• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kıslar ben uyandım ahhh keşke hiç okula gitmesem yarın okula kim gitcek ya bu sene çok tembelim sormayın ya hiç kafam okulda diil geçen yıl deli giibi çalışmıştım her gün evde de kendimi parçalıodum bu yıl okulda d,om eve gdince şunları şunları yapıım eve geliom yapmıom oyyy

kız ahh bılsen ben eskıden barbunya bezelye patlıcaaan hep alıp kımını konserve kımını cıgden atardım buzluga...bu seneeee hıııc dolabım tam takır kuru bakır..

Kızlar yapılması zor şeyler söylemeyin hamişlerimizin canı çekmesin

kıslar ben uyandım ahhh keşke hiç okula gitmesem yarın okula kim gitcek ya bu sene çok tembelim sormayın ya hiç kafam okulda diil geçen yıl deli giibi çalışmıştım her gün evde de kendimi parçalıodum bu yıl okulda d,om eve gdince şunları şunları yapıım eve geliom yapmıom oyyy

aynıyız tatlımmmm işe sürünerek geliyorum

KIZLAR BENİM MESAİ BİTTİİİİİİİ GİDİYORUM ARTIK HEPİNİZE İYİ AKŞAMLAR YARIN BOL BOL HAMİŞ HABERLERİ ALMAK DİLEĞİYLE YARIN GÖRÜŞÜRÜZ opuyorumnanaktan

benimkide kizartmayi pek sever, ayyyy bende yapmasini hic sevmem. sevmiyorum diye fritöz aldi bana :) artik balkonumda var balkonda yapicam kokmasin diye :))

ahhhh ahhhhhhhhhhhhhh anam gelsede bi toparlasa beni

Beni deee geçen gün eşim annemi arıyo gel ne olur bizi kurtar bu sefaletten die evi otel gibi kullanıyorum valla:) Topicin adını değiştirmek lazım tembel kadınlar masası olabilir mesela:)

ya ben yine grip oluom yaa gidiim de yemek yapıım bari acıktı yavrummm yarın görüşeriss

Back
X