Kızlar diyorsunuzya ağzımızın tadı olsun bu sorunlar çözülmeden ağız tadı olmuyor çünkü kadınlar unutmaz erkeklerde umursamaz maalesef ve bu ölene kadar sürer ne zaman ki erkek ailesinden kazık yer o zaman anlar ama iş işten geçer çünkü kadın artık kin doludur, erkek ne yapsa o saatten sonra kadın affetmez.
sana yerden göge kadar katılıyorum çok haklısın ben hiç unutmuyorum kaynanamın yaptıgını zavallı kocam öksüz yetim kimi kimsesi yok gibi herşeyini kendi yaptı. ben ve ailemde ona destek olduk. birde beni en sinir eden şey kaynanam dügüne gelirken gelinlik yakkabılarımı ıraktan getirmişti altı siyah dolgu topuk ve tabanı tırtıklıydı. neymiş efendim istanbulda pahalıymış ırakta ucuzmuş. ama dügünden giderken torunlarının ayakkabılarını burdan aldı. bu ne perhiz ne lahana turşusu istanbulda ayakkabı pahalıysa torunlarına neden alıyorsun o zaman yada madem çok paran vardı ayakkabı parasını bana vereydin de ben alaydım burdan begendigimi. birde ben o getirdigi ayakkabıya 25 lira masraf yaptım tabanını degiştirdim beyaz taban taktırdım kızlar altına adlarımızı yaz diye ısrar ediyorlardı. ben 25 liraya kendime yeni ayakkabı alırdım. pislik zaten kaynanama olan kinim o ayakkabıdan sonra başladı ve artık her yaptıgı gözüme batmaya başladı hakkımızı çok yedi allah sorsun hesabını. ben kocama masraf olmasın diye fatihte bir gelinlik begendim 1200 tl idi kiralık bir terzi buldum aynı gelinligi 450 tl ye diktirdim hemde bana kaldı. ben hesabımı bilen bir insanım kocamın cebindeki parayı kaynanamdan daha çok düşünüyorum.