Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Ben ben benim kistim vardı hamile kaldığımda da duruyordu bir türlü erimediydi tam içini boşalttıracaktımki hamile kaldım:))

eflalcimm benim kistim yumurtam büyümüş ve çatlamamış o da kist yapmış aynı mı benimkiyle..doktorum olabilir dedi :79:hamile kaldıktan sonra gitti mi kendiliğinden

slmmm kızlar offf çok kötüyüm biri bana yardım edermi regl olmam gerekti 3 gün geçti olmadı ayrıca bu ayın 4. de hsg film çekildim göğüslerimde aşırı hassasiyet sızlama ve ağrı var ara ara kasık ve bel ağrısı kasıkta iğnelenme tarzında batmalar yaşıyorum bununların dışında birşey yok test yaptım kocamannn bir negatif teste fazla güvenmesemmi yoksa umut bağlamayıp olsa çıkardı mı desem git geller arasındayım

Son düzenleme:
Ay esra geçmişe daldım yeni gördüm ölmüşmü ya nerde bulmuşlar dur geçmişi okuyum ben.

kızlar beni motive edin moralim çok bozuk adetim bu ay 18 gün geçti ilk defa bu kadar uzun geciktim ve çok umutluydum. az önce kan tahlili sonucunu aldım malesef negatif :84: dayanamıyorum artıkkkkkkkk......

arkadaşlar kistler her kadında her zaman olabiliyormuş ve kadın adet olurken farkında olmadan eritiyormu sadece sorunlu olan muayene için gidiyor ya tesadüf ortaya çıkıyormuş benim doktorum bana 10 tane arkadaşını getir 8 tanesine kist haberi veririm demişti

tatlım istersen bikaç gün daha bekle yada gidebileceksen yarın git kan testi yaptır ne olduğu kesinleşir

kızlar beni motive edin moralim çok bozuk adetim bu ay 18 gün geçti ilk defa bu kadar uzun geciktim ve çok umutluydum. az önce kan tahlili sonucunu aldım malesef negatif :84: dayanamıyorum artıkkkkkkkk......
canım peki neden bu kadar gecikmiş dr gitmedin mi
bence bi an önce dr git bi rahatsızlık olmasın
lütfen üzülme senin bebiş biraz nazlı demekki o yüzden sabret gülüm

aminnnnnnümit dünyası arkadaşım normalken olmadı da şimdi kistle mi olacak diyorum sonra belki diyorum amaaaan öle işteee..hayırlısı olsun hepimizin hakkında
canım rabbimin işine karışılmaz neyi ne zaman vereceği belli olmaz ki

eflalcimm benim kistim yumurtam büyümüş ve çatlamamış o da kist yapmış aynı mı benimkiyle..doktorum olabilir dedi :79:hamile kaldıktan sonra gitti mi kendiliğinden

Canım ben bir sene falan ara ara tedavi gördüm doğum kontrol hapı basit kistti ama geçmiyordu biraz küçülüyordu ama hamile kalmaya engel değil seninki kaç cm,herkesde olur böyle kistler kimisi farketmez adetiyle erir benimki inatçıydı doktor çok üzülüyorsun vücudun kist üretiyor demişti annemin tezide rahmin bebek istiyor bebekti:)) hamile kaldığımda duruyordu şimdi nasıl bilemiyorum malum kesem büyüdü görünmez artık.

üzülme arkadaşım kısmet hayırlısı olsun olur sabır lazım..benim kstim büyümüş o da ağrı yaptı o yüzden gittim..

Kızlar pes etmek yok dayanamıyorum demeyin Rabbimden hayırlısını isteyin her zaman burdaki arkadaların birçoğu sabretti bakın sonuç ortada tevekkül edin mutlaka vardır bir hayır.

benim ki 5 cm canm inşallah benim kide bebek istiyodur

Ay valla artık sıktı beni bu beklemek kızlar yaa her ay aynı şeyleri yaşıyorum ve artık sıkıldım yani bu 8. Ayim benim ama ışte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…