Evet zuhalcim leylanın oğlu
iyiyim fıstık çok şükür
ee nolcakmış kistin kendiliğinden geçecek dimi[/QUOTE
geçecek dedi adetinle gider dedi ilk defa adet olyım istiyorum ne garipppp herşeyden önce sağlık o olmayına olmuyo
Eee zuhal şimdi senin regl kaç gün kaldı
Son konu vardı ya eflalcim leyla diye 4 aylık hamile kadın öldürülmüş onun 1buçuk yaşındaki oğlu da öldürülmüş canım o yani
oğlu da mı öldürülmüş yapma yavvv kimler yapmıi bulunm du mu peki
Evet zuhalcim leylanın oğlu
Cuma günü 4 kisi göz altına alınmış ve onlardan ağrısı itiraf etmiş canım şimdi de dereden ceset arıyorlar miş
çok üzüldüm ya sabah bende baktım biraz çocuk bulunmamıştı daha ama babası mı nedir babası da değilmiş heralde çocuğu da öldürdüler diye ağzından kaçırmıştı..amaaaan üzüldümmm yaaaaaa
iyiyim fıstık çok şükür
ee nolcakmış kistin kendiliğinden geçecek dimi[/QUOTE
geçecek dedi adetinle gider dedi ilk defa adet olyım istiyorum ne garipppp herşeyden önce sağlık o olmayına olmuyo
ewet canım tabiki öyle sağlık herşeyden önemli
bak en azından kendiliğinden geçecekmiş o da çok iyi
Sabahtan beri oturdum kaldım valla
ewet canım tabiki öyle sağlık herşeyden önemli
bak en azından kendiliğinden geçecekmiş o da çok iyi
ebrarcımmm doktorum böle de yani kistle de hamile kalabilirsin dedi var mı bildiğiniz böle hamile kalan olabilir mi ki aceppp zarar vermez mi olursa
slm kızlar bende çok olmadı bir kaç gündür aranızdayım regli olmadan idrar testi yapan varmı doğru sonuç verirmi bilen biri varsa cevap veririse sevinirim
Merak etme zuhal kurtulursun o kisten kalmaz geçer sen içini ferah tut yeter
ebrarcımmm doktorum böle de yani kistle de hamile kalabilirsin dedi var mı bildiğiniz böle hamile kalan olabilir mi ki aceppp zarar vermez mi olursa
tatlım var tabi ya eflal nerdesin kız seninde kistin vardı dimi yanlış hatırlamıyorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?