Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ama ne yaptı biliyomusun ilacı içiym diye su getirdi makinanın içinden aldığı kirli bardakla sinir oldum inat ettim içmedim ilacı uyuz ya arada kocamdan nefret ediyorum mesele son bi kaç gündür

kız kocadan nefret edilirmi sen şimdi hamişsinya onun bunalımıdır takma o şimde ne dese sen yanlış anlarsın biliyorsun bu dönemlerde eşlerden boşanma bile sözkonusu olabiliyor o senin eşin bebişinin babası insan ondan nefret edermi hiççç

valla güzel haber almayalı uzun zaman oldu ramazandan beri güzel haber veren yok inş. bu ay bol bol alırız güzel haberlerinzi benim baklenmedik tarihim taaaaaa 3 aralık uzun zaman var daha

Benim normalde arefe veya bayramın 1 en gec 2 gunu olmam lazım bakalım. İnsallah bu ay herkesin tutmus olur su mubarek gunlerde..

ay ne bilim tatlım ya bu aralar sevmiyom kocamı öyle aşık değilim

ay ne bilim tatlım ya bu aralar sevmiyom kocamı öyle aşık değilim

sen bugün ona tekrar aşık olmayı denesene eski günlerini düşün onunle gezdigin birlikte oldugun günleri sabırsızlıkla dügün günü nü bekledigini birlikte bebek özlemi çektiğini birlikte birbirinizi avuttugunuzu ay valla kocamı özledim onun yanında olsam ona bi sarılsam öpsem ne güzel

slm kılzarrr ne kaynatıyonuz bakim yineee kocalarımı çekiştiriyonuz ne bu derdiniz adamlarla hııııı.

valla ablacım allahtan şimdilik benim kocamdan yana bi şikayetim yok aksine bu aralar onu çok seviyorum oda bu aralar bi değişik bana karşı bi ilgili allah nazardan saklasın aşıkkkk benimmm ya eşimi özledim valla şimdi

maşallahhhhhh bende ösledimmmm dün görüşmedikkk akşama görcemmmm.:94:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…