Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kızlar ben yemege kaçıyorummmmmmmmmmmmm hepinize afiyet olsun ben yok ken çok kaynatmayın yetişemiyom hızınıza

kız gül beşiz doğuruyo bizde ona kafasına taksın diye huni alıyoz sende turuncu al

şuna bakkk nasılda herkesiiiii topladı huni almayaaaaa siz durun sıra banada gelcek.
ceylinim evt gevezelik yapcaktımm sende kaçırdın naber.
ay valla bugün süper burası kepeklim bayılıyom laflarınaaaa allah eyilini versin
tüm hamişlere inşallahhhhhhh ikinciler beşiz olur rabbimmmm duy sesimi hadiiii bunada amin desenizeeee

nere kaçtın sen yazıyom yazıyom cvp yok

Oyoyoyy geçmişi oku oku bitiremedim maşalah hepiniseeBen de biri küçük biri büyük iki tane kırmısı huni varrrBu arada ben hala regl olamadım bugün demi test alsam acep

gül sen doğur bende alırım huni bacımmmmm merak etme sen
ne oslun canım be çalışmaya gideceğim işte bende

didemim anacım kocam geldiiiii ve müşteri geldiii yopundum sen gibi aylakmıyım ben
bak senn ceylinde alıyo huniii alın cnm alın bende ticarete açılırım huni satarımm bez paraları gelir bari napam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…