Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ya yok gülüm geç kalmadı da bikaç zamandır var da ben pek idrak edemiyordum ne olduğunu şimdik bi soram didim
bebiştir dimi didem oyyy

bebiştir o bebiş.. yupiiii sende hissediyon artıkımm daha dün gibi öğrendik hamişliğini acaba kese görüncekmi diodun. dehhhh gidi günler.

uğramam mı kız valla uğrarım ama bebişden dolayı önümüzdeki yaz tatil biraz zor bize ama inşallah gelebiliriz
hirrr zaman beklerim cnmmmm
ohhhhhhhhhhhhh melisimmm biz gibi uaynık ol işde saolsun akedeşinden uykundan etti seni.

ebrarımm güle güle bacım yarında yoksun. iyi dinlen

hirrr zaman beklerim cnmmmm
ohhhhhhhhhhhhh melisimmm biz gibi uaynık ol işde saolsun akedeşinden uykundan etti seni.

ebrarımm güle güle bacım yarında yoksun. iyi dinlen

ebrarımmm görüşürüz kuşum

kız gül bu doktor bana kaynanamın kullandığı ilaçtan yazmış o kemik erimesi için kullanıyo beni yaşlımı gördü naptı onurcuğum

ebrarımmm görüşürüz kuşum

kız gül bu doktor bana kaynanamın kullandığı ilaçtan yazmış o kemik erimesi için kullanıyo beni yaşlımı gördü naptı onurcuğum
anamm sen o kadar varmısın hiç göstermiyon genç görünüyon
cnmm illa yaşlılarmı kullanır ilaçç kalsiyum eksikliğine bağlı kemik ermimesi olmasın die vermiştir. prof gibi konuştum.:86:

uyuyamadım kızlar ya kapım hiç durmadı bide akşama gezmeye gidecekmişiz esim aradı offfff doğtasın servisi var yatak odası gardolap kapaıgı değişio ben uyumak istiorm yaaaa daha bu adamlar gidicek duşa giricem saçlarım kurucak hazırlanacağım amannn işim cok yaaaa

canım ya bekliyorum işte 3 aralık sende ne var ne yok inş. senden güzel haber alırız

oh oh az kalmış gününe inş gelmez senin kırmızılar da sendende alırız güzel haberi,benimde bugün sondu cnm hala adet olmadım inşallahda olmam,ama sanki adet olucakmışım gibide akıntım fazlalaştı,üzülüyorum böyle olunca ama yaa,ne var sanki kızzlar hamileyim desek bizde.::97:

hahaha hiç şaşırmadım tatlım çünkü benide uyutmadılar şimdide okul saatim geldi yine yatamicam,ve akşamada kına var ve benim acayip uykum var,seni çooook iyi anlıyorum cnm,ama senin farkın hamiş olman aslında senin uyuman lazımdı,neyse tatlım gece uyursun sende.kısmet deilmiş.napalım,sıkma canını.

valla canım bende çok isterim bi gün gelip bennnnn hamileyim diye yazmayı
hatta akşama kadar herkese defalarca söylemeyi ama işte bu güne kadar nasip olmadı inş. bi gün oda olurrr senin yine 2 bebişin var dimi yanlış hatırlamıyorsam ben daha hiç hamilelik yaşamadım çok istiyorum inş. bu ay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…