• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kızlar hoşgeldiniz ay canım fena bişey istedi hemde nasıl ayyy ya bulunmazda mevsimi değil gözümün önünde uçuyo napcam ben

Ne istedi canım canın söylesene merak ettim:) Meyve falansa bende dondurulmuş meyveler var:) Yollarım sana:)

meraba arkadaslar araniza yeni katildm ins hayirli gelir bana da...6 aylik evliyim bn yaklsik 3aydir bebek istiyorm henuz nasip olmadi adetim genelde duznsiz gecen ay on gn geciktii tabi bnde bi heyecan tabi sonuc husran...bu ayda bugun gecikmemin16.gunu 11.gun test yaptim negatif;(tekrar yapmaya cesaretim yok normalde adetim cok agrili olur bi hafta once basladi kasiklrmda ara ara btmalar bnde uyku yok tam tersi uykm bolunuyo devamli gogus uclarim goguslrim hassaslasti bu sabahta bas agrisi ve bulnti oldu

Canım bence bir doktora gitmelisin 16 günlük gecikme gebelikten değilse başka problemlerde çıkarabilir:( Sen önlemini al bence

meraba arkadaslar araniza yeni katildm ins hayirli gelir bana da...6 aylik evliyim bn yaklsik 3aydir bebek istiyorm henuz nasip olmadi adetim genelde duznsiz gecen ay on gn geciktii tabi bnde bi heyecan tabi sonuc husran...bu ayda bugun gecikmemin16.gunu 11.gun test yaptim negatif;(tekrar yapmaya cesaretim yok normalde adetim cok agrili olur bi hafta once basladi kasiklrmda ara ara btmalar bnde uyku yok tam tersi uykm bolunuyo devamli gogus uclarim goguslrim hassaslasti bu sabahta bas agrisi ve bulnti oldu

Canım aramıza hoşgeldin bizim sayfa uğurlu,ilk önce adet düzensizliğin için doktra gititin mi?
Kasık batması meme hassasiyeti birçok nedenden olabilir hormonal bir sorun olabilir önce bir doktra git bence.

Kızlar çok sinirlerim bozuk:( Eltimle kaynım memleketten geliyorlar bana hemde yatıya hemde 3 hafta ayyyyyy çıldırcam geçen sene de aynı şeyi yapmışlardı ve ben çalıştığım halde eltim hiç bi işe elini sürmedi delirecem yaaa:( Eşimde sağolsun onlardan yana ne yapacam ben yaa 3 hafta üüüüüüüüüüüüüç:(

özelden msj atıyorum tatlım burdaki giğer hamişlerinde canı isterse yanarız valla

kiz sende ha. obez anne seniii. hergün cani ayri birsey ister. benimde canim birsey istiyor ama biliyorum az kaldi mevsimine. olunca alcam, haslicam birde firindada aticam yicem.

Kızlar çok sinirlerim bozuk:( Eltimle kaynım memleketten geliyorlar bana hemde yatıya hemde 3 hafta ayyyyyy çıldırcam geçen sene de aynı şeyi yapmışlardı ve ben çalıştığım halde eltim hiç bi işe elini sürmedi delirecem yaaa:( Eşimde sağolsun onlardan yana ne yapacam ben yaa 3 hafta üüüüüüüüüüüüüç:(

3 haftamı yuh ay bu ne ya yapacak ileri yok heralde

Didem göbeğinin resmini göremedim ben nerde kız

Allah kolaylik versin zeynepsim. benim kaynim daha kücük ama bizimkilerde her nereye gitsek onuda yanimizda gönderiyorlardi. aman ogullari eksik kalmasin

3 haftamı yuh ay bu ne ya yapacak ileri yok heralde

Bide işin komik yanı ne biliyormusun ben çalışıyorum sabah 7de çıkıyorum evden akşam 7de giriyorum eve:( Evimde yatılacak başka yer olmadığı içinde yatak odam onlarda of offf kızlar dua edin hamile olayım da diyeyim ki hamileyim sen yardım et yoksa anamı ağlatır benim yaaaa:( OOOOf:(:sinifsinif::çok üzgünüm::a015:

Sumru ay içim bi hoş oldu senin aşerdiğin şeyin ne olduğunu anladım geçen buldum aldım bende yaptım ama bu fena ay

Didemmmmm İstersen adres ver bana bir yerin yollayayım sana hemen yarın kargoyla:)

Dondurulmuş ama en azından isteğini dizginler:)

Back
X