senin canın ne çekti söyle bakeemm ben evdeyim yaparım belkii hem sen kayınvalidene gitmicen mi ara sipariş ver çook canım çekti de
didemcim çok sevindim canımmm bende kız anası olmak isterimmm inş da olur
canımm rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin
oraya kızartma siparişi verdim zaten
ama şimdi canım antep dolması istiyo kuru biberle patlıcan oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Anaaaam kız ben khamil değilken bilenem aşerdim zaten çok açım seni bile yiyebilirim akşam yengeme gidiyom ona sipariş verdim:) AHhahahha güzel yemişler yaptı bana:)=
yaa benim de burda hiiiçç kimsem yok keşke birileri olsaydı arasıra canımın çektiği bişeyleri isteseydim yada bi kase çorba getirenim olsa diyorum yaa
saol canım benim inşallah allahım sanada nasip eder en kısa zamanda
yaa bende bende istiyooruumm şu 9 aylık hamileliğimde kimse bana bi lokmaa yapıpp yedirmicek miii yaaaa ağlıcammm wallaaaAnaaaam kız ben khamil değilken bilenem aşerdim zaten çok açım seni bile yiyebilirim akşam yengeme gidiyom ona sipariş verdim:) AHhahahha güzel yemişler yaptı bana:)=
Bana da banadaaaa:)
Ben kaçar kızlar yarınki saatlerimi belirtiyorum08.-08.30 / 13-13.30 / 15.30-16)
yaa bende bende istiyooruumm şu 9 aylık hamileliğimde kimse bana bi lokmaa yapıpp yedirmicek miii yaaaa ağlıcammm wallaaa
herşeyiii istiyooooy kuzum ben sana yaparım ne istiyo canın
herşeyiii istiyoooşu anda etsiz çiğköfte tarzıı bulgurlu bişeylerr yemek istiyooruumm
geliriiiimm wallaaoy sen bana gelsene yaparım ben sana
geliriiiimm wallaasen nereliydin didemciimm nedense öyle şeyleri iyi yaparsın gibi hisseettimm
tam adamına söylemişimm bendeantepliyim kuşum
yani öyle şeyler bize sorulur
tam adamına söylemişimm bende
canım aslında görüşmeyi çok istiyorum ben yaa ebruyla da görüşelim diyoruz haftaiçi olmaz haftasonu da kocalarımız oluyo diye ayarlayamadık, ama artık kocişlerimizi evde bırakıp buluşalım bi ara diyorumm ne dersinevet tatlım tam adamına söyledin
gel sen ben yaparım sana
canım aslında görüşmeyi çok istiyorum ben yaa ebruyla da görüşelim diyoruz haftaiçi olmaz haftasonu da kocalarımız oluyo diye ayarlayamadık, ama artık kocişlerimizi evde bırakıp buluşalım bi ara diyorumm ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?