- 8 Eylül 2006
- 2.927
- 12
- 683
- Konu Sahibi D'arbanwille
-
- #1.021
prensip icabı hemcinlerimlen grup olayı ters bana :umursamaz:-tatlicadiarzu-
Buna da evet diyorum, şu an bir gruplaşma varsa da bu gruplaşma, asıl eski gruplaşma gibi değil..-tatlicadiarzu- (cümleye bak bee)
Bu arada kavga neyin çıktığı zaman kimse beni çağırmiiimafoldumben
Demek ki bir gruba bile dahil olamamışımmafoldumben
Bu mantıkta yazıp, yorum yapacaksak, kk da olmanın ne anlamı var.:umursamaz:barcman iste senin yaptiginin tam tersini yapanlara gruplasti diyoruz kardesinin hic sevmedigi bir kardesiyle gorusmenin tam tersi gruplasmadir
ben de eksi rep verdim mndm'ye ama evet o azıcık kişisel algıladı gibi, oysa puan sadece o anki fikre...
kaydirigubbakcemile5
herkesi arkama aldım artık, iflah olmam -tatlicadiarzu-
peki nasıl bir gruplaşma, ben bunu anladım yani :uhm:
ulan kanka dinime söven müslüman olsa :mymeka:her konuyu cinselliğe bağlamak zorundamısın
senve kanka tca bunu hep yapıyosunuzlmaz:
Şöyleymiş, sen bana gıcıksın diyelim, sonra senin yakın arkadaşın diyelim ki Gurbaaymış, sen bana gıcıksın dye Gurbaa da bana gıcıkmış, ıloş Gurbaaya yakın diye ıloş da bana gıcık olmuş..mafoldumben
zincirleme olarak bana gıcıkların sayısı artmış oluyor kısaca..
Sonra sen bana eksi rep verdin gıcıksın ya bana, gurbaa da senin hatırına kara listedeyim diye o da bana eksi rep vermiş, iloş da bir açık bulur bulmaz o da vermiş eksi repi.mafoldumben
Bu böyle kan davası gibi uzar gidermiş..
Ben şahit olmadım..Ama demek istenen bu..
Şöyleymiş, sen bana gıcıksın diyelim, sonra senin yakın arkadaşın diyelim ki Gurbaaymış, sen bana gıcıksın dye Gurbaa da bana gıcıkmış, İloş Gurbaaya yakın diye İloş da bana gıcık olmuş..mafoldumben
Sonra sen bana eksi rep verdin gıcıksın ya bana, gurbaa da senin hatırına kara listedeyim diye o da bana eksi rep vermiş, iloş da bir açık bulur bulmaz o da vermiş eksi repi.mafoldumben
ben hepinize toptan gıcığım hepinizden rahatsız oluyorum
(burhan altintop modunda) neolücüük şindi :umursamaz:
ulan kanka:sinifsinif:
kafamçokkarıştı çok bilinmeyenli denklem gibi ha :roflol:Şöyleymiş, sen bana gıcıksın diyelim, sonra senin yakın arkadaşın diyelim ki Gurbaaymış, sen bana gıcıksın dye Gurbaa da bana gıcıkmış, İloş Gurbaaya yakın diye İloş da bana gıcık olmuş..mafoldumben
ama napem sen onu korumuştun oysam biz onlan düşman kuvvetlerdik mafoldumben
düşmanımın dostu düşmanımdır mantığıyla hareket ettiğimden geldik biz bu hallere :kedi:
neler oluyor burda sengözlerimebaksanab
kim kiminnen nerde gruplaşiii-tatlicadiarzu-
kafamçokkarıştı çok bilinmeyenli denklem gibi ha :roflol:
ben seviyom seni mafoldumbenmafoldumben gruplaş benimle :roflol:
neler oluyor burda sengözlerimebaksanab
kim kiminnen nerde gruplaşiii-tatlicadiarzu-
Şöyleymiş, sen bana gıcıksın diyelim, sonra senin yakın arkadaşın diyelim ki Gurbaaymış, sen bana gıcıksın dye Gurbaa da bana gıcıkmış, İloş Gurbaaya yakın diye İloş da bana gıcık olmuş..mafoldumben
Ahh eski gruplaşmalar..
O zamanlar - repler değil,çeneler çalışırdı..
niye - rep yoktu çünkü kaydirigubbakcemile3
Deniz Güneş'im Beni de kimse çağırmıyor,o yüzden genelde kavgayı ben çıkartıyorum artık çok daralınca,heyecan olsun diye sırnaşık şey
bana koyun demek mi istiyosun derin mafoldumben
bir gruplaşmadır tutturulmuş durumda, ben de bunu anlayamıyorum, bu site çok geniş arkadaşlar yani ortak zevkleri ve ilgi alanları ortak olan insanların gruplaşmasından daha normal bir şey göremiyorum,
kimisinin bebeği olmuyor, kimi tüp bebekle uğraşıyor, kiminin çocukları aynı yaşlarda, onların sorununu konuşuyorlar, kimileri dikiş nakışta usta, kimileri mutfakta harikalar yaratıp paylaşıyor, kimileri edebiyat-şiir konuşuyor, kimilerinin kafa yapısı birbirine yakın, iki insan 3-5 konuda hemfikir oldu diye her konuda anlaşacaklar diye bir şey yok,
kimsenin o denli koyun olduğunu sanmıyorum :tomato:
buldun taş gibi hatunu kaçirmak istemiyon tabe mafoldumbenben seviyom seni mafoldumbenmafoldumben gruplaş benimle :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?