afrciim hosgeldıın.inşallah darısı basına olur bu ay guzel haberler alırız..
ben oda fikrinden vazgeçtim 1 yaşına gelsin öyle yapıcam zaten evim 2+1 hemen odanın birini işgal edemem o yüzden bi park yatak alıcam bide bambu beşik hediye geldi onlarla yatak odasında idare edecek küçük hanım
afr eski dünürüm hoşgeldin tatlım
ahh cnm ahh ben aldırmazsam smdi sonra yapamayız cocuğum masrafları vs. smdi yapmazsam sonra hiç yapamam kredi taksitleri bebiş olana kadar azalır azcık hem
hoşbulduk canım nasılsın bakalım prenses nasıl
tatlım bende öyle düşündüm önceleri ama eşim sigortadan alacağın paradan ayırır alırız dedi bende şu an masrafa girmek istemiyorum
olsun cnm ne guzel gelicek paranız varmıs bizim olmadığı için ne yapsak kar dedik daha doğrusu bunu diyen bnm esim deil:) face var mı senin beni eklesene Hatice Gürs
ekliyorum kuşum
ama doğuma kadar çalışacaksan yani 32. haftaya kadar sende ssk dan para alıcan biliyosun dimi
kızlar yaw nedir bu ssk dan alınacak para .?? ben bılmıyorum hiiç.bende son uc haftaya kadar calısmak ıstıyorum kısmet olursa.
kızlar yaw nedir bu ssk dan alınacak para .?? ben bılmıyorum hiiç.bende son uc haftaya kadar calısmak ıstıyorum kısmet olursa.
hmm ds bilmiyordum valla ben bı sordurayım bizdede uygulama boyle mi.
kızlar yıne gıttı yemek olup gelecekler sanırım anacım ben bes dakkada yıyıp gelıyorum.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?