alıştılar teyzesi kızım da iyi sanırım haftaya kontrolumuz var geçmişi okumadım tatlım sana ne oldu....
dün kuşuma nevresi havlu emzik ve bi sürü oyuncak aldık
sagol canım allah razı olsun. henüz gitmedim. sadece idrar testi yaptım evde. aslında bir gönlüm hemen kalk git diyor bir gönlüm biraz daha sabret gitmişken kalp atışlarınıda duyalım istiyorum. çünki sık sık izin almak zor oluyor. her şey sorun bizim iş yerinde.
canım şimdi deil son aylarda yürüyüş yapmamız lazım biliyon
gezme o kadar bak kızacam şimdi ha
ya bende gidicem c.tesi bakalım nasılmış kuzumuz
ya beni üzdüler ya kanama oldu bide rahmde sancı acılma belirtisi yani bnm kızım pek bi harektli ve hep asagıda gözü dışarda:) simdi iiz çok sükür 7ayı doldurmaya calıscaz ewde yatarak :) ay bnede aldım oyuncak bebekler hacıyatmaz bile aldım ya emzikte aldım küvetini beşiğini bi ayakkabılar aldım aklınız durur diorm ki bnm kızım hep bunları görüo onun için erken gelmek isito:)
Yok canım gelişme bayram kötü geçti bayramdan bir hafta önce kaynatami kaybettik cenaze işleri filan 7 si bitti bayram geldi bayramda birsürü gelen oldu onlara hizmet et ve 4 gündürde acayip hastayım yatıyorum böyle ışte ama çalışmalara devam
Kızlar madem ben çıkim da bir kahvalti yapıp dr gidim gelim sonra görüşürüz ok
ay ciddimisin tatlım allahım senide bebişinide korusun kim üzdü seni bu kadar çok dikkat et tatlım
ay ya kız eşyaları süper her girdiğim mağazada aklım kalarak çıktım valla
ayy hatıce o kadar sıkıntı gecırmıssın hala temızlık dıyorsun bırak kızım ya.canına yazık uzat ayaklarını al yanına yıyeceklerı bıraz tv bıraz ınternet ohh rahatla bıraz cıkar aklından temızlıgı unut unut..dınlenmelısın bol bol.
işyerlerinde hamilelik işkence valla kan tahlilini yaptır öyle git doktora tahlil sonucu istiyolar çünkü çok sevindim canım yaaa
sen mi ben mi walla sorma bide biz kredi cektik kızlar oda yapıcaz kuzuma odasına duvar kağıdı fln cok hevesliyim walla bembeyaz mobilyalar alcam ona oda derken gardolap sifonyer ve korkuluklu baza beşiğide odama koyuyorum zaten 6 aylıkken ayırcam odasını beşiğinide oyun parkı yapcam
sorma canım hemde ne işkence allah yardımcımız olsun eşim 1 2 ay çalış sonra işten ayrıl istersen dedi ama ben allah kuvvet verirse çalışmaktan yanayım. çünkü yavrumun herşeyini kendim almak istiyorum. allah inşallah o günleri gösterir. gidicem bakalım canım olmadı acile filan giderim yaptırırım. özel hastaneye gitmeye başlamıştım. tekrar oraya gitmek istiyorum aslında ama şunada param yok onun içinde sabretmek zorundayım. maaş almaya az kaldı.
hoşgeldin afr cim nasılsın var tabi ya yeni gelişmeler
ferda hamiş kızzzz darısı başınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?