ya yok gülüm geç kalmadı da bikaç zamandır var da ben pek idrak edemiyordum ne olduğunu şimdik bi soram didim
bebiştir dimi didem oyyy
bebiştir o bebiş.. yupiiii sende hissediyon artıkımm daha dün gibi öğrendik hamişliğini acaba kese görüncekmi diodun. dehhhh gidi günler.
saolll cnmmmmmm.
Sen gelsen bilee uğramassın yanıma ahanda küstüm
melisim işin çokk bırak yatmayı bence.
ya yok gülüm geç kalmadı da bikaç zamandır var da ben pek idrak edemiyordum ne olduğunu şimdik bi soram didim
bebiştir dimi didem oyyy
kızlar ahmı ettiniz yahuuu didemmm sen var ya sen,bak arkadaş geliyomuş şimdi yatamıyom yine görüşürk kızlar.
hirrr zaman beklerim cnmmmmuğramam mı kız valla uğrarım ama bebişden dolayı önümüzdeki yaz tatil biraz zor bize ama inşallah gelebiliriz
hirrr zaman beklerim cnmmmm
ohhhhhhhhhhhhh melisimmm biz gibi uaynık ol işde saolsun akedeşinden uykundan etti seni.
ebrarımm güle güle bacım yarında yoksun. iyi dinlen
anamm sen o kadar varmısın hiç göstermiyon genç görünüyonebrarımmm görüşürüz kuşum
kız gül bu doktor bana kaynanamın kullandığı ilaçtan yazmış o kemik erimesi için kullanıyo beni yaşlımı gördü naptı onurcuğum
Kızlar melisa kırmızıları görmüş mu haberiniz varmı
hoşgeldin cnmm evet herkez bi anda gitmiş,sen nasılsın iyimisin cnm,ne kadar kaldı adetine.
canım ya bekliyorum işte 3 aralık sende ne var ne yok inş. senden güzel haber alırız
uyuyamadım kızlar ya kapım hiç durmadı bide akşama gezmeye gidecekmişiz esim aradı offfff doğtasın servisi var yatak odası gardolap kapaıgı değişio ben uyumak istiorm yaaaa daha bu adamlar gidicek duşa giricem saçlarım kurucak hazırlanacağım amannn işim cok yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?