Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

neden ??sakin ol bi daKİKA kendine yazık herşeyin elbette çözümü vardır.

bunun çözümünde kocamı boşıcam yani ya tutmuslar kızıma esimin babasının ebesinin ismini koycaklarmıs ne hgakla dedesi değilmiyymiş koyma hakkı onunmus ne halt yapıo cıkarıp cebnde 10tl mi verdi yoksa bana hastane için yardım mı etti ne hakla koyma hakkı onun bütün çileyi ben cekiorm madem öle bnm babamda dede ewimin hala erzak alısverişini yapıo doğal gazını alıo onunda hakkı var bide bana dioki bütün çileyi ben çekiorm diince sen yatıcan ben yazdırcan sana ne oluo dio benm pısırık kocam babasının yanında bişi demio ewe gelincede bırak babam koysun nie gocunuousn dioo delircem ya

yezi tatlım erkek demişlerdi ama şimdi kız diyolar
hatice bi sakin ol kız bu ne hiddet

anlaşıldı sen çok gerilmişsin hamile sin demek ben forumda yeniyim onun için pek bilgi sahibi değilim . 1 öncelikle anne olmak zor iş derler şu anda içinde minik bir canlı var gerginliğin onu her şekilde etkiliyor. akıllıca davran.
2 kocan bu gün mü böyle oldu yoksa daha önceden herkese sözünü dinletir kararlarını alabilir miydi?
3 sen bu adamı böyle olduğunu kabul ederek birlikte olma dın mı?
4 kocan seninle sohbet eder mi? konuşabilir misiniz? seni anlar mı duygunu paylaşabilir mi? bir de hangi ilde yşıyorsunuz?

anklaradayız kocamda bana laf sölerde babasının yanında agzını acmaktan aciz dısardan bakınca pısırık olduğu hiç belli olmuo insan evlenince anlıo yani ne olcakmıs ayşe hüma koysak hayır tek hüma olucak bnm cocuğumun ismi onlar ne hakkı buluolar kendilerinde

hatice şu isim problemi herkeste var inan ki
benim kayınpeder kayınvalide karışmaz isme ama
eşim erkek olursa mutlaka babamın ismi olacak diyor

çileyi çeken sen kusan sen bi tarafı yırtılıp doğuran sen kilo alan vermek için bi yerleri parcalanan sen gecelri uykusuz kalan sen ama isim koyma hakları onların lütfen yani ben işten bile çıktım bebeğim için ewe kapattım kendimi

bencedeeeeeeeeeeeeeeeee
benim eşimde erkek olursa ön ad babasının ismini koyduracaktı inat değilmi bebiş artık kız olduğuna göre benim annemin ismini ön ad olarak kullanacak haaa haaaaaaaaaaaaa

harikasın walla erkek dedikleirnde önce hiç su olcak bu olcak demiodu ya kızlar esimin babaannesi bile deil kayınpederimin ebesinin ismi ya düşünün

haticecim onlara senin bu düşündüklerini bizim neler çektiğimiz falan düşünmüyorlar inan
ben artık hiç tartışmıyorum isim konusunda bende rüyamda bi isim gördüm
olursa hem babasının ismi hemde benim rüyamda gördüğüm isim olacak

bu konuda sana yardımcı olacak bazı kurumlar var araştırdın mı? be sadece sana yardımcı olmak istedim yanlış anlama lütfen asla yargılasmadım .

bu konuda sana yardımcı olacak bazı kurumlar var araştırdın mı? be sadece sana yardımcı olmak istedim yanlış anlama lütfen asla yargılasmadım .

yoo yanlıs anlamadm cnmda benm deil esimin ailesinin yardıma ihtiyacı var mesela baskasının özel hayatına müdahale etmemeyi öğrenmek hususunda haksızmıyım eşiminde artık bi aile olduğunun kendi kurallarının olduğunu öğrenmesi lzm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…