oyoyoyy geçmişi oku oku bitiremedim maşalah hepiniseeben de biri küçük biri büyük iki tane kırmısı huni varrr bu arada ben hala regl olamadım bugün demi test alsam acep
gül sen doğur bende alırım huni bacımmmmm merak etme sen
ne oslun canım be çalışmaya gideceğim işte bende
didemim anacım kocam geldiiiii ve müşteri geldiii yopundum sen gibi aylakmıyım ben
bak senn ceylinde alıyo huniii alın cnm alın bende ticarete açılırım huni satarımm bez paraları gelir bari napam
olmazmı şekerimmm süper olur ama kocamı bırakmam.:98:gülüm bana gel canımmm koçişte askerde olacak nasıl olsa geçinir gideriz ikimiz olmamıı şekerimmm
cnmmmm çok düşük de olsa kalanlar varrr. bekle biraz test yap istersen. kimisi adet bittiği gün kalıyo adet önceside duydum ben.gülüm yha sana da sorayım regli öncesi gebe kalma olasılığı nedir canım yha regliden 1 gün önce korunmasız ilişki yaşadık ve şuan reglim bitti ama sağ kasık ağrım bitmedi o yüzden soruyorum
İşte geldim burdayım ben bu işte ustayımmmmmm oleeeey:) hahahaha
İçimde tarifsiz bir enerji var 15 gündür herifi görmüyom ondan olurmu dersiniz:)
gönder hunileri tatlımmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldin
tatlım kan tahlili yaptırsana
Hoşbulduk canım,telefon trafiği bitemedi sen yemeğe çıkmışsın afiyetler ossun.İğneden çok korkuyorum evde idrar testi kolay da hastane ve kan testi bırrrrrr korkuyorum.1 hafta daha bekliyeyim bi kaç idrar testi daha parçalim gidim diyorum :18:
İşte geldim burdayım ben bu işte ustayımmmmmm oleeeey:) hahahaha
İçimde tarifsiz bir enerji var 15 gündür herifi görmüyom ondan olurmu dersiniz:)
cnmmmm çok düşük de olsa kalanlar varrr. bekle biraz test yap istersen. kimisi adet bittiği gün kalıyo adet önceside duydum ben.
zkolumm hayırdır kıs kocan nerde bu kadar ayrı kaldınız. ayoll enerjin ayrı kalıncamı geliyo senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?