• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

günaydin kizlar. ya demin biraz disim agridi, ayna vardi karsimda baktim dislerime öndeki 4 disimin böyle alt kisimlarinin sanki rengi acilmis yani seffaflasmis gibi yada nasil siyeyim biraz grilesmis gibi. ya neden oluyor ki? demir ilacindan mi acaba?

günaydin kizlar. ya demin biraz disim agridi, ayna vardi karsimda baktim dislerime öndeki 4 disimin böyle alt kisimlarinin sanki rengi acilmis yani seffaflasmis gibi yada nasil siyeyim biraz grilesmis gibi. ya neden oluyor ki? demir ilacindan mi acaba?

Canım hamilelik kadının önce diş yapısını bozar diye biliyorum ben. Gebelikten oluyo onlar kalsiyumu hep bebiş almış senin kalsiyumlu şeyler tüket:)

gunaydın sumruuu.
hamılelık ılk anneden dişlerini alırmıs dediler bana..
ama neden nasıl bılmıyorum..inşallah gecıcı bı agrıdır.tedavi zor oluyormus hamılelıkte

zeynep senin misafirlerden ne haber..varmı bi gelişme ..ne zaman gelecekler.

Sıkı dur programı anlatıyorum dadadaaaam 24 Ekimde geliyorlar:) 15 Kasımda beraber memlekete dönüyoruz 12 günde orada kalıyoruz beraber dönüşte de artık beni Bakırköye yatırırlar:) ahahhahaha ayyyyyyyyyyyyyyy çooook mutluyum Allahım:)delikafadulden

OHH OHH OHHH ..senin adına cok sevindim canım arkadasım ne mutlu gunler.. :))
kız anacım senin o kadar tatılın varmı kii.varsa neden memlekette gecırıyorsun otur evınde yada kocanla bı yerlere gidin..bu arada memleket nire..annenlerde orada mıı..
bendekide laf sanki planı sen yaptın..ahh koyunuz bız arkadasım ne derlerse onu yapıoz..bende bı tarafımı yırtıom bayramda esımın memlekete gıtmem dıye..benı dınleyen kım.sımdıden planlar hazır.

ya sütümü yagurdumuda yiyorum hep hatta esim bana peynirkolik diyo artik. ben bugün doktora gidip gösteremezsem dislerimi catlarim

OHH OHH OHHH ..senin adına cok sevindim canım arkadasım ne mutlu gunler.. :))
kız anacım senin o kadar tatılın varmı kii.varsa neden memlekette gecırıyorsun otur evınde yada kocanla bı yerlere gidin..bu arada memleket nire..annenlerde orada mıı..
bendekide laf sanki planı sen yaptın..ahh koyunuz bız arkadasım ne derlerse onu yapıoz..bende bı tarafımı yırtıom bayramda esımın memlekete gıtmem dıye..benı dınleyen kım.sımdıden planlar hazır.

Aynen öyle canım biz eşimle aynı memleketliyiz:( Annemlerde tatil için ordalar ben kurban bayramı tatilinde gidecem misafirlerim burdayken onlar evde duruyolar ben çalışıp geliyorum eve:) Aslen Trabzonluyuz biz:) Kayınvalidem eltim beraber yaşıyorlar:) aman ne bileyim işte eşimin tatil anlayışı köyre gidip kahvede okey oynamak ve okumuş etmiş kültürlü saygın bir adamdır benim eşim ama gel gör ki tatil zamanı hödükleşiyo:)

günaydın canım arkadaşlarım sizleri çok özlüyorum benim patronum beni silerden ayırıyor interneti yasakladı deli ediyor beni. 3 gün sonra adet olmam lazım fazla bir belirtim yok gögüslerim çok acıyor sadece inşallah adet olmam ve inşallah hamileyimdir dün bir test yapmayı deneyeyim dedim elime yüzüme bulaştırdım. o tek çizgi bile çıkmadı sanırım yanlış yaptım 25 lirada para vermiştim ona salak gibi artık adetim geçerse ancak yaparım. hamiş arkadaşlar dua edin patronum interneti kullanmama izin versin akşama kadar sinir buhranları geçiriyorum. kendinize iyi bakın allaha emanet olun ne olur dua edin.

günaydın canım arkadaşlarım sizleri çok özlüyorum benim patronum beni silerden ayırıyor interneti yasakladı deli ediyor beni. 3 gün sonra adet olmam lazım fazla bir belirtim yok gögüslerim çok acıyor sadece inşallah adet olmam ve inşallah hamileyimdir dün bir test yapmayı deneyeyim dedim elime yüzüme bulaştırdım. o tek çizgi bile çıkmadı sanırım yanlış yaptım 25 lirada para vermiştim ona salak gibi artık adetim geçerse ancak yaparım. hamiş arkadaşlar dua edin patronum interneti kullanmama izin versin akşama kadar sinir buhranları geçiriyorum. kendinize iyi bakın allaha emanet olun ne olur dua edin.

Canım benim bende yakın zamanda adet bekliyorum hadi bakalım inşallah bu aydan itibaren bebişlerimiz bizledir de adet görmeyiz:) Patronunu toplanır parçalarız de ona olur mu?

Göster tabi hamileliğinde önemsemeyip dişlerini kaybeden kadınlar çok:( Sen onlardan olma:)

ya bugün icin randevu vermezse? patron kavaltiya gitsin hemen aricam. cok bi agri yok yani demin bi jelibon yemistim ozaman birazcik sizladi. ama böyle rengi degismis sanki

kizlar bn cikiyorum dayanamadim=>kanima girdiniz gidiyorum:))karnima agrilr girdi normalmi;)ins sevinecegimiz habr alrim dualarla hgelince grsrz byby

ya bugün icin randevu vermezse? patron kavaltiya gitsin hemen aricam. cok bi agri yok yani demin bi jelibon yemistim ozaman birazcik sizladi. ama böyle rengi degismis sanki

Allah Allah hiç de bilmiyorum ki canım yaa teyzemin 20lik dişleri çıkmıştı hamileyken bi arkadaşımınkiler de kırılıyordu ama seninkini ilkkez duyuyorum sigara kullanmıyorsun dimi?

benim dişlerim mutemadıyen agrıdıgı ıcın...bıktım doktora gıtmekten.. :((
zeyno kac yasındasın bacım sen..ben 27 yasındayım

Back
X