• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ya seninkide çok cins be tatlım iyi çekiyon valla

anasinin oglu iste. isine geldigi gibi hareket eder o. gezmeye gelince kimse cocgumu alip gezdiremez der ama almaya gelince herkes birseyler alsin ister. neyse...

benimde daha cok hosuma gidiyor böyle kendim yapmak, kendim esyalara falan bakmak. benim annem zaten örerde alirda birseyler ama hosuma gidenleri bende alirim tabi

Hoşgeldin canım evet güzel oluyo çoğunluk olunca.

teşekküler cnm hoşbulduk,oh oh ne güzel demek bebek odalarına kadar geldi konular,ne güzel allah herşeyi gönlünüze göre versin kızlar,vallahi ben 2 çocuğumunda herşeyini kendim yaptım eşimle beraber,hediyeler sonradan geldi tabi aileninde yardımı olması çok güzel bişe,ama ilk çocuk ilk heyecan çok farklı bişey olduğu için herşeyi biz kendimiz yapmıştık.

teşekkürler cnm napiym bende dün kırmızı kartı gördüm oturuyorum öyle çocuklarla evde,okulda yok bugün tatil onlarda evdeler canımda sıkılıyo moral bozuk havalarda bozuk öyyyyle işte be cnm,sen nasılsın.nolmuş kayınvalidelerinize,çok özleyenler var galiba?

bende iyi sayılır tatlım hava çok kötü sıkıyor insanı

ay kizlar aklima bi yemek geldi cok canim cekti yaaa.. akama yapicam ama simdi olsa keske. neyse düsünmiyeyim...
evet esra doktora gidecekti, doktordadir daha büyük ihtimal

Ben hediye almayı çok sevdiğim için bebeğime hediye gelecek olmasıda beni mutlu ediyor şahsen bizde alabiliriz ama annemin babamın benim bebeğim için bişeyler yapacak olması benim için çok manalı değer verdiklerini gösterir burdaki arkadaşlar bile almaya başlamış çok mutlu oluyorum bende hamilelere hep bişeyler örerdim onları mutlu etmek hoşuma giderdi.Hem bizim adetimiz bu kız tarafı yapmazsa ayıplanır yani.

Kızlar bu arada ben beşiği park beşik almayı düşünüyorum eşimlede baktıko da çok beğendinettetnde yorumları okudum herkes tavsiye ediyor,şimdi 2+1 de oturduğum için daha avantajlı inşaallah 3+1 geçicez ilerde o zamanda bebeğime güzel bir oda yapıcam örgülerimle süslüycem tülünü bile ben yapıcam yavrumun :)

oğluşumda grip olmuş kızlar,hapşırıp burnu çok akıyo,artık eve grip girdiya çıkmaz kolay kolay sıradan bizi geçirmedikçe,boğazım acımaya başlaı zaten şimdikten.

Burada çok soğuk az kalsın hasta oluyordum dün kötüydüm ama hamdolsun bugün iyiyim.

Kızlar bu arada ben beşiği park beşik almayı düşünüyorum eşimlede baktıko da çok beğendinettetnde yorumları okudum herkes tavsiye ediyor,şimdi 2+1 de oturduğum için daha avantajlı inşaallah 3+1 geçicez ilerde o zamanda bebeğime güzel bir oda yapıcam örgülerimle süslüycem tülünü bile ben yapıcam yavrumun :)

allahım gönlüne göre versin tatlımmmmmmmmmm inşallah yaparsın bebişine güzel bi oda
park yataklar için iyi diyorlar tatlım bende hep öyle duydum

oğluşumda grip olmuş kızlar,hapşırıp burnu çok akıyo,artık eve grip girdiya çıkmaz kolay kolay sıradan bizi geçirmedikçe,boğazım acımaya başlaı zaten şimdikten.

tatlım bol bol ıhlamur filan iç belki önlem olur

Son düzenleme:
allahım gönlüne göre versin tatlımmmmmmmmmm inşallah yaparsın bebişine güzel bi oda
park yataklar için iyi diyorlar tatlım bende hep öyle duydum

İnşaallah canım amin ay evet park yatağı yakındanda görünce çok hoşuma gititi çok geniş rahat görünüyor bakalım artık,sen oda yapıcam dedin bebeğini yanında yatırmıycakmısın?

Ben hediye almayı çok sevdiğim için bebeğime hediye gelecek olmasıda beni mutlu ediyor şahsen bizde alabiliriz ama annemin babamın benim bebeğim için bişeyler yapacak olması benim için çok manalı değer verdiklerini gösterir burdaki arkadaşlar bile almaya başlamış çok mutlu oluyorum bende hamilelere hep bişeyler örerdim onları mutlu etmek hoşuma giderdi.Hem bizim adetimiz bu kız tarafı yapmazsa ayıplanır yani.

yok bende yapsınlar diyorum tabiki örgü örecekler kıyafetler filan yapacak lar ben beşik filan istemiyorum sadece

Back
X