• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kiz ben bildiiiiiiiiimmmm. benim canim bi onu istemiyor nedense. ayyyy canim keske olsada göndersem. morlari var simdi burda, birde sarilari ama eksi degil. sarilari biraz ama senin canin cok eksisini istemis belli. agizim sulandi ama canimistemedi merak etme

ben ne haldeyim bi bilsen hayaliyle yaşıyorum şu an

sizinkilerd eayrı bi alem yaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
benimki çok hevesli ultrason için...
acaba bi daha ki gidişimize ne kadar büyümüş olurki merak ediyorum bebişimi.
kızlar profilime albüm olarak battaniye modeli koydum çok kosuma gdiyor bu model renk farklı olacak ama bunu örmek yada annemlere ördürmek istiyom,bi bakınsana

ben baktim canim. güzel battaniye. birde ayni bu renkte yaparsan ikisinede uyar yani kiz erkek fark etmez. ama bunun mavi beyazlisi veya pembe beyazlisida güzel olur.

neyse kizlar ben yemege gidiyorum. aciktim valla. ama bulantim yok. yasasin.....

Hamiş kızlar 2 kilo var buzluğumda isteyenlere yollayayım beni yük altında bırakmayın sonra üzülürüm:( İsteyenler özele adres yazsınlar:)

teyseleriii bebişime bakın nasılda büyümüş kuzuma bakın geçen hafta yoktu keseydi sadece

mehtapcıım hosgeldiin nasılsın ..yoksun yıne kac zamandır ..işler iimi..

tooxcum sende hosgeldiin hayırlı olsun masallah bebişin pek tatlı :)
eşinle ilgilide hiç sıkılma erkekler babalıga bıraz gec alısıyor bızım gıbı değiller.üzme tatlı canını..

mehtapcıım hosgeldiin nasılsın ..yoksun yıne kac zamandır ..işler iimi..

tooxcum sende hosgeldiin hayırlı olsun masallah bebişin pek tatlı :)
eşinle ilgilide hiç sıkılma erkekler babalıga bıraz gec alısıyor bızım gıbı değiller.üzme tatlı canını..

saol tatlım ya bana benzio dimi:)))))ya tatlım onun kazmalığı heryerde çok sinir oluom onaa bu aralar hiç sorma

ben hiç bilmiom tatlım ya çok mrk edion dimi cinsiyetlerini öğrensek te alışveriş yapsak odalarını hazırlasakk

aynen ya dün birsürü kıyafet baktım ama gözüm hep kız eşyalarında bikaç badi filan alacaktım aldırmadı koca

yaa ben cok meraksızım galıba hiic alısverişe falan gidesim yok.. :((
ds nerden gelio bu istek.hamilelik tüm enerjimi aldı götürdü valla..

yaa ben cok meraksızım galıba hiic alısverişe falan gidesim yok.. :((
ds nerden gelio bu istek.hamilelik tüm enerjimi aldı götürdü valla..

bende aynıyım tatlım kendimi 1 pantalon bakacak halim yok ama dün c&a nın çocuk bölümüne girince kafayı yedim harika şeyler var bu arada fiaytlarda çok uygun tatlım aklında bulunsun

Back
X