Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ayyy ne güzel yaa.ya acaba bend eyavaş yavaş onu hissediyor olabilir miyim,çünkü bazen daha önce yaşamadığım bi şekilde kasığıma ani kasılmalar giriyor.değşik bişey.

yok cnm ya o kramlar yırtılma krapları böle hareket ettirmicek sekilde bi kaç dk olarak girio bu nasıl bişi biliomusun sanki içine birisi su dolu bii balon koymus o sağa sola gidio tekmeleri daha farklı bi yerde toplanınca semsert oluo orası ya diğer taraflar göbek gibi kalıo yumusacık orası semsert oluo

cnm esim gelio yemek ısıtmayya geciorm daha sonra burda olursan görüşürüz öpüorm seni cok kendine ve bebiişe cok ii bak

burdayım canım.afiyet olsun. inşaalalh ogünleri bende görürüm.melisa littleangel kızlar siz ne yaprsınız orda hee

bak görüyomusun ayva dedim bi tane ayvayı bitiriyom nerdeyse.kuzum güzel olucak güzeeeel :)

geldim kız ayva ye ki bebişin gamzeli olsun derler cins belli deil demi içime kız doğuo ama sennki bide bugun 19 haftalık bi ark var erkek demişlerdir bu hafta renkli ult. kız demişler

hoşbuldum yezii nasılsın ben eskilerdenim ama fazla giremiyorum artık
tanışalım istersen ben 10 aylık evliyim ve pko luyum bebiş düşündük bir ara ama sonra eşim askere gidecek onun için vazgeçtik mersinliyim ve 22 yaşındayım canımmm böyle iştee

Evet seni biliyorum. Aksamları giriosun bazen.. Bende yeliz 28 yasındayim 2.5 yıllık evliyim. Bizde cocuk istiyoruz bir kac aydır. Kısmet bakalım ne zaman gelicek bekliyoruz..

Allah herkese nasip etsin..

memnun oldum canımm bu arada isminm figen canımm
amin rabbim herkese nasip etsin

Son düzenleme:
günaydın akedeşlerimmm kimseler yok ama ben yinede yazdım merak eden arkadaşlarım görürler yazdığımı. nasılsınız bakalımm ben çooook hastayımm grip kötü yaptı sağ kulğımda iltihaplanmış akıyo ağrıyo. tansiyon fırladı tavan yaptı. dün işe geldim patron vardı akşama kadar giremedim. hastaneye yolladı ilaç fln verdi doktor. bugün burunlarım tıkanıklığı az geçti ama kulağım tıkalı ve ağrıyo. biyerim geçiyo biyerim başlıyo eeeeeeeeeeee yaşlılık işde:))))) patron evide taşıyo iş yerinin yakınına ben artıkım sabahlarıda giremicem galiba.
neyse herkes iyidir umarım özledim sizi. öptüm hepinizi.

ayy çok geçmiş olsun gül abla yanlız deilsin bu konuda benimde hala hastalığım geçmedi allah yardımcımız olsun inş.acil şifalar diliyorum öptüm.

günaydın kimse yokmu bişi sormak istiyorum ben biraz utanıyorum ama

özelden sorayım burda utanırım çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…