Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kızlar aşırı yogun bir gün geçiriyoruz. ara ara sinirden aglıyorum. akıntımda çok allah korusun bebegimin düştügü günde böyle yogun bir gün geçiriyordum bugünde akıntım epey oldu bir ara fırsat buldukça tuvalete gidip bakıyorum bana dua edin kızlar hayırsıyla bugünü atlatayım

akıntı olması normal can ım allah korusun eve gidince yat kalkma bari korkma allah bağışlasın

benimde akıntım çok bügün adet olucam sanki,inş bişey olmaz tatlım allahın izniyle sen bol bol yat bence.

amin canım bebgime birşey olacak diye aklım çıkıyor. allahım sen koru yavrularımızı. sen yokluklarını gösterme. korktuklarımızı yaşatma.

tatlım o krkuyu hep yaşıo insan bende lekelenme olmuştu bişey oldu mu olacak mı yeni rahatladım sayılır halada bişey olmuş mudur die korkuom allahh korusun minick bebişlerimizi bu c.tesi kontrolüm var hayırlısı

amin canım hayırlısı. inşallah birşeycikler çıkmaz yavrunda. allahım sag selamet kucagına almayı nasip etsin

1. zkol
2. aşk sarhoşu olmak istiyor+
3. melisax
4. tooxic
Yoklama yaptım çok az kişi çıktı küstüm oysaki ne hayallerle gelmiştim Döktürdünüz tabi gene dimi geçmişi okuyamıyorum yaaa

biryerlerinde agrıyormu benimde adet günümde akıntım çoktu çok az da belim agrıyordu. gögüslerinin uçlarına baktınmı

evet canım bugün adet günüm benimde ama daha olmadım ve inşda olmam,belim ve kasıklarımda ağrıyo ama sanki adet olucakmışım gibi belirtiler aynı yani,göğüsleri zaten ağrıyo ne zamandır o aynı yani ve şişler.
sence ne olabilirr tatlımmmmm

slm...aşk sarhoşu çok sevindim canım sanırım hamilesin Allah sağlıklı bi şekilde kucağına lmayı nasip etsin inşallah...

1. zkol
3. melisax
4. tooxic
Yoklama yaptım çok az kişi çıktı küstüm oysaki ne hayallerle gelmiştim Döktürdünüz tabi gene dimi geçmişi okuyamıyorum yaaa

nerdesin sen kaçak hakkaten haaa az kişi kalmışız yawwww,sendende bişi kaçmiya ya hacım:44:

1. zkol
3. melisax
4. tooxic

döktürmüşler canım bende katılamadım yogunluktan. allah yardım etsin hepimize ne diyelim çalış çalış ömrümüz çürüdü. yinede halimize binlerce kere şükürler olsun saglıklı olalımda iş nasıl olsa bitiyor

bebiştir inş bebişş

nerdesin sen kaçak hakkaten haaa az kişi kalmışız yawwww,sendende bişi kaçmiya ya hacım:44:

Kaçmaz şekercan:) ne yapayım anam ağladı valla pert oldum müjde yarında mesaiye gelecekmişim Offf anam offf:) Neyse yarın yazışırız inşallah kimse olmaz şirkette:)

Bu arada çooook kızdım size kızım bırakın bebişleri karnınızsda yaaa yok oram öyle yok buram böyle aaaa rahat yokmu sizden beee bebekler de rahatsız olcak olumsuz düşüneni keserim uleeeeeeeeeeynnnn:)

Bişi olmayacak Allahın izniyle hepimiz bebişlerimize kavuşacağız rahat olun onlar kaygılarınızı hissediyor Sevin karınlarınızı benim yerime:)

1. zkol
3. melisax
4. tooxic

ne beeeee bizi beğenmion mu ne azı bakk doluyuz herkes ikişer kişii

bugün adet olman gerekiyordu ama olmadın. agrın akıntında var :26: :26: :26: :26: hıııım düşünüyorum bebiş olabilir. yapaydın bir testde en azından boşa ümitlenmeyeydik yahu. inşallllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaah alllahhım inşallllaaaaaaaaaaah vardır bebiş seninledir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…