Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

afrciim hosgeldıın.inşallah darısı basına olur bu ay guzel haberler alırız..

inş. Canım ama hiç ümidim yok ki bayramda gıdakladım ben onuda değerlendirme fırsatımız olmadı ama allahtan ümit kesilmezzzz bakalım bekleyip görecegizz

ahh cnm ahh ben aldırmazsam smdi sonra yapamayız cocuğum masrafları vs. smdi yapmazsam sonra hiç yapamam kredi taksitleri bebiş olana kadar azalır azcık hem

ahh cnm ahh ben aldırmazsam smdi sonra yapamayız cocuğum masrafları vs. smdi yapmazsam sonra hiç yapamam kredi taksitleri bebiş olana kadar azalır azcık hem

tatlım bende öyle düşündüm önceleri ama eşim sigortadan alacağın paradan ayırır alırız dedi bende şu an masrafa girmek istemiyorum

tatlım bende öyle düşündüm önceleri ama eşim sigortadan alacağın paradan ayırır alırız dedi bende şu an masrafa girmek istemiyorum

olsun cnm ne guzel gelicek paranız varmıs bizim olmadığı için ne yapsak kar dedik daha doğrusu bunu diyen bnm esim deil:) face var mı senin beni eklesene Hatice Gürs

olsun cnm ne guzel gelicek paranız varmıs bizim olmadığı için ne yapsak kar dedik daha doğrusu bunu diyen bnm esim deil:) face var mı senin beni eklesene Hatice Gürs

ekliyorum kuşum
ama doğuma kadar çalışacaksan yani 32. haftaya kadar sende ssk dan para alıcan biliyosun dimi

kızlar yaw nedir bu ssk dan alınacak para .?? ben bılmıyorum hiiç.bende son uc haftaya kadar calısmak ıstıyorum kısmet olursa.

tatlım 4 aylık doğum iznin boyunca iş yerin para yatırmayacak doğal olarak doğum iznin bittikten sonra süt parası doğum parası + maaşının 3/2 si toplu olarak ssk tarafından ödenecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…