kızlar ben çıktım iyi akşamlar iyi tatillerrrrrrrrrrrr
kızlar aşırı yogun bir gün geçiriyoruz. ara ara sinirden aglıyorum. akıntımda çok allah korusun bebegimin düştügü günde böyle yogun bir gün geçiriyordum bugünde akıntım epey oldu bir ara fırsat buldukça tuvalete gidip bakıyorum bana dua edin kızlar hayırsıyla bugünü atlatayım
kızlar aşırı yogun bir gün geçiriyoruz. ara ara sinirden aglıyorum. akıntımda çok allah korusun bebegimin düştügü günde böyle yogun bir gün geçiriyordum bugünde akıntım epey oldu bir ara fırsat buldukça tuvalete gidip bakıyorum bana dua edin kızlar hayırsıyla bugünü atlatayım
akıntı olması normal can ım allah korusun eve gidince yat kalkma bari korkma allah bağışlasın
benimde akıntım çok bügün adet olucam sanki,inş bişey olmaz tatlım allahın izniyle sen bol bol yat bence.
amin canım bebgime birşey olacak diye aklım çıkıyor. allahım sen koru yavrularımızı. sen yokluklarını gösterme. korktuklarımızı yaşatma.
tatlım o krkuyu hep yaşıo insan bende lekelenme olmuştu bişey oldu mu olacak mı yeni rahatladım sayılır halada bişey olmuş mudur die korkuom allahh korusun minick bebişlerimizi bu c.tesi kontrolüm var hayırlısı
biryerlerinde agrıyormu benimde adet günümde akıntım çoktu çok az da belim agrıyordu. gögüslerinin uçlarına baktınmı
1. zkol
2. aşk sarhoşu olmak istiyor+
3. melisax
4. tooxic
Yoklama yaptım çok az kişi çıktı küstüm oysaki ne hayallerle gelmiştimDöktürdünüz tabi gene dimi geçmişi okuyamıyorum yaaa
1. zkol
3. melisax
4. tooxic
Yoklama yaptım çok az kişi çıktı küstüm oysaki ne hayallerle gelmiştimDöktürdünüz tabi gene dimi geçmişi okuyamıyorum yaaa
slm...aşk sarhoşu çok sevindim canım sanırım hamilesin Allah sağlıklı bi şekilde kucağına lmayı nasip etsin inşallah...
evet canım bugün adet günüm benimde ama daha olmadım ve inşda olmam,belim ve kasıklarımda ağrıyo ama sanki adet olucakmışım gibi belirtiler aynı yani,göğüsleri zaten ağrıyo ne zamandır o aynı yani ve şişler.
sence ne olabilirr tatlımmmmm
nerdesin sen kaçak hakkaten haaa az kişi kalmışız yawwww,sendende bişi kaçmiya ya hacım:44:
1. zkol
3. melisax
4. tooxic
evet canım bugün adet günüm benimde ama daha olmadım ve inşda olmam,belim ve kasıklarımda ağrıyo ama sanki adet olucakmışım gibi belirtiler aynı yani,göğüsleri zaten ağrıyo ne zamandır o aynı yani ve şişler.
sence ne olabilirr tatlımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?