Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kılar flaş haber geçiyorum bugün doktora gittim ve bebğimin cinsiyeti değişti şimdide kız diyo adam ya deli olucam %80 kız diyo

anaaa kızzzz...gitti senin oğuzcuk :)) ama bne sana dediydim kız diye bak görüyonmu döndü dolaştı kız çıktı.ALLAH ALLAHHH

kılar flaş haber geçiyorum bugün doktora gittim ve bebğimin cinsiyeti değişti şimdide kız diyo adam ya deli olucam %80 kız diyo

ah cnm ah sende bnm gibi olmussun anlattığımda bide diodun ki ben oğlana fazla kaptırmayayım die:) hayırlısı olsun arkadasım renkli ultrasyona girdin mi? orda %100 sölüolar

Ay kimse yok ya didem dalga mı geçiyorlar hani kesindi tövbe tövbe kız bende geçen gün eşime dedim doktor erkek dedi amma yanılma payı var falan diye bişey demedi daha erken cinsiyet için dedim demek ki çok emindi diyor.
Kızlar bugün evlilik yıldönümümüz üç yıl oldu.

kızlar nasılsınız aylardır yoktum aranızda hepinizi çok ama çok özledim didemden lıyom haberlerinizi saolsun .eee ne var ne yok bakalım varmı güzel gelişmeler gül den ve ceylinden esradan haber varmı bizi sorarsanız idare ediyoruz işte hala mide bulantıları devam ye çıkar ye çıkar annemdeyim hala 2 aydır burdayım kızlar ama 4 ayı bitircez kısmetse ama hala cinsiyeti belli değil teyzeleri çok namuslu kuzum...

kızlar ne olur son gelişmeleri yazın kimler hamile kimlerin belli oldu bebişlerinin cinsiyeti merakta bırakmayın beni?????

kızlar sormayın ya doktormu benle dalda geçiyo bebiş mi bilmiyorum artık bebişimin cinsiyeti nide bilmiyorum doplere kadar bekliycem

kimsecikler yok.. bugünlerde icimdeki anne olmak arzusu büyüdü.. henüz denemelrimizin baslarinda sayiliriz ama icimdeki özlem hizla büyümekte... allah bu özlemimi insallah saglikli hayirli bebek müsdeziyle giderir..

Ovulations testi siparis verdim tekrar, bu kez daha dikkatli kulanmaya calisacagim.. iki ay önce kulandim 5 test vardi yalnis günde mi basladim bilmiyorum hepsi negatif cikti.. bu kez hangi gün baslamaliyim test yapmaya bi siteden hesaplatirdim.. Insallah bu ay olur..

Son düzenleme:
bende öyle bu topice ilk yazmam.. hosgeldin canim..

ben de yeni katıldım aranıza.. 5 aydır bebek diye sızlanıp duruyorum.. çok desteğe ve duaya ihtiyacım var .. O yüzden aranıza katıldım..

Kızlar günaydın iş yerinde net kullanımı sınırlandı sabahları sadece 8,30a ve öğle tatilinde 13.00 e kadar kadar girebiliyoruz Geçmişi okuyamadım Sadece bu sayfaya baktım::) ve didemin olayını gördüm, hayırlısı didoşcum bakalım renklide ne çıkacak? Bu arada benimde 9 günüm kaldı ama sanırım bu ayda boşa gitti doktorun dediği tarihler dışında çalışmadık eşimle biraz limoniydik. Şimdilik bekleyeceğim zaten o tarihte köyde olacağım için size haber veremem ama dideme haber veririm o size iletir:) Hepinizi öpüyorum :x

günaydın zeynepcim kötü olmuş internetin sınırlanması
neyse canım hayırlısı artık
ya bende çok şaşırdım dideme kız mı demiş şimdi doktor
ay hayret bişey yaa
canım inş. senin içinde hayırlısı neyse o olur

evet tatlım %80 kız dedi bana doktor kesinde değil yani %80 ay ya çocuğu nasıl sevicemi şaştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…