Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

senin canın ne çekti söyle bakeemm ben evdeyim yaparım belkii hem sen kayınvalidene gitmicen mi ara sipariş ver çook canım çekti de

oraya kızartma siparişi verdim zaten
ama şimdi canım antep dolması istiyo kuru biberle patlıcan oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

oraya kızartma siparişi verdim zaten
ama şimdi canım antep dolması istiyo kuru biberle patlıcan oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Anaaaam kız ben khamil değilken bilenem aşerdim zaten çok açım seni bile yiyebilirim akşam yengeme gidiyom ona sipariş verdim:) AHhahahha güzel yemişler yaptı bana:)=

Anaaaam kız ben khamil değilken bilenem aşerdim zaten çok açım seni bile yiyebilirim akşam yengeme gidiyom ona sipariş verdim:) AHhahahha güzel yemişler yaptı bana:)=

banane ya ben dolma istiyorum bananeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

yaa benim de burda hiiiçç kimsem yok keşke birileri olsaydı arasıra canımın çektiği bişeyleri isteseydim yada bi kase çorba getirenim olsa diyorum yaa

yaa bende bende istiyooruumm şu 9 aylık hamileliğimde kimse bana bi lokmaa yapıpp yedirmicek miii yaaaa ağlıcammm wallaaa

evet tatlım tam adamına söyledin
gel sen ben yaparım sana
canım aslında görüşmeyi çok istiyorum ben yaa ebruyla da görüşelim diyoruz haftaiçi olmaz haftasonu da kocalarımız oluyo diye ayarlayamadık, ama artık kocişlerimizi evde bırakıp buluşalım bi ara diyorumm ne dersin

bana uyar valla tatlım ebruyla bende ayarlayamadım bi türlü çok istiyorum bende sizleri görmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…