ben, gurbaayı oky de sever de o bakımdan şeyettimdi, Çenem de var hem opuyorumnanaktanŞiişşşt tuçem sen zati bizim gruptaydın unuttunmu canım ya...lmaz:
Bak gruptakilere söylerim seni, yeni oluşumlara katılıyor diye.a.s
cenebaz gecen sefer kizmadin dimi bana..senle bir olayim yok biliyon demi ne guzel fikir tartisirken araya bodoslama dalanlar oldu.birde son yorumlar sana degildi gurbaaya yazmistim acayip bisi yazmisti cunku
cenebaz gecen sefer kizmadin dimi bana..senle bir olayim yok biliyon demi ne guzel fikir tartisirken araya bodoslama dalanlar oldu.birde son yorumlar sana degildi gurbaaya yazmistim acayip bisi yazmisti cunku
lady 34 gozunu seveyim sen sorma ..zemusla atismanin ustunden gecmisti baya sen panelime sana noluyo yazmistin aman kuzum
kız ezilirsin allah korusun, çekil kenara sen iki canlısın :CüvCüv: zemuszemus
Ben seninle gruplaşmak istiyorum..kafamçokkarıştı
Benimle bir ömür boyu, hastalıkta ve sağlıkta iyi günde ve kötü günde grup olur musun?
Bu yaşa geldim Grupsuz kaldım..Çeyizim de hazır (replerim yani), kartım da var..kafamçokkarıştı
Kime istersen sor beni araştır, hiç düşmanın yok KK da,
Acele etme bir düşün..kafamçokkarıştı
şutarafagitti
gruplaşanlar koyundur de, ondan sonra da niye domates :roflol:delikafaduldenderinss naberrr adaşş ilk gördümm senii!vereliniortak
bu arada dünde aynı nickler yüzünden kavga çıkmışş!...kaydirigubbakcemile3
tuce taammamm haklısınn niyee domatess atiiinnn!:sinifsinif:
ayrıca ben herkesee selamm veriyorumm çocuğumm var ama olmayanlarla da konişinmmm sevimmm hepsiniii!:1hug:
elişinden anlamam bak diilerrr bakiimmmm!:sm_confused:
gurbaaa sen nidenn koyun gibi hissettinkinee senden olsa olsa keçiii olarrrr!
sositososito
buldun taş gibi hatunu kaçirmak istemiyon tabe mafoldumben
seni hınzır seni :smiley-cool:
sen grup açılımını şeyedeli sittin sene oluyo :CüvCüv:nedir bu grup açılımı bi bana şeeetsin
taam kuzum kenarda isliim ben sizikaydirigubbakcemile3
bir sen bir ben birde bebeğim güsel grup oluruz denizimgüneşimkaydirigubbakcemile3
cevap veriyorum,hihoyyyt
evet sonsuza dek seninle gruplaşmaya varım:roflol::roflol:
Tamamdır..vereliniortak
Bundan sonra Candy ile bir grubuz biz..
Ona - rep veren benden de -250 şiddetinde -repi yer..delikafadulden
+ rep veren de aynen + repleri alır..delikafadulden
Haberiniz ola..delikafadulden
cloudy senle sorunum yok canim benim
gruplaşmamı varrr oooo bende geliyim osamannnn huuuu
kafam karıştıı konu neee:kedi:
rahatsızlık duyduklarımızmı?
gruplaşmamı?
geeyikmii??
neler oluyo burda biri bana bişi desinnn:gitme:
:konuya dahil olmaya çalışan hatun smili::sinifsinif:
derinss naberrr adaşş ilk gördümm senii!vereliniortak
bu arada dünde aynı nickler yüzünden kavga çıkmışş!...
benim bi grubum bilem yohhhh:1no2:
geldim nengruplasmayi soran biri vardi da yukariyi gostercektim o tarafa gitti isaret zuhaha
ben :lepi:Kim o tarafa gitti?
lady 34 gozunu seveyim sen sorma ..zemusla atismanin ustunden gecmisti baya sen panelime sana noluyo yazmistin aman kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?