Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

didemim anacım kocam geldiiiii ve müşteri geldiii yopundum sen gibi aylakmıyım ben
bak senn ceylinde alıyo huniii alın cnm alın bende ticarete açılırım huni satarımm bez paraları gelir bari napam

tabi satarsın kuşum
ben aylakım heeee boş boş oturuyom

alırım caım sen iste yeterkiii
güll maşallahın var canım hemen ticaret sen kalem yapa yapa ticarete iyice ısındın bakıyorum da işi buldun artıkın kalem yapmayıda bırakırsın gayrı

ceylinim beşiz oluncaa kalem işi bitcek hunilerle geçimimi sağlarım bir aya sana bir aya dideme yok dideme 3 aylığına 2 aylığınada ebrara diğer kıslara yazık fazla amin demediler gitmim ama sizlere gelip kaldımmı ehhh masrafın çoğu çıkıcak. didemmm yandın sen başı çekiyonya. sende çok kalıcamm evini darma duman edicemm beşizlerleeee eeeee dua etmesi deillll.artıkım kocan ırakır gidermi seni alırdamı gider bilemem

ben geldim siz gidin hadiiiiiiii afiyet olsun bakalım
ceylinim iyi dersler güselimmm benim yerimede oynaaa.geçen eşimle andım seni düğünde ceylin olsa bana öğretirdi zeybeği fln die.

gülüm bana gel canımmm koçişte askerde olacak nasıl olsa geçinir gideriz ikimiz olmamıı şekerimmm

zaten kulağımm çınlamıştı ama kimdi bilemedimm bende çok anıyorum senii olsam öğretirdim şekerimmm
15 dk sonra çıkarımmm acelem yok

gülüm yha sana da sorayım regli öncesi gebe kalma olasılığı nedir canım yha regliden 1 gün önce korunmasız ilişki yaşadık ve şuan reglim bitti ama sağ kasık ağrım bitmedi o yüzden soruyorum

İşte geldim burdayım ben bu işte ustayımmmmmm oleeeey:) hahahaha
İçimde tarifsiz bir enerji var 15 gündür herifi görmüyom ondan olurmu dersiniz:)

cnmmmm çok düşük de olsa kalanlar varrr. bekle biraz test yap istersen. kimisi adet bittiği gün kalıyo adet önceside duydum ben.

zkolumm hayırdır kıs kocan nerde bu kadar ayrı kaldınız. ayoll enerjin ayrı kalıncamı geliyo senin

valla şekerim kafam karışıkk bilmiyorum artık hayırlısı olsunn neyse ben kaçar canım hazırlanıp çıkayım çok öpüyorum seniiiiiiiiiiiiii

gönder hunileri tatlımmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldin
tatlım kan tahlili yaptırsana

Hoşbulduk canım,telefon trafiği bitemedi sen yemeğe çıkmışsın afiyetler ossun.İğneden çok korkuyorum evde idrar testi kolay da hastane ve kan testi bırrrrrr korkuyorum.1 hafta daha bekliyeyim bi kaç idrar testi daha parçalim gidim diyorum :18:

illa test parçalayacam diyosun yani geldim bende tatlım doyurdum karnımı

Yaa bilmiyorum ki gülüm adama bi haller oldu ben istemedikce oda istemiyo bende artık yanaşmıyorum sanırım eski cazibemi kaybettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…