M
MeDuSa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi D'arbanwille
-
- #1.001
bir gruplaşmadır tutturulmuş durumda, ben de bunu anlayamıyorum, bu site çok geniş arkadaşlar yani ortak zevkleri ve ilgi alanları ortak olan insanların gruplaşmasından daha normal bir şey göremiyorum,
kimisinin bebeği olmuyor, kimi tüp bebekle uğraşıyor, kiminin çocukları aynı yaşlarda, onların sorununu konuşuyorlar, kimileri dikiş nakışta usta, kimileri mutfakta harikalar yaratıp paylaşıyor, kimileri edebiyat-şiir konuşuyor, kimilerinin kafa yapısı birbirine yakın, iki insan 3-5 konuda hemfikir oldu diye her konuda anlaşacaklar diye bir şey yok,
kimsenin o denli koyun olduğunu sanmıyorum :tomato:
sana eksi rep verenlerden biri benimyok tucem gruplasma dedigimiz farkli bisey suruyle saldiridan bahsediyoruz -427 tane eksi almisim da :lepi: bundan bahsettik derincim bende sevmiyorum arkadaslarimi ekletmiyorum listelerine msnimde hepsi yada ozelden msjlasiyoruz . anam zaten marjinal kariyim her yaptigim olay oluyi normaldede boyledir ha yerimseniben
bir gruplaşmadır tutturulmuş durumda, ben de bunu anlayamıyorum, bu site çok geniş arkadaşlar yani ortak zevkleri ve ilgi alanları ortak olan insanların gruplaşmasından daha normal bir şey göremiyorum,
kimisinin bebeği olmuyor, kimi tüp bebekle uğraşıyor, kiminin çocukları aynı yaşlarda, onların sorununu konuşuyorlar, kimileri dikiş nakışta usta, kimileri mutfakta harikalar yaratıp paylaşıyor, kimileri edebiyat-şiir konuşuyor, kimilerinin kafa yapısı birbirine yakın, iki insan 3-5 konuda hemfikir oldu diye her konuda anlaşacaklar diye bir şey yok,
kimsenin o denli koyun olduğunu sanmıyorum :tomato:
Sitede en nefret ettiğim durum şu;
Birisi konu açıyor mesela "Kış düğünü yapmak isteyen veya buna mecbur kalacak olan var mı?
Cevaplar şöyle..
AYhh kış düğünün hiç sevmem,biz yazın yaptık çok güzeldi.
Kış düğünü çok kötü oluyor görümcem yaptı böğğğğ, bence yazın yapın.
Seni buna mecbur eden kim,bekle yazın evlen.. vs vs..
yahu madem sorunun muhattabı değilsin ne ararsın o konuda?
Sorulan soruya cevap ver,ortalığı bulandırma..
:uhm::uhm:yok tucem gruplasma dedigimiz farkli bisey suruyle saldiridan bahsediyoruz -427 tane eksi almisim da :lepi: bundan bahsettik derincim bende sevmiyorum arkadaslarimi ekletmiyorum listelerine msnimde hepsi yada ozelden msjlasiyoruz . anam zaten marjinal kariyim her yaptigim olay oluyi normaldede boyledir ha yerimseniben
evet artık biz bir grubuz pasaklım, kurtuluşun yok, hiç katılmayacaktın bana :roflol:vereliniortak imza pasaklı
ben şimdi tucenin bu söylediklerine aynen katılıyorum
nolcek mirmirmirmir
yandaşı mı oldum tucenin
hayır fikrini beğendim katıldım :lepi:
tuucem Şeniz
tucayi sevmem ama bu yorumuna katılıyorum
sen beni niye sevmiyon ki la mafoldumben:uhm::uhm:
evet hislerimiz karşılıklı ama sağ ol
Sitenin bundan bir yıl önceki halini bilenler,şu an da gruplaşma olmadığını bilirler..
O zaman 3 grup vardı ve mutlaka onlarla aynı fikirde olan insanlar.
Şu an da çok sessiz,çünkü üyelerin büyük kısmı küsüp siteyi terketti.
Bir kısmı banlandı süresiz..
ıyi mi oldu,evet oldu,daha az aksiyon var ama en azından huzurlu..
sana eksi rep verenlerden biri benim
fikrine katılmadım verdim, bunun için birilerine hesap verme gereği duymam
bi başkası da yine katılmamış sana ve eksilemiş demek ki
bunun gruplaşmayla ne alakası var? zemuszemus
ben de eksi rep verdim mndm'ye ama evet o azıcık kişisel algıladı gibi, oysa puan sadece o anki fikre...sana eksi rep verenlerden biri benim
fikrine katılmadım verdim, bunun için birilerine hesap verme gereği duymam
bi başkası da yine katılmamış sana ve eksilemiş demek ki
bunun gruplaşmayla ne alakası var? zemuszemus
kaydirigubbakcemile5:lepi: :enbuyukkk: alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Bence de arkandayım şeker...şakkıdı
kaydirigubbakcemile5Şeniz
Bence de..senin de arkadadayım şeker..şakkıdı
Şimsi bu yaptığım gruplaşmaysa evet gruplaşmayı seviyorum o zaman ben..
Ama bahsedilen gruplaşma, bu gruplaşma değil kanımca..
Çok zekiyim değül mü?hihoyyyt
sen beni niye sevmiyon ki la mafoldumben
şeker kamışı gibi kızım oysa zemuszemus
yani onun mantığıyla bakarsak şu durumda senlen ben grup olmuş oluyoz :sinifsinif:ben de eksi rep verdim mndm'ye ama evet o azıcık kişisel algıladı gibi, oysa puan sadece o anki fikre...
kaydirigubbakcemile5
ben de eksi rep verdim mndm'ye ama evet o azıcık kişisel algıladı gibi, oysa puan sadece o anki fikre...
kaydirigubbakcemile5
herkesi arkama aldım artık, iflah olmam -tatlicadiarzu-
peki nasıl bir gruplaşma, ben bunu anladım yani :uhm:
yani onun mantığıyla bakarsak şu durumda senlen ben grup olmuş oluyoz :sinifsinif:
Allah korusun mafoldumben
bi kere prensip icabı hemcinlerimlen grup olayı ters bana :umursamaz:-tatlicadiarzu-
ama napem sen onu korumuştun oysam biz onlan düşman kuvvetlerdik mafoldumbensen beni sevmiyon asıl la mafoldumbenmafoldumben daliah yüzünden kızmıştın ya bana sen :çok üzgünüm::gitme:
yani onun mantığıyla bakarsak şu durumda senlen ben grup olmuş oluyoz :sinifsinif:
Allah korusun mafoldumben
bi kere prensip icabı hemcinlerimlen grup olayı ters bana :umursamaz:-tatlicadiarzu-
kız mandambarcman iste senin yaptiginin tam tersini yapanlara gruplasti diyoruz kardesinin hic sevmedigi bir kardesiyle gorusmenin tam tersi gruplasmadir
barcman iste senin yaptiginin tam tersini yapanlara gruplasti diyoruz kardesinin hic sevmedigi bir kardesiyle gorusmenin tam tersi gruplasmadir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?