• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Hoşgeldin ds oooo çok şeyler kaynattık valla:) ama sanırım bugünün gevezesi benim susmak istemiyorum hiç çalışmak da tabi laelaelaelaelae

geveze seniiiii
ay bende bugün bi çalışkanım anlatamam daha aklımda bisürü iş var yapacak ta biraz mola verem dedim

geveze seniiiii
ay bende bugün bi çalışkanım anlatamam daha aklımda bisürü iş var yapacak ta biraz mola verem dedim

Ne güzel maşallah, sen ne alemdesin hamilesin dimi ne kadarlık bebiş nasıl nasıl hamile kaldın problem varmıydı sen de ohoooo bana baksanıza soru yağmuruna tuttum seni ama meraklıyım ve gevezeyim demiştim dimi:)

Ne güzel maşallah, sen ne alemdesin hamilesin dimi ne kadarlık bebiş nasıl nasıl hamile kaldın problem varmıydı sen de ohoooo bana baksanıza soru yağmuruna tuttum seni ama meraklıyım ve gevezeyim demiştim dimi:)

hamileyim tatlım 11 haftalık oldu güccük guzummmm inşallah en kısa zemanda sanada gelir bebişin bi sorun yoktu tatlım şanslıyız galiba ilk denemde tuttu kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
bende çok gevezeyimdir senden eksik kalmam yani kızlar bilirler

hamileyim tatlım 11 haftalık oldu güccük guzummmm inşallah en kısa zemanda sanada gelir bebişin bi sorun yoktu tatlım şanslıyız galiba ilk denemde tuttu kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
bende çok gevezeyimdir senden eksik kalmam yani kızlar bilirler

hahahaha sevindim o zaman iki geveze milletin kafasını şişiririz artık:) Maşallah yaaa ne güzel Allahım bizleri de fazla sınamadan, bebek diye yalvartmadan versin inşallah:)

ya didem sanada isin eskisinden daha zor geliyor mu? yani ben böyle hic motive degilim baska zaman dört dönerdim hemen hemen her islerim bitsin isterdim. simdi hic canim birsey yapmak istemiyo. mesela yukardan bi dosaya lazim simdi hic gidip alasim yok

ya didem sanada isin eskisinden daha zor geliyor mu? yani ben böyle hic motive degilim baska zaman dört dönerdim hemen hemen her islerim bitsin isterdim. simdi hic canim birsey yapmak istemiyo. mesela yukardan bi dosaya lazim simdi hic gidip alasim yok

bende senin gibiyim tatlım ama bugün bi baktım işler birikmiş e kim yapacak tabi ben bugünde biraz motivasyonum vardı başladım çalışmaya

bende senin gibiyim tatlım ama bugün bi baktım işler birikmiş e kim yapacak tabi ben bugünde biraz motivasyonum vardı başladım çalışmaya

ay iyi yapmissin birde ben öyle olabilsem birden. ya bir haftadir dogru düzgün evde degilim. tirnaklarimi bile kesemedim bir haftadir biliyormusun. cadi gibi oldular. saclara diyecek birsey bulamiyorum, evde dus almaya bile zamanim yok biliyomusun. iki gündür kendimi kokmuslar gibi hissediyorum. cok kötü görünmüyor ama insan alisik olmayinca hic rahat olmuyo iste. evde peynir yumurta falan hep bitmis sabahlari firina yetiscem diye kosturmaca basliyo zaten. gece gecte yatiyoruz ayyyyy bi tasinsakta bitse su evin isleri.

burasıda kötüüüü ay bende rezil durumdayım dün duşa girecektim kombi çalışmıyo sinir bastı valla ağlıycaktım bugün servisten bakıma gelecekler

ay cok kötü oluyo ya. ne insan kendine bakabiliyo evin hali zaten berbat. isteki durumlar. hangi birine yetisecek insan hayret ya

cok iyi olacak aslinda 2 gün izin alsam ama cok bi is yapamamki zaten. yapsamda tek basima televizyonda yok sikilirim ya is yaparken. uyurum valla sikintidan

cok iyi olacak aslinda 2 gün izin alsam ama cok bi is yapamamki zaten. yapsamda tek basima televizyonda yok sikilirim ya is yaparken. uyurum valla sikintidan

Ben bu yıl yıllık iznimi de alamadım Bayramı bekliyorum dinlenmek için bayramda da kaynanama gidecem cümbür cemaat memlekette kalacaz bakalım nasıl dinlenecem:) Ama iyi gelir en azından iş yerinde olmayacam bu hafta hep yattım valla işler birikti haftaya yaparım artık:)

ev taşırken al izin tatlım 2 gün hem senin elinin üztünde olması daha iyi olur evin kadınısın sonuçta bişey yapmasnda başlarında dur daha çabuk biter

ev taşırken al izin tatlım 2 gün hem senin elinin üztünde olması daha iyi olur evin kadınısın sonuçta bişey yapmasnda başlarında dur daha çabuk biter

DS doğru söylüyor tatlım ama sen sadece başlarında dur eğer kendine güvenmiyorsan iş yapmadan duramam diyorsan boşver hiç izin alma evin yerleştikten sonra keyfini çıkarmak için izin alırsın:)

DS doğru söylüyor tatlım ama sen sadece başlarında dur eğer kendine güvenmiyorsan iş yapmadan duramam diyorsan boşver hiç izin alma evin yerleştikten sonra keyfini çıkarmak için izin alırsın:)

alirim heralde haftaya iki gün ya. cünki aksamdan sonra gidip yapsam birseyler gec oluyo zaten uykum geliyo. esimde diyo demin telefonde gece yine hemen uyudun ben okadar ugrasiyorum verdigim emekleri hic görmüyorsun diyo. ben görüyorum ama elimde degil gözlerim kapaniyo.

Back
X