Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Cuma günü 4 kisi göz altına alınmış ve onlardan ağrısı itiraf etmiş canım şimdi de dereden ceset arıyorlar miş

ayyyy kızlar izlemeyin öyle şeyleri ya valla benim içim kaldırmıyo onları konuyada fıransızım şu an olanlara yorum yapamıyorum

Son konu vardı ya eflalcim leyla diye 4 aylık hamile kadın öldürülmüş onun 1buçuk yaşındaki oğlu da öldürülmüş canım o yani

oğlu da mı öldürülmüş yapma yavvv kimler yapmıi bulunm du mu peki

Evet zuhalcim leylanın oğlu

Cuma günü 4 kisi göz altına alınmış ve onlardan ağrısı itiraf etmiş canım şimdi de dereden ceset arıyorlar miş

bu ne yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne i,zliyonuz siz allahım ya

slm kızlar bende çok olmadı bir kaç gündür aranızdayım regli olmadan idrar testi yapan varmı doğru sonuç verirmi bilen biri varsa cevap veririse sevinirim

slm kızlar bende çok olmadı bir kaç gündür aranızdayım regli olmadan idrar testi yapan varmı doğru sonuç verirmi bilen biri varsa cevap veririse sevinirim

hoşgeldin canım
regl olmadan test yapıp pozitif sonuç alan var ama herkesin hemen çıkmayabiliyor doğrusu kaç gün regline

Ay kızlar geçmişi okuyum dedim epey geriye gitmişim:))

Ben ben benim kistim vardı hamile kaldığımda da duruyordu bir türlü erimediydi tam içini boşalttıracaktımki hamile kaldım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…