Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

alıştılar teyzesi kızım da iyi sanırım haftaya kontrolumuz var geçmişi okumadım tatlım sana ne oldu....
dün kuşuma nevresi havlu emzik ve bi sürü oyuncak aldık

ya beni üzdüler ya kanama oldu bide rahmde sancı acılma belirtisi yani bnm kızım pek bi harektli ve hep asagıda gözü dışarda:) simdi iiz çok sükür 7ayı doldurmaya calıscaz ewde yatarak :) ay bnede aldım oyuncak bebekler hacıyatmaz bile aldım ya emzikte aldım küvetini beşiğini bi ayakkabılar aldım aklınız durur diorm ki bnm kızım hep bunları görüo onun için erken gelmek isito:)

işyerlerinde hamilelik işkence valla kan tahlilini yaptır öyle git doktora tahlil sonucu istiyolar çünkü çok sevindim canım yaaa

canım şimdi deil son aylarda yürüyüş yapmamız lazım biliyon
gezme o kadar bak kızacam şimdi ha
ya bende gidicem c.tesi bakalım nasılmış kuzumuz

hayırlı haberlerle geliriz inşallah canm çok merak ediyom nasıl oldu kuşum
yürümüycem artık fazla çok rahatsız oldum dün ama sesimi çıkaramadım korkudan

ay ciddimisin tatlım allahım senide bebişinide korusun kim üzdü seni bu kadar çok dikkat et tatlım
ay ya kız eşyaları süper her girdiğim mağazada aklım kalarak çıktım valla

başınız sagolsun canım. allah geride kalanlara uzun saglıklı bir ömür nasip etsin. sanada acil şifalar canım.

ayy hatıce o kadar sıkıntı gecırmıssın hala temızlık dıyorsun bırak kızım ya.canına yazık uzat ayaklarını al yanına yıyeceklerı bıraz tv bıraz ınternet ohh rahatla bıraz cıkar aklından temızlıgı unut unut..dınlenmelısın bol bol.

ay ciddimisin tatlım allahım senide bebişinide korusun kim üzdü seni bu kadar çok dikkat et tatlım
ay ya kız eşyaları süper her girdiğim mağazada aklım kalarak çıktım valla

sen mi ben mi walla sorma bide biz kredi cektik kızlar oda yapıcaz kuzuma odasına duvar kağıdı fln cok hevesliyim walla bembeyaz mobilyalar alcam ona oda derken gardolap sifonyer ve korkuluklu baza beşiğide odama koyuyorum zaten 6 aylıkken ayırcam odasını beşiğinide oyun parkı yapcam

kız evim çok kötü anlatamam cuma geldik iki günde kocam ewdeydi simdi gel dör zaten cok sevdiğim bi ablam var gelip o süpürcek saolsun yardım etcekte camasır sereym bari dedim

işyerlerinde hamilelik işkence valla kan tahlilini yaptır öyle git doktora tahlil sonucu istiyolar çünkü çok sevindim canım yaaa

sorma canım hemde ne işkence allah yardımcımız olsun eşim 1 2 ay çalış sonra işten ayrıl istersen dedi ama ben allah kuvvet verirse çalışmaktan yanayım. çünkü yavrumun herşeyini kendim almak istiyorum. allah inşallah o günleri gösterir. gidicem bakalım canım olmadı acile filan giderim yaptırırım. özel hastaneye gitmeye başlamıştım. tekrar oraya gitmek istiyorum aslında ama şunada param yok onun içinde sabretmek zorundayım. maaş almaya az kaldı.

ben oda fikrinden vazgeçtim 1 yaşına gelsin öyle yapıcam zaten evim 2+1 hemen odanın birini işgal edemem o yüzden bi park yatak alıcam bide bambu beşik hediye geldi onlarla yatak odasında idare edecek küçük hanım

biraz daha bekle o zaman tatlım ay ya 14 hafta kaldı izne ayrılmaya yemin ederim iple çekiyorum
off ya benim çok sancım var

Slm kızlar nasılsınız bakalım ayyy anca gelebildim valla birde site degişmiş bulamadım siziii eeeeee varmı yeni gelişmelerrrr

Aşk sarhoşu sen hamiş misin yoksa kaçırdım mı yada yanlış mı anladım kızzzzz

ferda yaw kalp atısları ıcın daha cok erken haa bı ıkı hafta daha beklersen keseyı gorebılırsın ancak.doktor kan tahlılınden bakıyor ama keseyı gormeden gebelık var demıyoruz demişti bana.sen bi ozelde kan testı yaptır 25 liramı ney hem mesaı saatı dısında da yapıyorlar.sonra bıraz bekler doktora oyle gıdersın.

hoşgeldin afr cim nasılsın var tabi ya yeni gelişmeler
ferda hamiş kızzzz darısı başınıza

ayyyyy amin canım ya herdaaaaaaaaa gözün aydın canım hadi bakalım sende sonunda bizi bırakıp hamişler arasına girdin ha inş..... Sıra bizdedir artık yaa allah sağlıkla kucagına almak nasip etsin canımmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…