Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

didemmm papucu yarııııım haçan çık dışaru oyniyaluuuum.
günaydın arkidişim hımmm yada dur kızı yada oğlu mu olucak tam belli olmayan anne adayı günaydıııın.
anammmm kız yada 2 zinmi olucak gı yoksam.hehhh.

geldimmnmmmmmmmm hadi çık çık kızım sen niye zart diye sohbetin ortasında bırakıp çıkıyon hergünnnnnnnnnnn
kızıyom haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
güle dua ede ede benim başımamı geldi ne

Gunaydin arkadaslar..

Gul ve melisax cok gecmis olsun. Kendinize dikkat edin acil sifalar.

Berree burdan da sorabilirsin utanma.

sanırım yeni evli olduğum birazcık utanıyorum ama alışıcam:26:

geldimmnmmmmmmmm hadi çık çık kızım sen niye zart diye sohbetin ortasında bırakıp çıkıyon hergünnnnnnnnnnn
kızıyom haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
güle dua ede ede benim başımamı geldi ne

ay sorma arkadaşım yaa aniden lavobaya yetişmek zorunda kalıyorum ondan sonrada halim kalmıyo gelip kasadan kapatıyorum pc yi bu balgam beni mahvetti mide bulantısı yapıyo kız daha iyileşemedim diyorum aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaşimdi ben kızıcam ama

günaydın kıslar
gülümm ok geçmiş olsun canımmm allah yardımcın olsunn canımmm acil şifalar versin

günaydın kızlar gülllll abla geçmiş olsun sana da ALLAH acil şifa versin prenses annesi sen nasılsın bakalım kızın nasıl

tamam tamam ana bune ya 1 söyle bin ah işit bende sabah yine bulantılarla uyandım ay ya çok kötüydü hiç halim yok kasıklarım çok sancıyor

sanırım yeni evli olduğum birazcık utanıyorum ama alışıcam:26:

berre günaydın burda sorabilirsin herşeyi utanmana gerek yok valla bizim geçmişi okusan neler neler sorduk burda kimden utanacaksın ki biz bizeyiz ama utanırım diyorsan özel den sorabilirsin bi bilgim varsa o konuda yardımcı olurum

kızlar hepiniz hoş geldinizzz.
yelizcim çok saol tatlım.
didemmm çok kötü bu mide bulantısı yaaa inş senin kısa zamanda geçer be tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…